Openingstijden

Ma  Gesloten

Di    8:30 - 18:00

Wo  8:30 - 18:00

Do   8:30 - 20:00

Vr    8:30 - 18:00

Za   8:30 - 17:00

Zo   Gesloten

Klik hier voor uitzonderingen
Bel ons 013-580 1716
Mail ons dumont@guillvandevenfietsen.nl

PEPER actie!!!

 

peper actie

peper actie guill van de ven Tilburg

 

Nooit meer zadelpijn dankzij Guill v.d. Ven Tilburg!

Het klinkt mooi en het is ook gewoon een feit. Fietsspecialist Guill van de Ven zorgt er voor dat u, dankzij een uitgekiend computersysteem geen last meer krijgt van zadelpijn. ‘Wij krijgen al vele jaren veel goede reacties op dit systeem,’ zegt Dumont van de Ven, eigenaar van de bekende fietsenzaak aan de Nieuwlandstraat in Tilburg. Hij legt het uit: ‘ De zadels, van het merk Enjoy, zijn er voor iedere zithouding. Aan de hand van een meting adviseren wij de klant over de voor hem/haar optimale zadelbreedte en model. Hierbij houden we zowel rekening met de zithouding als met de afstand tussen de zitbotjes. Door de gripspots zorgen wij ervoor dat men niet naar voren schuift,…. eindelijk onbezorgd fietsplezier. Guill van de Ven adviseert op basis van een nauwkeurige zadelmeting, dat gebeurt met de computer. ‘We kijken naar de persoonlijke fietsgewoontes en zorgen ervoor, dat de breedtemaat past bij de lichaamsbouw.

Onze vakmensen gebruiken hiervoor geavanceerde zadeladviessoftware, waarmee onder meer de afstand tussen
de zitbotjes wordt bepaald.’ En zo komt men dan tot een perfect zadel. ‘De Guill van de Ven Enjoy zadels worden ontworpen om de klant een plezierige fietservaring te bezorgen.Het voelt misschien even anders, maar men zal merken dat juist een stevig zadel meer ondersteuning geeft en daardoor minder druk veroorzaakt. En dat verhoogt het fietsplezier!’ Als u eindelijk eens een eind wilt fietsen zonder die vervelende zadelpijn is het een aanrader om met uw fiets naar Guill van de Ven te gaan. Want als u na de zadelmeting het optimale zadel koopt wordt de fiets meteen, gratis, goed afgesteld. ‘Zo rijdt men vervolgens in de juiste fietshouding en met het minste energieverlies.’ Is de zadelmeting een succes, bij Guill van de Ven kan men natuurlijk terecht voor een breed assortiment exclusieve(elektrische) fietsen. Topmerken zijn Azor, Kalkhoff, Cortina Ecomo retro bikes en Peper. En, zo vlak voor het begin van de zomer komt Guill van de Ven ook nog eens met enkele spectaculaire aanbiedingen…maar op=op..!!

Kiest u voor de Peper modellen BS-3.2 of BS 7.0, geldt, zolang de voorraad strekt,een aantrekkelijke korting waar wel voor geldt:OP=OP. Kiest u voor de BS 3.2 of voor de BS 7.0 dan wordt er ook nog gratis een zadelmeting verricht. Ook hier nooit meer zadelpijn! Redenen genoeg om eens binnen te lopen bij Guill van de Ven. Of kijk op de website!

Guill van de Ven Tilburg