Voorlopig geen koopavonden als gevolg van coronamaatregelen

Beste klanten, Wij willen zolang mogelijk open blijven om u van dienst te zijn. Het is daarom nodig om extra maatregelen te nemen. Voor uw en onze veiligheid vragen wij u per direct om altijd te pinnen. Is er geen mogelijkheid tot pinnen, leg dan het contante geld bij ons op de balie. Ook geven wij het wisselgeld niet in uw handen terug maar leggen het op de balie. Ook in de winkel tijdens de verkoop houden wij de afstand tot u van 1,5 meter in acht, aangegeven door het RIVM. Zijn we nog met een klant bezig wacht dan ook minimaal op 1,5 meter afstand. Heeft u verschijnselen van koorts, griep, hoesten, luchtwegproblemen of verkoudheid, dan verzoeken wij u om op een later moment nog eens terug te komen en onze winkel niet te bezoeken. Wij zullen de deurklinken, balie en pinautomaat meerdere keren per dag schoonmaken om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden. Deze maatregelen zijn helaas echt nodig. Bedankt voor uw medewerking en begrip! Team Guill van de Ven Fietsspecialist

Spinder xplorer fietsendrager

Perfect om fietsen mee te nemen als u op fietsvakantie gaat of wanneer u een fietstocht wilt gaan maken in een plaatsje wat niet in de buurt ligt van de regio waar u in woont. De Spinder Xplorer fietsendrager is ook geschikt voor E-Bikes (elektrische fietsen)!

De meest compacte fietsendrager (ook 2 elektrische fietsen passen erop) die op dit moment verkrijgbaar is. De fietsendrager is voorzien van een achteruitrijlicht en van een mistachterlicht met een 7 polige stekker en een 13 polige jaeger stekker. De 3 sloten worden bediend door éénzelfde sleutel. De fietsen kunnen worden bevestigd door middel van flexibele afsluitbare frameklemmen.

De Spinder Xplorer fietsendrager weegt slechts 18 kg. U kunt de fietsendrager compact maken om op te bergen of om mee te vervoeren. De fietsendrager kan worden ingeklapt waardoor deze gemakkelijk is om in een (kleine) auto mee te nemen.
Wanneer een fietsendrager niet gebruikt wordt staat deze vaak in de weg. Wanneer u dan een fietsendrager hebt die u kunt inklappen neemt dit slechts een geringe ruimte in beslag.

Extra informatie over de Spinder Xplorer fietsendrager

Het monteren van de Spinder Xplorer fietsendrager is zeer eenvoudig.
– Drager plaatsen op kogel met snelkoppeling (hier heeft geen gereedschap voor nodig)
– Verlichting aansluiten
– Fietsendrager uitklappen en klaar!

De fietsendrager heeft een maximale belasting van 60 kg.

De prijs van de Spinder Xplorer fietsendrager is € 439,00,-. Bij het aanschaffen van de Spinder Xplorer fietsendrager krijgt u voor de fietsendrager een garantietermijn van 24 maanden.

Meer informatie? Neem contact op door een mail te sturen of te bellen naar ons.
Natuurlijk is langskomen in de winkel ook altijd mogelijk.

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.