Voorlopig geen koopavonden als gevolg van coronamaatregelen

Beste klanten, Wij willen zolang mogelijk open blijven om u van dienst te zijn. Het is daarom nodig om extra maatregelen te nemen. Voor uw en onze veiligheid vragen wij u per direct om altijd te pinnen. Is er geen mogelijkheid tot pinnen, leg dan het contante geld bij ons op de balie. Ook geven wij het wisselgeld niet in uw handen terug maar leggen het op de balie. Ook in de winkel tijdens de verkoop houden wij de afstand tot u van 1,5 meter in acht, aangegeven door het RIVM. Zijn we nog met een klant bezig wacht dan ook minimaal op 1,5 meter afstand. Heeft u verschijnselen van koorts, griep, hoesten, luchtwegproblemen of verkoudheid, dan verzoeken wij u om op een later moment nog eens terug te komen en onze winkel niet te bezoeken. Wij zullen de deurklinken, balie en pinautomaat meerdere keren per dag schoonmaken om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden. Deze maatregelen zijn helaas echt nodig. Bedankt voor uw medewerking en begrip! Team Guill van de Ven Fietsspecialist

Hometrainers 

Wil je ook lekker in beweging blijven terwijl het slecht weer is of wil je toch actief bezig zijn als net je favoriete programma op de televisie komt? Wij hebben naast de vele fietsen ook hometrainers in ons assortiment van Flow Fitness.

De hometrainer is compleet afgemonteerd en we bezorgen deze GRATIS wanneer je in de regio Tilburg woont! Net buiten de regio hanteren wij een tarief van € 15.00, afgemonteerd en geplaatst waar u maar wilt. Woont u echt ver buiten de regio, kan de hometrainer opgestuurd worden en worden de geldelijke verzendkosten in rekening gebracht.

De hometrainers worden volledig afgemonteerd en rijklaar geleverd. De wettelijke garantie bepaling zullen hierdoor gelden.

Wil je de hometrainer niet afgemonteerd geleverd hebben, dan zullen we de hometrainer in een doos (bouwpakket) bezorgen (excl. verzendkosten) en is dan uiteraard wat voordeliger..( géén montage kosten á €49.50).

Zoekt u een no-nonsens hometrainer met eenvoudige bediening en van betrouwbare kwaliteit? De nieuwe DHT500 biedt uitkomst en is onze meest verkochte hometrainer qua model, stevigheid, betrouwbaarheid en uiteraard een mooie prijs ad € 349.00 maar dan: geheel afgemonteerd en rijklaar.

Met deze stabiele hometrainer blijft u fit én houdt u de spieren soepel. Gewoon vanuit huis! Dit fitnessapparaat is voorzien van een lage instap, een ergonomisch stuur en een verstelbaar zadel, waardoor ook de minder mobiele sporter makkelijk op en af kan stappen.

Meer informatie? Neem contact op door een mail te sturen naar dumont@guillvandevenfietsen.nl of bel naar 013-580 17 16. Natuurlijk mag langs komen in de winkel ook altijd.

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.