ACTIE!! Nu bij aanschaf van een uit voorraad leverbare elektrische Bimas fiets een jaar lang ALL RISK-verzekering (incl. pech-onderweg-hulp) GRATIS!!

Fietstassen, manden en kratten

Of je nu op zoek bent naar een kleine fietstas voor de dagelijkse boodschappen, dubbele fietstas voor meer bagage of een fietsmand die je voorop je fiets monteert. Fietsspecialist Guill van de Ven heeft het!

Fietstassen, manden en kratten | Guill van de Ven

Basil fietstassen

De passie van Basil is om producten te bedenken die het fietsen aantrekkelijker en fijner maken. En dit altijd vanuit uw wensen. Kenmerkend aan de fietstassen van Basil is het gevoel voor stijl en functionaliteit. Dit in combinatie met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Samen kunnen we het fietsgeluk verspreiden!

Het MIK-systeem van Basil

Een van de producten die Basil op de markt heeft gebracht is het MIK systeem. MIK staat voor ‘’Mounting Is Key’. Hiermee plaatst u eenvoudig een fietstas of fietsmand op de bagagedrager. Voor welke fietsaccessoire u ook kiest, zolang hij geschikt is voor MIK, klikt u deze snel vast en los op de bagagedrager. Het voordeel van het gebruik van MIK is dat u snel en eenvoudig kunt wisselen van fietstas of mand.

Kom langs aan de Nieuwlandstraat in Tilburg en ontdek welke fietstassen- en manden wij bij Guill van de Ven van het merk Basil in ons assortiment hebben.

MIK systeem van Basil | Guill van de Ven

 

Beck Fietstassen

Voordat Beck fietstassen leverde, was het aanbod aan fietstassen vrij stoffig. Dat moest en kon anders. Concurrenten van fietstassen waren of te duur, te truttig of te slecht qua kwaliteit. En bovendien vaak (te) saai. Het hele imago van een fietstas was simpelweg niet je van het. Toch moest de fietstas blijven, want wij Nederlanders vervoeren nou eenmaal graag veel op de fiets.

Beck heeft kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Het styling team van Beck zorgt er altijd voor dat hun fietstassen passen bij de fietsen van dat seizoen. Subtiel door combineren noemen ze dat bij Beck. Zo is er voor iedere fiets een perfecte fietstas. Ontdek de mooie, stijlvolle en fleurige tassen bij ons in de winkel!

U kunt ook contact opnemen voor de mogelijkheden door een mail te sturen naar dumont@guillvandevenfietsen.nl of te bellen naar 013-580 17 16.

 

New Looxs fietstassen

Technisch perfect design, oog voor details en tegelijkertijd modieus om te zien. Dat zijn de fietstassen van New Looxs. Dit toonaangevende merk, als het aankomt op fietstassen, staat voor innovatie en functionaliteit. Daarom reizen de designers van New Looxs de wereld over voor de mooiste stoffen voor jouw fietstas. Bovendien werken ze alleen samen met partners die de fietstassen kunnen maken alsof ze deze zelf hebben gemaakt. Want, zij vinden, dat alleen dan zij het waard zijn!

Kom langs en ontdek welke fietstassen wij bij Guill van de Ven van New Looxs in ons assortiment hebben.

 

Ortlieb fietstassen

Zeg je Ortlieb, dan zeg je gegarandeerd waterdichte fietstassen. Voor een uitstap of voor de dagelijkse rit naar de stad – het maakt geen verschil: hier vindt u de passende fietstassen en rugzakken. De tassen van Ortlieb zijn waterbestendig, duurzaam, uiterst functioneel en stevig geproduceerd.

 

FastRider fietstassen

FastRider profileert zich met de slogan 'Praktisch op iedere fiets!' De fietstassen van FastRider passen, zoals hun slogan al doet vermoeden, op praktisch iedere fiets. Of het nu gaat om een stadstripje met je vriendin of een fietstocht naar het werk, FastRider biedt voor elk doeleind de ideale fietstas! Kom bij ons langs in de showroom om de verschillende uitvoeringen fietstassen van FastRider te bekijken.

 

Fietskratten

Fietskratten zijn, net als fietstassen en fietsmanden, zeer populair in Nederland. Een fietskrat geeft je de mogelijkheid om gemakkelijk veel spullen mee te nemen. En zo’n fietskrat staat nog hip ook! Bij Guill van de Ven vind je A-kwaliteit kunststof fietskratjes in verschillende kleuren. Buiten kunststof kratjes hebben we ook verschillende fietsmanden van ijzer/ aluminium en hout/ riet.

Kom langs in onze winkel aan de Nieuwlandstraat in Tilburg en ontdek welke fietstassen, manden en kratten wij in het assortiment hebben.

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.