Openingstijden

Ma  Gesloten

Di    8:30 - 18:00

Wo  8:30 - 18:00

Do   8:30 - 20:00

Vr    8:30 - 18:00

Za   8:30 - 17:00

Zo   Gesloten

Klik hier voor uitzonderingen
Bel ons 013-580 1716
Mail ons dumont@guillvandevenfietsen.nl

Fietsen

Guill. v.d. Ven is de fietsenspecialist van Tilburg. Ontdek welke merken fietsen wij in het assortiment hebben, ontdek de elektrische fietsen, huurfietsen en de steppen.

Merken

Ontdek de merken van Guill. v.d. Ven.

Bickerton Vouwfietsen

Vouwfietsen zijn ontzettend praktisch en compact. Guill. v.d. Ven heeft een ruim assortiment vouwfietsen van het merk Bickerton. Kom snel langs in de winkel, om te ontdekken welke varianten er allemaal op voorraad zijn.

Budget Fietsen

Guill. v.d. Ven heeft ook budget fietsen in het assortiment van de merken Avalon, Cycletech en Spirit Budget Fietsen.

Elektrische fietsen

Guill. v.d. Ven is de lokale dealer van diverse merken elektrische fietsen. Ontdek welke merken wij hiervan in het assortiment hebben.

Fietsverhuur

Ook worden er uiteraard fietsen verhuurd. Of je nu een normale fiets wilt huren, een tandem, een bakfiets, Cargor Trike of een Kickbike step, Guill. v.d. Ven heeft het.

Tweelingfiets

Heb je een tweeling en wil je gezellig samen op pad met de fiets. De tweelingfiets is hiervoor speciaal ontworpen, lees meer via de pagina tweelingfiets.

Steppen

Ontdek welke merken steppen wij in het assortiment hebben

Fiets op maat

Iedereen is anders en iedereen heeft andere eisen voor een fiets. Wij bij Guill. v.d. Ven zijn erin gespecialiseerd om de perfecte fiets aan te meten. Door de bodyscan te doen bij ons in de winkel, kunnen we de fietsen bepalen die bij je past en zal op maat worden afgesteld.

Extra lage instap fietsen

Wij van Guill. v.d. Ven hebben ook diverse fietsen in het assortiment met een extra lage instap. Een lage instap zorgt ervoor dat je veel makkelijker op de fiets kan stappen, dit verhoogd het gebruiksgemak en de veiligheid. Fietsen wordt weer leuk en de angst om te vallen, zal minder worden, gezien het feit je veel gemakkelijker af kan stappen wanneer dit nodig mocht zijn. Kijk voor meer informatie over fietsen met een lage instap op de website van Lintech en Van Raam.