Openingstijden

Ma  Gesloten

Di    8:30 - 18:00

Wo  8:30 - 18:00

Do   8:30 - 20:00

Vr    8:30 - 18:00

Za   8:30 - 17:00

Zo   Gesloten

Klik hier voor uitzonderingen
Bel ons 013-580 1716
Mail ons dumont@guillvandevenfietsen.nl

Spirit Budget Fietsen

spirit budget fietsen Tilburg

Spirit is een Nederlandse fietsenmerk met als uitgangspunt kwaliteit voor een scherpe prijs. Alle fietsen hebben dan ook optimale rijeigenschappen waar je nooit teveel voor betaald. Naast rijeigenschappen is er veel aandacht voor het ontwerp en design van de fietsen. Spirit blijft constant in beweging en dat merk je aan de telkens wisselende modellen. Het kleurgebruik en de prints zijn stuk voor stuk passend bij de trends van het jaar.

Bekijk ook de moderne stadfietsen van Spirit, de Fixed Gear herenfietsen.

Heb je net een mooie fiets gekocht, dan denken wij mee over de servicebeurten, dit om garantie te blijven houden op de fiets.

Wij geven 4 servicebeurten,verspreid over de eerste 24 maanden.
– De eerste servicebeurt is na 2 maanden na aankoop en is gratis.
– De tweede is na 6 maanden na aankoop.
– De derde servicebeurt valt net binnen de 12 maanden. Dit doen wij expres om volledige garantie te kunnen bieden. Binnen 12 maanden na aankoop van de fiets kan je aanspraak maken op de garantie en wordt ook het arbeidsloon vergoed, mocht er iets geclaimd worden.
– De vierde servicebeurt wordt uitgevoerd binnen de 24 maanden. Dit in verband met de 2 jarige Europese garantie. Mocht er binnen de 24 maanden iets geclaimd gaan worden, dan heb je nog recht op het onderdeel.

Vragen over de garantie en de servicebeurten die wij samen gaan inplannen? Neem contact op door een mail te sturen naar dumont@guillvandevenfietsen.nl of bel naar 013-580 17 16
Natuurlijk mag je ook gezellig langs komen in de winkel!

Kijk ook eens op de website van Spirit Budget Fietsen: www.spiritfietsen.nl