Openingstijden

Ma  Gesloten

Di    8:30 - 18:00

Wo  8:30 - 18:00

Do   8:30 - 20:00

Vr    8:30 - 18:00

Za   8:30 - 17:00

Zo   Gesloten

Klik hier voor uitzonderingen
Bel ons 013-580 1716
Mail ons dumont@guillvandevenfietsen.nl

Zadels

Een fiets kan natuurlijk niet zonder een zadel. Het is belangrijk dat je geen last krijgt van zadel pijn. Ontdek de zadels van Guill. v.d. Ven en doe de zadelmeting, zodat ook jij een zadel hebt wat het beste bij je past.

Guill. van de Ven heeft verschillende soorten zadels in het assortiment staan. Om een duidelijk beeld te krijgen wat wij allemaal te bieden hebben, hebben we onze zadels op de website geplaatst. Neem ook eens een kijkje op www.sq-lab.com

Meer informatie? Neem contact op door een mail te sturen naar dumont@guillvandevenfietsen.nl of bel naar 013-580 17 16.
Natuurlijk mag je ook gezellig langs komen in de winkel!

Buiszadels

Een buiszadel is handig om een extra zadel toe te voegen aan je fiets. Ontdek welke buiszadels wij in het assortiment hebben, diverse varianten mogelijk voor zowel heren- als damesfietsen.

Popometer

Door een meting te doen bij Guill. v.d. Ven in de winkel kom je er achter welke zadel het beste bij je past. Meer informatie kun je vinden onder popometer.

Geen zadel pijn

Veel fietsers hebben last van zadelpijn. Soms zelfs zo erg dat ze het fietsen voorgoed voor gezien houden. Door een verkeerd zadel – bijvoorbeeld te smal of te zacht – worden zenuwen en pezen rondom de zitbotten belast. Ontdek wat te doen tegen zadel pijn of kom gezellig langs in de winkel!