Voorlopig geen koopavonden als gevolg van coronamaatregelen

Beste klanten, Wij willen zolang mogelijk open blijven om u van dienst te zijn. Het is daarom nodig om extra maatregelen te nemen. Voor uw en onze veiligheid vragen wij u per direct om altijd te pinnen. Is er geen mogelijkheid tot pinnen, leg dan het contante geld bij ons op de balie. Ook geven wij het wisselgeld niet in uw handen terug maar leggen het op de balie. Ook in de winkel tijdens de verkoop houden wij de afstand tot u van 1,5 meter in acht, aangegeven door het RIVM. Zijn we nog met een klant bezig wacht dan ook minimaal op 1,5 meter afstand. Heeft u verschijnselen van koorts, griep, hoesten, luchtwegproblemen of verkoudheid, dan verzoeken wij u om op een later moment nog eens terug te komen en onze winkel niet te bezoeken. Wij zullen de deurklinken, balie en pinautomaat meerdere keren per dag schoonmaken om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden. Deze maatregelen zijn helaas echt nodig. Bedankt voor uw medewerking en begrip! Team Guill van de Ven Fietsspecialist

Budget fietsen (outlet)

Guill. van de Ven Fietsspecialist heeft ook diverse merken budgetfietsen in het assortiment met maar liefst 2 jaar garantie en servicekaart.

AVALON

CYCLETECH

SPIRIT BUDGET FIETSEN

SPIRIT FIXED GEAR HERENFIETSEN

SPIRIT VALENTI N3 DAMESFIETS

 

Voor meer informatie bent u welkom in onze winkel om te zien welke fietsen wij op voorraad hebben of om een proefrit te maken!

 

Kom langs in ons Azor Experience Center in Tilburg

Ontdek welke fiets aan uw wensen voldoet in ons Azor Experience Center in Tilburg.

Kom testrijden
Avalon
CycleTech
Spirit
2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.