ACTIE!! Nu bij aanschaf van een uit voorraad leverbare elektrische Bimas fiets een jaar lang ALL RISK-verzekering (incl. pech-onderweg-hulp) GRATIS!!

Fietssloten

Fietssloten kopen

Abus

Sinds 1924 zorgt Abus wereldwijd voor een goed gevoel van veiligheid. Als Duitse fabrikant van kwaliteitsproducten let Abus bij haar producten op een hoge mate van betrouwbaarheid, een lange levensduur en een eenvoudige bediening. Om recht te doen aan de toenemende behoeften van privé- en zakelijke gebruikers, biedt Abus een breed assortiment innovatieve beveiligingsoplossingen op de gebieden Veiligheid thuis, Veiligheid onderweg en Objectbeveiliging.

Ook uw fiets is goed beveiligd met de sloten van Abus. Wilt u gebruik maken van de sleutelservice, ontdek de mogelijkheden als u één van uw sleutels bij wilt laten maken of als u een fietssleutel kwijt bent.

Benieuwd welke producten wij in ons assortiment hebben van Abus? Kom dan langs in de winkel!

 

Axa

Met eigen ontwikkelingsafdelingen in Nederland, Frankrijk en Polen zijn ze in staat snel op de vragen van de markt te reageren en slimme oplossingen te ontwikkelen, zowel voor de bouw- als voor de fietsindustrie, waardoor de klantspecifieke producten perfect aansluiten op het huis en op de fiets.

Wilt u gebruik maken van de sleutelservice, ontdek de mogelijkheden als u één van uw sleutels bij wilt laten maken of als u een fietssleutel kwijt bent.

 

Trelock

Trelock is een Duits merk en een van de bekendste als het gaat om fietsaccessoires. Hun motto is 'Safety, Security and Control' en dat zie je ook terug in de producten. De Trelock sloten voldoen aan de kwaliteitscriteria en staan bekend om hun uitstekende werk als het gaat om beveiligen van de fietsen en andere rijwielen. 

Kom langs in de winkel en ontdek welke sloten wij in het assortiment hebben.

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.