Voorlopig geen koopavonden als gevolg van coronamaatregelen

Beste klanten, Wij willen zolang mogelijk open blijven om u van dienst te zijn. Het is daarom nodig om extra maatregelen te nemen. Voor uw en onze veiligheid vragen wij u per direct om altijd te pinnen. Is er geen mogelijkheid tot pinnen, leg dan het contante geld bij ons op de balie. Ook geven wij het wisselgeld niet in uw handen terug maar leggen het op de balie. Ook in de winkel tijdens de verkoop houden wij de afstand tot u van 1,5 meter in acht, aangegeven door het RIVM. Zijn we nog met een klant bezig wacht dan ook minimaal op 1,5 meter afstand. Heeft u verschijnselen van koorts, griep, hoesten, luchtwegproblemen of verkoudheid, dan verzoeken wij u om op een later moment nog eens terug te komen en onze winkel niet te bezoeken. Wij zullen de deurklinken, balie en pinautomaat meerdere keren per dag schoonmaken om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden. Deze maatregelen zijn helaas echt nodig. Bedankt voor uw medewerking en begrip! Team Guill van de Ven Fietsspecialist

Fietstassen, manden en kratten

Basil

De passie van Basil is om producten te bedenken die het fietsen aantrekkelijker en fijner maken. En dit altijd vanuit uw wensen. Basil wil graag begrijpen waarom en wanneer u fietst maar ook waarom en wanneer u niet fietst. Hier leren ze elke dag opnieuw van. Dit combineren ze met gevoel voor kwaliteit, stijl en functionaliteit. Samen kunnen we het fietsgeluk verspreiden!

Kom langs bij ons in de winkel en ontdek welke fietstassen en manden van Basil wij in ons assortiment hebben.

 

Beck Fietstassen

Voor Beck was het aanbod aan fietstassen vrij stoffig. Dat moest en kon anders. Concurrenten waren of te duur, te truttig, te slecht qua kwaliteit en te saai. Het hele imago van een fietstas was niet je van het. Toch zijn fietstassen handig, want wij Nederlanders vervoeren nou eenmaal graag veel op de fiets.

De Beck collectie matched ook goed bij fietsen van het seizoen. Daar wordt door de styling afdeling goed naar gekeken. Subtiel door-combineren noemen ze dat bij Beck. Zo is er voor iedere fiets een perfecte tas. Ontdek de mooie stijlvolle, fleurige tassen bij ons in de winkel!

Meer informatie? Neem contact op door een mail te sturen naar dumont@guillvandevenfietsen.nl of bel naar 013-580 17 16.
Natuurlijk mag u ook gezellig langs komen in de winkel!

 

New Looxs

Ze reizen de wereld over voor de mooiste stoffen en werken alleen samen met partners die de tassen kunnen maken alsof ze ze zelf hebben gemaakt. Want, zij vinden, dat alleen dan zij het waard zijn! Technisch perfect design, oog voor details en tegelijkertijd modieus om te zien. Tassen waarin u uw persoonlijke spullen eenvoudig op de fiets meeneemt en in stijl geniet van alle ritjes die uw fiets u te bieden heeft; functioneel, recreatief en naar het werk.

Kom langs bij ons in de winkel en ontdek welke fietstassen wij in ons assortiment hebben.

 

Ortlieb

Voor een uitstap of voor de dagelijkse rit naar de stad – het maakt geen verschil: hier vindt u de passende fietstassen en rugzakken. De tassen van Ortlieb zijn waterbestendig, duurzaam, uiterst functioneel en stevig geproduceerd. 

 

FastRider

Fastrider profileerd zich met de slogan 'Praktisch op iedere fiets!' Het zijn tassen in verschillende uitvoeringen. Kom langs in de showroom om de verschillende fietstassen te zien. 

 

Fietskratjes

A-kwaliteit kunststof fietskratjes in verschillende kleuren. Handig voor aan de voorkant van uw fiets.
Buiten kunststof kratjes hebben we ook verschillende manden van ijzer/ aluminium en hout/ riet.
2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.