Openingstijden

Ma  Gesloten

Di    8:30 - 18:00

Wo  8:30 - 18:00

Do   8:30 - 20:00

Vr    8:30 - 18:00

Za   8:30 - 17:00

Zo   Gesloten

Klik hier voor uitzonderingen
Bel ons 013-580 1716
Mail ons dumont@guillvandevenfietsen.nl

Sleutelservice

Fiets Sleutelservice Tilburg

Bij aankoop van een fiets krijg je altijd twee sleutels. Raak je een fietssleutel kwijt, bestel dan gelijk een nieuwe sleutel. Het is niet alleen altijd handig om een extra fietssleutel te hebben; als de fiets wordt gestolen, heb je ook 2 originele sleutels nodig voor de verzekering.

Bestel hier een nieuwe fietssleutel van Abus, Axa-Basta of Trelock

Je kunt hier online een originele fietssleutel bijbestellen voor fietssloten van Abus, Axa-Basta of Trelock. Voor een sleutel van een fietsslot van een ander merk, kun je bij Guill. v.d. Ven in de winkel informeren naar de mogelijkheden.

Om te kunnen bestellen heb je het juiste sleutelnummer nodig. Je vindt het sleutelnummer altijd op de (reserve)sleutel, de garantiekaart of op de polis van de fietsverzekering. Het nummer bestaat uit cijfers en/of letters.

Bestel je Abus sleutel

Bestel je Axa sleutel

Bestel je Trelock sleutel

Is de fiets verzekerd tegen diefstal?

Heb je een sleutel bijbesteld en heb je een fietsverzekering? Geef dit dan direct aan de verzekeringsmaatschappij door. Bij diefstal van de fiets moet je namelijk 2 originele fietssleutels aan de verzekeringsmaatschappij kunnen overleggen. De reservesleutel die je ontvangt, is gemerkt met een C van “copy”.

Meer informatie? Neem contact op door een mail te sturen naar dumont@guillvandevenfietsen.nl of bel naar 013-580 17 16.
Natuurlijk mag je ook gezellig langs komen in de winkel!