Het is weer mogelijk om op afspraak langs te komen voor een proefrit of informatie over onze fietsen. De werkplaats is open tot 17.30uur (ingang achterzijde van de winkel). Het is ook nog steeds mogelijk om fietsen, accessoires en onderdelen telefonisch of per mail te bestellen en af te halen!

Wij kunnen veel fietsen uit eigen voorraad leveren!

Hometrainers 

Wil je ook lekker in beweging blijven terwijl het slecht weer is of wil je toch actief bezig zijn als net je favoriete programma op de televisie komt? Wij hebben naast de vele fietsen ook hometrainers in ons assortiment van Flow Fitness.

Hometrainer DHT500 

De hometrainer is compleet afgemonteerd en we bezorgen deze GRATIS wanneer je in de regio Tilburg woont! Net buiten de regio hanteren wij een tarief van €15,-, afgemonteerd en geplaatst waar u maar wilt. Woont u echt ver buiten de regio, kan de hometrainer opgestuurd worden en worden de geldelijke verzendkosten in rekening gebracht.

De hometrainers worden volledig afgemonteerd en gebruiksklaar geleverd. De wettelijke garantie bepaling zullen hierdoor gelden.

Wilt u de hometrainer niet afgemonteerd geleverd hebben, dan zullen we de hometrainer in een doos (bouwpakket) bezorgen (excl. verzendkosten) en is dan uiteraard wat voordeliger.. €399,- (géén montage kosten á €50,-).

Zoekt u een no-nonsens hometrainer met eenvoudige bediening en van betrouwbare kwaliteit? De nieuwe DHT500 (model 2021) biedt uitkomst en is onze meest verkochte hometrainer qua model, stevigheid, betrouwbaarheid en uiteraard een mooie prijs ad €449,- maar dan: geheel afgemonteerd en rijklaar.

Met deze stabiele hometrainer blijft u fit én houdt u de spieren soepel. Gewoon vanuit huis! Dit fitnessapparaat is voorzien van een lage instap, een ergonomisch stuur en een verstelbaar zadel, waardoor ook de minder mobiele sporter makkelijk op en af kan stappen.

Meer informatie? Neem contact op door een mail te sturen naar dumont@guillvandevenfietsen.nl of bel naar 013-580 17 16. Natuurlijk mag langs komen in de winkel ook altijd.

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.