Vanwege de coronamaatregelen is de winkel gesloten om 17.00u en is de werkplaats tot 17.30u geopend (op zaterdag tot 17.00).

Fietstassen, manden en kratten

Fietstassen, manden en kratten | Guill van de Ven

Basil

De passie van Basil is om producten te bedenken die het fietsen aantrekkelijker en fijner maken. En dit altijd vanuit uw wensen. Basil wil graag begrijpen waarom en wanneer u fietst maar ook waarom en wanneer u niet fietst. Hier leren ze elke dag opnieuw van. Dit combineren ze met gevoel voor kwaliteit, stijl en functionaliteit. Samen kunnen we het fietsgeluk verspreiden!

Een van de producten van Basil is het MIK-systeem.

MIK staat voor 'Mounting Is Key' en is op de markt gebracht door het merk Basil. Met dit Basil-systeem plaatst u een fietstas of fietsmand eenvoudig op de bagagedrager. Denk aan een dubbele fietstas, een hondenfietsmand of gewone mand voor achterop. Voor welke fietsaccessoire u ook kiest, zolang hij geschikt is voor MIK, klikt u deze snel vast en los op de bagagedrager. Het voordeel van het gebruik van MIK is dat u telkens snel en eenvoudig kunt wisselen van tas of mand, telkens weer.


Kom langs en ontdek welke fietstassen en manden van Basil wij in ons assortiment hebben.

 

Beck Fietstassen

Voor Beck was het aanbod aan fietstassen vrij stoffig. Dat moest en kon anders. Concurrenten waren of te duur, te truttig, te slecht qua kwaliteit en te saai. Het hele imago van een fietstas was niet je van het. Toch zijn fietstassen handig, want wij Nederlanders vervoeren nou eenmaal graag veel op de fiets.

De Beck collectie matched ook goed bij fietsen van het seizoen. Daar wordt door de styling afdeling goed naar gekeken. Subtiel door-combineren noemen ze dat bij Beck. Zo is er voor iedere fiets een perfecte tas. Ontdek de mooie stijlvolle, fleurige tassen bij ons in de winkel!

Meer informatie? Neem contact op door een mail te sturen naar dumont@guillvandevenfietsen.nl of bel naar 013-580 17 16.
Natuurlijk mag u ook gezellig langs komen in de winkel!

 

New Looxs

Ze reizen de wereld over voor de mooiste stoffen en werken alleen samen met partners die de tassen kunnen maken alsof ze ze zelf hebben gemaakt. Want, zij vinden, dat alleen dan zij het waard zijn! Technisch perfect design, oog voor details en tegelijkertijd modieus om te zien. Tassen waarin u uw persoonlijke spullen eenvoudig op de fiets meeneemt en in stijl geniet van alle ritjes die uw fiets u te bieden heeft; functioneel, recreatief en naar het werk.

Kom langs en ontdek welke fietstassen wij in ons assortiment hebben.

 

Ortlieb

Voor een uitstap of voor de dagelijkse rit naar de stad – het maakt geen verschil: hier vindt u de passende fietstassen en rugzakken. De tassen van Ortlieb zijn waterbestendig, duurzaam, uiterst functioneel en stevig geproduceerd.

 

FastRider

Fastrider profileerd zich met de slogan 'Praktisch op iedere fiets!' Het zijn tassen in verschillende uitvoeringen. Kom langs in de showroom om de verschillende fietstassen te zien.

 

Fietskratjes

A-kwaliteit kunststof fietskratjes in verschillende kleuren. Handig voor aan de voorkant van uw fiets. Buiten kunststof kratjes hebben we ook verschillende manden van ijzer/ aluminium en hout/ riet.

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.