Bakfietsen

Guill. van de Ven Fietsspecialist heeft ook bakfietsen in het assortiment. 

Bakfietsen | Guill van de Ven Tilburg

Bakfiets.nl

Bakfiets.nl wordt geproduceerd door Azor uit Hoogeveen. De fabrikant is nog iedere dag bezig met het product. Zo worden de wielen zelf gespaakt, wordt er veel met roestvrijstalen onderdelen gewerkt en uitsluitend met A-materiaal. Hierdoor is de kwaliteit van deze bakfietsen zo groot dat er zelfs 2 jaar garantie op gegeven wordt.

Bakfiets.nl heeft met de tweewielbakfiets Cargo Bike Lang de meest verkochte bakfiets van Nederland te pakken. Telkens weer komt deze bakfiets als beste uit de test. Tevens zijn er veel accessoires te verkrijgen zoals een dekzeil, tentje, extra bankje enz enz enz…!!

Bakfiets.nl levert zowel gewone als elektrische bakfietsen.

Een echt kwaliteitsmerk met een breed assortiment aan verschillende bakfietsen

Families met twee of meer kinderen hebben vaak al snel een probleem als ze op de fiets in de stad bijvoorbeeld boodschappen willen gaan doen. Zware tassen aan het stuur, een kind vóór voor op de fiets en de ander achterop, zorgt voor onveilige situaties in het verkeer. De bakfiets heeft een lage instap en het zwaartepunt ligt laag bij de grond. De Cargo bike bakfiets is zeer wendbaar, gemakkelijk en licht te besturen. De kinderen zitten in een stevige bak vóór de bestuurder en zitten vast met driepuntsgordels.

En niet alleen kinderen kunnen mee in de bakfietsen van bakfiets.nl, ook u trouwe viervoeter kunt u er prima veilig en comfortabel vervoeren!

ZÉÉR LICHTLOPENDE SHIMANO PREMIUM 8 VERSNELLINGSNAAF

Ons meest verkochte pakket zijn de uitvoeringen met Shimano PREMIUM 8 speed uitvoering: terugtraprem 8 speed of handremmen 8 speed. 

Standaard heeft elke fabrikant een 7 versnellingsnaaf. De wat luxere fietsen hebben een 8 versnellingsnaaf. Een 8 versnellingsnaaf t.o.v een standaard 7 versnellingsnaaf loopt 10% lichter!

Azor / bakfiets.nl werkt alleen met Shimano 8 versnellingsnaven PREMIUM… een PREMIUM naaf loopt t.o.v een standaard 7 versnellingsnaaf 20% LICHTER…!!!

Waarom? Een gewone versnellingsnaaf loopt op kogelringen/lagers… een PREMIUM naaf loopt op naaldlagers… een naaldgelagerde naaf loopt dus 20% lichter dan een kogelgelagerde naaf….VEEL MINDER “WRIJVING”… EEN GIGANTISCH VOORDEEL ZEKER ALS JE BEPAKT EN BEZAKT RIJDT MET BV VEEL BOODSCHAPPEN EN/OF KINDEREN OF WAT ZWAARDER BENT OF GEWOON LICHT WILT RIJDEN….!! Kom gerust een keertje proefrijden om het verschil te ervaren..!!!

Bakfiets.nl levert zowel gewone als elektrische bakfietsen.

Tevens kunt u buiten de Shimano 7 versnellingsnaaf ook nog kiezen voor automatische versnellingen (NN5Di2). Het voordeel van deze luxe versnellingsnaaf is dat u dan de volledige aandacht kunt houden op het verkeer en de kinderen zonder steeds te moeten schakelen. Het systeem "denkt" voor u. Hoe ideaal is dat!

 

Rollerbrake remmen

Wij als experts kiezen liever voor de rollerbrakes ipv een ander remsysteem, omdat we hier de beste ervaring mee hebben.

De Rollerbrakes van shimano die bakfiets.nl gebruikt zijn zo goed als onderhoudsvrij en bezitten een grote remkracht door hun grote koelingsschrijf en "grote" remkamer. Hierdoor heeft u geen last van schaven of piepen zoals andere remsystemen wel dikwijls hebben. 

Dit soort bakfietsen wordt vele malen meer belast dan een "gewone" fiets en de ervaring leert dat de consument met de "grote" rollerbrakes minder ellende en minder onkosten heeft. Maar de keuze is aan u!

Wist u dat u wij ook bakfietsen in de verhuur hebben? O.a hebben wij een (trouw-)bakfiets, een trike en elektrische bakfiets van bakfiets.nl in de verhuur. Meer info over onze verhuurfietsen vind u hier.

Wilt u meer info neem dan contact op of kom gezellig langs in onze winkel voor verdere uitleg of het maken van een proefrit. 

 

In termijnen betalen

U kunt bij ons ook heel gemakkelijk in termijnen betalen. Wij werken samen met SprayPay en Santander.

Kom langs in ons Azor Experience Center in Tilburg

Ontdek welke fiets aan uw wensen voldoet in ons Azor Experience Center in Tilburg.

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.