ACTIE!! Nu bij aanschaf van een uit voorraad leverbare elektrische Bimas fiets een jaar lang ALL RISK-verzekering (incl. pech-onderweg-hulp) GRATIS!!

Bakfietsen

Guill van de Ven Fietsspecialist heeft ook bakfietsen in het assortiment. Deze hebben we van de merken bakfiets.nl en Bimas Bikes.

Bakfietsen | Guill van de Ven Tilburg

Families met twee of meer kinderen hebben vaak al snel een probleem als ze op de fiets in de stad bijvoorbeeld boodschappen willen gaan doen. Zware tassen aan het stuur, een kind voorop de fiets en de ander achterop, zorgt voor onveilige situaties in het verkeer. De bakfietsen hebben een lage instap en het zwaartepunt ligt laag bij de grond. De bakfietsen van Bakfiets.nl Cargo bike en de Bimas E-cargo 3.3 zijn zeer wendbaar, gemakkelijk en licht te besturen. De kinderen zitten in een stevige bak vóór de bestuurder en zitten vast met driepuntsgordels.

Bakfiets.nl

Bakfiets.nl wordt geproduceerd door Azor uit Hoogeveen. De fabrikant is iedere dag bezig met het product. Zo worden de wielen zelf gespaakt, wordt er veel met roestvrijstalen onderdelen en uitsluitend A-materiaal gewerkt. Hierdoor is de kwaliteit van deze bakfietsen zo groot dat er zelfs 2 jaar garantie op gegeven wordt.

Bakfiets.nl heeft met de tweewielbakfiets Cargo Bike Lang de meest verkochte bakfiets van Nederland te pakken. Telkens weer komt deze bakfiets als beste uit de test. Tevens zijn er veel accessoires te verkrijgen zoals een dekzeil, tentje, extra bankje etc.
Bakfiets.nl levert zowel gewone als elektrische bakfietsen. Een echt kwaliteitsmerk met een breed assortiment aan verschillende bakfietsen

En niet alleen kinderen kunnen mee in de bakfietsen van bakfiets.nl, ook je trouwe viervoeter kun je er prima veilig en comfortabel in vervoeren!

Meer weten over de mogelijkheden van bakfiets.nl? Klik hier!

Bimas E-Cargo 3.3

Bimas bikes is met de E-Cargo 3.3 een nieuwe speler op het gebied van elektrische driewielbakfietsen. De E-cargo is een stabiele stevige bakfiets. Zelfs als je wat minder ruimte hebt om de bakfiets te stallen, is deze bakfiets een goede optie. Het grote voordeel is namelijk dat je de bakfiets op zijn kant kunt parkeren, waardoor je minder ruimte nodig hebt. De E-Cargo 3.3 past door de meeste normale deuren omdat hij maximaal 81cm breed is.

Wij geven de voorkeur aan de E-cargo met de naafversnelling t.o.v. de derailleurversnelling omdat deze veel makkelijker is in de stad, je kunt stilstaand schakelen, dus meer bedieningsgemak en je hebt minder onderhoud aan de fiets.
De E-cargo 3.3 is uitgerust met een Bafang 80Nm middenmotor, 630wh accu, 7 versnellingen en hydraulische schijfremmen.

Tevens zijn er veel accessoires te verkrijgen zoals een regenhuif (incl. zonwering) €179,-, regenhoes €59,- en  kussens voor op de bankjes €35,-. Ook is er de mogelijkheid om de voorste plaat te vervangen door een deurtje (€135,-), hierdoor kunnen de kinderen of huisdieren makkelijk zelf in de bakfiets stappen. Voor €339,- kunt u ook kiezen voor een belt-drive (riem aandrijving ipv ketting).

 

Meer weten over de Bimas Elektrische bakfiets? Klik hier.

Wist je dat je bij ons ook een bakfiets kunt huren? Wij hebben onder andere een (trouw-)bakfiets, een trike en een elektrische bakfiets van bakfiets.nl in de verhuur. Meer info over onze verhuurfietsen vind je hier.

Wil je meer info neem dan contact op of kom gezellig langs in onze winkel voor verdere uitleg of het maken van een proefrit.

In termijnen betalen

U kunt bij ons ook heel gemakkelijk in termijnen betalen. Wij werken samen met SprayPay en Santander.

Kom langs in ons Azor Experience Center in Tilburg

Ontdek welke fiets aan uw wensen voldoet in ons Azor Experience Center in Tilburg.

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.