ACTIE!! Nu bij aanschaf van een uit voorraad leverbare elektrische Bimas fiets een jaar lang ALL RISK-verzekering (incl. pech-onderweg-hulp) GRATIS!!

FollowMe tandem

De FollowMe-Tandem fietsaanhanger.

Fietsenhanger | Guill van de Ven

Deze handige FollowMe tandem fietsaanhanger wordt bevestigd aan de assen van het achterwiel en past op bijna iedere fiets. Omdat het scharnierpunt van de FollowMe Tandem fietsaanhanger lager ligt dan bij vergelijkbare producten, is de stabiliteit veel groter en dat is vooral heel veilig. Bovendien is de bagagedrager nog beschikbaar voor een kinderzitje en/of een aantal fietstassen. Er kunnen zelfs fietstassen aan de FollowMe bevestigd worden! Daarmee is de FollowMe uitermate geschikt voor alle vormen van fietsplezier.

De FollowMe-Tandem fietsaanhanger geeft je de mogelijkheid om je kind veilig door het verkeer te kunnen voort trekken of om ze zelf te laten fietsen. Als je kind moe is koppel je het fietsje van je kind gewoon aan je eigen fiets door middel van deze fietsenaanhanger. Op deze manier reis je sneller en raakt je kind snel gewend aan het fietsen in (druk) verkeer.

Meer informatie? Neem dan contact op door een mail te sturen of door naar ons te bellen.
Natuurlijk mag u ook altijd langs komen in de winkel.

 

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.