ACTIE!! Nu bij aanschaf van een uit voorraad leverbare elektrische Bimas fiets een jaar lang ALL RISK-verzekering (incl. pech-onderweg-hulp) GRATIS!!

Fietsstoeltjes bij Guill van de Ven

Hoe leuk is het als je met jouw kindje kunt gaan fietsen! Zodra je kindje goed zelfstandig kan zitten, meestal rond 9 maanden, is fietsen een mooie manier om je kindje de wereld verder te laten ontdekken. Je hebt dan wel een veilig en comfortabel fietsstoeltje nodig.
 
Ontdek de diverse merken kinderstoeltjes voor op de fiets die wij bij Guill van de Ven in het assortiment hebben.

Kinderstoeltjes | Guill van de Ven

Yepp kinderzitjes

Met de fietsstoeltjes van Yepp neem je je kindje veilig en comfortabel mee tijdens het fietsen. De fietsstoeltjes hebben een 5-puntsgordel met kindveilige sluiting. Daarnaast hebben de kinderzitjes van Yepp geen losse kussentjes en beschikken ze over zachte schouderbandjes.
 
De  stevige voetsteunen van dit kinderstoeltje stel je eenvoudig zonder gereedschap in op de juiste hoogte. Ook zit er een geïntegreerd slot tegen diefstal op. Bij het achterzitje kun je kiezen voor montage op de bagagedrager of aan de zadelbuis.
 
Als aanvulling kunt u bij het voorzitje nog kiezen voor diverse accessoires zoals het windscherm, de slaaprol en het Yepp-ABC. Het slimme ontwerp, de leuke accessoires en het innovatieve materiaal van de Yepp fietsstoeltjes maken het fietsen nóg comfortabeler en leuker!

 

Bobike kinderzitjes

Bobike. Simply Safe. Veilig de wereld verkennen met de fietsstoeltjes van Bobike. Dat is waar Bobike voor staat. Nadat jouw kindje 9 maanden lang veilig in de buik heeft gezeten is het nu je voornaamste taak om jouw kindje ook buiten de buik te beschermen. En daar helpt Bobike je bij. Het assortiment van Bobike bestaat uit fietsstoeltjes voor zowel voor- als achterop de fiets.
 
Naast doordacht design van Nederlandse bodem, comfort en gebruiksgemak, maakt Bobike gebruik van een unieke dubbelwandige schaal voor al haar achterzitjes. Alles voor optimale veiligheid. Bij dit merk van fietsstoeltjes staat veiligheid voorop en stimuleren we je om samen de wereld te ontdekken op een leuke, gezonde en veilige manier!

 

Polisport fietsstoeltjes

De kinderzitjes van Polisport zijn comfortabel, veilig én betaalbaar. Polisport is een merk met een ruim assortiment aan fietsstoeltjes en kinderfietshelmen voor een prima prijs-kwaliteitverhouding.
 
Polisport heeft een ruim assortiment aan fietsstoeltjes waarin je jouw kindje makkelijk kan vervoeren. Hoe oud je kindje ook is. Polisport is voornamelijk specialist in kunststofproducten. Alle fietszitjes voldoen aan het Europese keurmerk EN 14344. De zitjes zijn stevig en bieden bovendien voldoende zitcomfort. Zo is het zitgedeelte voorzien van een (wasbaar) kussentje en zijn zowel de gordels als de voetenbankjes af te stemmen op de lengte van uw kind.
 
De achterzitjes van Polisport zijn er zowel voor op de bagagedrager of aan het frame. Zo weet u zeker dat er altijd een fietszitje is dat past bij uw type fiets. Bevestiging gaat snel en gemakkelijk. Hoe dit moet staat altijd duidelijk beschreven in de meegeleverde gebruiksaanwijzing.
 
Meer informatie? Neem contact op door een mail te sturen naar dumont@guillvandevenfietsen.nl of bel naar 013-580 17 16. Natuurlijk mag u ook gezellig langs komen in onze winkel aan de Nieuwlandstraat in Tilburg

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.