Voorlopig geen koopavonden als gevolg van coronamaatregelen

Beste klanten, Wij willen zolang mogelijk open blijven om u van dienst te zijn. Het is daarom nodig om extra maatregelen te nemen. Voor uw en onze veiligheid vragen wij u per direct om altijd te pinnen. Is er geen mogelijkheid tot pinnen, leg dan het contante geld bij ons op de balie. Ook geven wij het wisselgeld niet in uw handen terug maar leggen het op de balie. Ook in de winkel tijdens de verkoop houden wij de afstand tot u van 1,5 meter in acht, aangegeven door het RIVM. Zijn we nog met een klant bezig wacht dan ook minimaal op 1,5 meter afstand. Heeft u verschijnselen van koorts, griep, hoesten, luchtwegproblemen of verkoudheid, dan verzoeken wij u om op een later moment nog eens terug te komen en onze winkel niet te bezoeken. Wij zullen de deurklinken, balie en pinautomaat meerdere keren per dag schoonmaken om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden. Deze maatregelen zijn helaas echt nodig. Bedankt voor uw medewerking en begrip! Team Guill van de Ven Fietsspecialist

Bakfietsen

Guill. van de Ven Fietsspecialist heeft ook bakfietsen in het assortiment. 

Bakfietsen | Guill van de Ven Tilburg

Bakfiets.nl

Bakfiets.nl wordt geproduceerd door Azor uit Hoogeveen. De fabrikant is nog iedere dag bezig met het product. Zo worden de wielen zelf gespaakt, wordt er veel met roestvrijstalen onderdelen gewerkt en uitsluitend met A-materiaal. Hierdoor is de kwaliteit van deze bakfietsen zo groot dat er zelfs 2 jaar garantie op gegeven wordt.

Bakfiets.nl heeft met de tweewielbakfiets Cargo Bike Lang de meest verkochte bakfiets van Nederland te pakken. Telkens weer komt deze bakfiets als beste uit de test. Tevens zijn er veel accessoires te verkrijgen zoals een dekzeil, tentje, extra bankje enz enz enz…!!

Een echt kwaliteitsmerk met een breed assortiment aan verschillende bakfietsen

Families met twee of meer kinderen hebben vaak al snel een probleem als ze op de fiets in de stad bijvoorbeeld boodschappen willen gaan doen. Zware tassen aan het stuur, een kind vóór voor op de fiets en de ander achterop, zorgt voor onveilige situaties in het verkeer. De bakfiets heeft een lage instap en het zwaartepunt ligt laag bij de grond. De Cargo bike is zeer wendbaar, gemakkelijk en licht te besturen. De kinderen zitten in een stevige bak vóór de bestuurder en zitten vast met driepuntsgordels.

 

ZÉÉR LICHTLOPENDE SHIMANO PREMIUM 8 VERSNELLINGSNAAF

Ons meest verkochte pakket zijn de uitvoeringen met Shimano PREMIUM 8 speed uitvoering: terugtraprem 8 speed of handremmen 8 speed.

Standaard heeft elke fabrikant een 7 versnellingsnaaf. De wat luxere fietsen hebben een 8 versnellingsnaaf. Een 8 versnellingsnaaf t.o.v een standaard 7 versnellingsnaaf loopt 10% lichter!

Azor / bakfiets.nl werkt alleen met Shimano 8 versnellingsnaven PREMIUM… een PREMIUM naaf loopt t.o.v een standaard 7 versnellingsnaaf 20% LICHTER…!!!

Waarom? Een gewone versnellingsnaaf loopt op kogelringen/lagers… een PREMIUM naaf loopt op naaldlagers… een naaldgelagerde naaf loopt dus 20% lichter dan een kogelgelagerde naaf….VEEL MINDER “WRIJVING”… EEN GIGANTISCH VOORDEEL ZEKER ALS JE BEPAKT EN BEZAKT RIJDT MET BV VEEL BOODSCHAPPEN EN/OF KINDEREN OF WAT ZWAARDER BENT OF GEWOON LICHT WILT RIJDEN….!! Kom gerust een keertje proefrijden om het verschil te ervaren..!!!

 

Kom langs in ons Azor Experience Center in Tilburg

Ontdek welke fiets aan uw wensen voldoet in ons Azor Experience Center in Tilburg.

Kom testrijden
2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.