Spirit Fixed Gear Herenfietsen

Spirit Fixed Gear herenfiets | Guill van de Ven Tilburg

De Spirit Fixed Gear is een fantastische retro stadsfiets. De Fixed Gear Bike is van origine een fiets die gebruikt werd als baanfiets of als koeriersfiets. In de straten van New York en San Francisco reden dagelijks vele fietskoeriers op deze fietsen en tegenwoordig maken ze daar nog steeds deel uit van het straatbeeld. Sinds kort zijn de Fixed Gears ook bij Guill. van de Ven te koop!

Verkrijgbaar in diverse kleuren (Mat zilver, mat zwart, wit en zilver). 

 

SPIRIT FIETSEN VAN GUILL VD VEN MET GARANTIE EN SERVICEBEURTEN..!!!

Onze spirit fietsen zijn GEHEEL AFGEMONTEERD EN RIJKLAAR  en worden met garantie en service verkocht bij ons in de winkel.

Zie onze service en garantie uitleg hieronder:
Heeft u net een mooie fiets gekocht, dan denken wij mee over de servicebeurten, dit om garantie te blijven houden op de fiets.

Bij een Spirit fiets die bij ons gekocht is met garantie, en dus door ons afgemonteerd is, geven wij 4 servicebeurten verspreid over de eerste 24 maanden:
– De eerste servicebeurt is na 2 maanden na aankoop en is helemaal gratis.
– De tweede is na 6 maanden na aankoop voor een speciale reductie prijs.
– De derde servicebeurt (ook weer voor een speciale reductie prijs) valt uiteraard nog binnen de 12 maanden. Dit doen wij expres om volledige garantie te kunnen bieden. Binnen 12 maanden na aankoop van de fiets kunt u aanspraak maken op de garantie en wordt ook het arbeidsloon vergoed, mocht er iets geclaimd worden.
– De vierde servicebeurt (ook weer voor een speciale reductie prijs) wordt uitgevoerd binnen de 24 maanden. Dit in verband met de 2 jarige Europese garantie. Mocht er binnen de 24 maanden iets geclaimd moeten worden, dan heeft u nog recht op het onderdeel.

 

Op internet zijn de prijzen iets anders maar daar krijgt u dus niet onze unieke service en garantiekaart bij en moet u de fiets zelf afmonteren. Indien u de voordelige prijs van internet wilt, géén probleem..de fiets kunt u zo in de doos meenemen….!!!

 

Voor meer informatie en/of vragen over de garantie / servicebeurten, neem dan contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom om langs te komen bij ons in de winkel!

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.