Openingstijden

Ma  Gesloten

Di    8:30 - 18:00

Wo  8:30 - 18:00

Do   8:30 - 20:00

Vr    8:30 - 18:00

Za   8:30 - 17:00

Zo   Gesloten

Klik hier voor uitzonderingen
Bel ons 013-580 1716
Mail ons dumont@guillvandevenfietsen.nl

Routebeschrijving

Parkeergelegenheid nabij Guill. v.d. Ven

Wanneer je de navigatie heb ingesteld op Nieuwlandstraat om de fietsenspecialist van Tilburg te vinden, kom je aan de voorzijde van de winkel terecht. Vanaf daar kun je gemakkelijk een parkeerplek vinden.

Als je nu de winkel voorbij rijdt, draai je met de bocht mee en zie je aan de linkerkant een aantal parkeerplaatsen waar je de auto kunt parkeren.

Let op! Aan de rechterzijde zijn ook parkeerplekken, alleen zijn deze alleen voor vergunninghouders.

Frater Paulussehof
Om op een gemakkelijkere manier bij deze parkeerplaatsen te komen, zonder het hele centrum door te moeten met de auto, kun je de navigatie het beste instellen op de Vincentiusstraat. Aan het eind van de straat ga je automatisch (rechts) met de bocht mee, de Schoolstraat in. Na 50 meter ga je linksaf en rijd je dezelfde straat in, zodat je de parkeerplaatsen aan de rechterzijde ziet liggen en het parkeerterrein voor vergunninghouders aan de linkerzijde (Frater Paulussehof).

Als je daar de auto geparkeerd hebt, loop je het parkeerterrein van de vergunninghouders op en vind je de ingang van de werkplaats aan de rechterzijde (let op het grote blauwe GUILL VD VEN reclamebord boven aan de gevel)!

Parkeergarage
Indien je liever de auto in een parkeergarage wilt parkeren, is de dichtstbijzijnde parkeergarage het Louis Bouwmeesterplein. Als je daar de auto geparkeerd hebt, steek je de Schouwburgring over bij de Kijkshop (gelegen op de hoek van de straat) naar de Avondwinkel/slijterij die op de andere hoek zit (Schoolstraat).  Loop bij de Avondwinkel/slijterij de hoek om en je komt terecht bij het parkeerterrein voor vergunninghouders. Steek/loop vervolgens weer de vergunninghoudersparkeerplaats over, zodat je aan de achterzijde van de winkel (werkplaats) uit komt.(achterin de hoek met een groot blauw GUILL VD VEN reclamebord tegen de gevel).

Tot snel bij Guill. v.d. Ven!