Openingstijden

Ma  Gesloten

Di    8:30 - 18:00

Wo  8:30 - 18:00

Do   8:30 - 20:00

Vr    8:30 - 18:00

Za   8:30 - 17:00

Zo   Gesloten

Klik hier voor uitzonderingen
Bel ons 013-580 1716
Mail ons dumont@guillvandevenfietsen.nl

Onze service

Guill. v.d. Ven is de fietsenspecialist van Tilburg. Welke services worden er allemaal aangeboden, ontdek het hieronder.

Fiets op maat

Iedereen is anders en iedereen heeft andere eisen voor een fiets. Wij bij Guill. v.d. Ven zijn erin gespecialiseerd om de perfecte fiets aan te meten. Door de bodyscan te doen bij ons in de winkel, kunnen we de fietsen bepalen die bij je past en zal op maat worden afgesteld.

Fietsverhuur

Ook worden er uiteraard fietsen verhuurd. Of je nu een normale fiets wilt huren, een tandem, een bakfiets, Cargor Trike of een Kickbike step, Guill. v.d. Ven heeft het.

Geen zadel pijn

Doe de zadelmeting bij Guill. v.d. Ven en voorkom zadelpijn. Het zadel wat voldoet aan de meetresultaten zal worden aanbevolen. Fietsen moet een plezier zijn en geen pijn veroorzaken.

Garantie

Heb je net een mooie fiets gekocht, dan denken wij mee over de servicebeurten, dit om garantie te blijven houden op de fiets.

Koeriersdienst

Je wilt een fiets aanschaffen, dan kun je na afspraak de fiets afgesteld en wel afhalen in de winkel aan de Nieuwlandstraat in Tilburg. Lukt het, om wat vor reden dan ook, niet om de fiets op te halen, kunnen wij de fiets thuis bezorgen in de regio Tilburg.

In termijnen betalen

Wil je graag in termijnen betalen? Dat kan bij Guill. v.d. Ven. Wij werken met Santander. Kom bij ons langs in de winkel en wij kunnen je daarover goed informeren.

Reparatie

Uiteraard repareren wij ook fietsen, niets is ons te gek! Guill. v.d. Ven heeft een eigen reparatie werkplaats bij de winkel in het centrum van Tilburg.

Sleutelservice

Bij aankoop van een fiets krijg je altijd twee sleutels. Raak je een fietssleutel kwijt, bestel dan gelijk een nieuwe sleutel.

Tips van de vakman

Ontdek de tips van de vakman.