Vanwege de coronamaatregelen is de winkel gesloten om 17.00u en is de werkplaats tot 17.30u geopend (op zaterdag tot 17.00).

Kinderzitjes

Hoe leuk is het als u met uw kindje kunt gaan fietsen! Zodra uw kindje goed zelfstandig kan zitten, meestal rond 9 maanden, is fietsen een mooie manier om je kindje de wereld verder te laten ontdekken dan vanuit de wandelwagen. Dan heeft u wel een veilig en comfortabel stoeltje nodig.

Ontdek de diverse merken kinderstoeltjes die wij in het assortiment hebben.

Kinderzitjes | Guill van de Ven

Yepp

Door het slimme ontwerp en het innovatieve materiaal zijn de Yepp stoeltjes veilig EN comfortabel.

De stoeltjes hebben een 5-puntsgordel met kindveilige sluiting. Geen losse kussentjes die kwijtraken of nat worden. Zachte schouderbandjes.

De  stevige voetsteunen stel je eenvoudig zonder gereedschap op de juiste hoogte. Ook zit er een geïntegreerd slot tegen diefstal op. Bij het achterzitje kunt u kiezen voor montage op de bagagedrager of aan de zadelbuis.

Als aanvulling kunt u bij het voorzitje nog kiezen voor diverse accessoires zoals het windscherm, de slaaprol en het Yepp-ABC dit maakt het fietsen nog comfortabeler en leuker.

 

Bobike

De visie van Bobike over fietsen met uw kindje:

"Negen maanden lang heeft jouw kindje veilig in de buik gezeten. En dan ineens ben je een ouder. De wereld zal nooit meer hetzelfde zijn. Natuurlijk is er ook die enorme roze wolk (én de slapeloze nachten). Maar jouw voornaamste taak is nu het beschermen van jouw kindje. En dat is spannend. Heel erg spannend".

En daar willen wij je bij helpen. Jouw leven gaat namelijk gewoon door. En het is zo leuk (én gezond) om de wereld te verkennen op de fiets, samen avonturen te beleven, de wind door je haren en de zon op je gezicht. Met je kindje veilig tussen jouw armen in een Bobike kinderzitje.

Bij ons staat veiligheid voorop. Naast doordacht design van Nederlandse bodem, comfort en gebruiksgemak, maakt Bobike gebruik van een unieke dubbelwandige schaal voor al haar zitjes voor optimale veiligheid.

 

Polisport

Polisport is een budgetmerk met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Dit geldt voor zowel de kinderfietsstoeltjes als de kinderfietshelmen.

Polisport is voornamelijk specialist in kunststof producten voor de fiets- en motorindustrie. Onderdeel van het assortiment zijn fietszitjes voor vóórop en achterop de fiets én kinderfietshelmen. Het merk heeft daarbij aandacht voor zowel de veiligheid als het design.

Alle fietszitjes van Polisport voldoen aan het Europese keurmerk EN 14344. De zitjes zijn stevig en bieden bovendien voldoende zitcomfort. Zo is het zitgedeelte voorzien van een (wasbaar) kussentje en zijn zowel de gordels als de voetenbankjes af te stemmen op de lengte van uw kind.

De achterzitjes van Polisport zijn er zowel voor op de bagagedrager of aan het frame. Zo weet u zeker dat er altijd een fietszitje is dat past bij uw type fiets. Bevestiging gaat snel en gemakkelijk en staat altijd duidelijk beschreven in de meegeleverde gebruiksaanwijzing.

 

Meer informatie? Neem contact op door een mail te sturen naar dumont@guillvandevenfietsen.nl of bel naar 013-580 17 16.
Natuurlijk mag u ook gezellig langs komen in de winkel!

 

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.