ACTIE!! Nu bij aanschaf van een uit voorraad leverbare elektrische Bimas fiets een jaar lang ALL RISK-verzekering (incl. pech-onderweg-hulp) GRATIS!!

Elektrische fietsen

Elektrische fietsen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken op de weg. Maar welke elektrische fiets is nu de beste keuze voor je? Bij Guill. van de Ven Fietsspecialist adviseren wij je graag!

Elektrische fietsen | Guill van de Ven Tilburg

Guill. van de Ven Fietsspecialist heeft een groot aanbod aan elektrische fietsen. Naast de elektrische fietsen uit ons assortiment, is het ook mogelijk om je huidige fiets om te laten bouwen tot een elektrische fiets.


Wat is een elektrische fiets/e-bike

Een elektrische fiets, ook wel e-bike genoemd, is een tweewieler waarbij een elektrische motor is toegevoegd die je helpt bij het vooruitkomen. De motor zorgt voor extra trapondersteuning tijdens het fietsen. Hierdoor vervoer je jezelf makkelijker van A naar B en heb je altijd het gevoel alsof je wind mee hebt. De elektrische fietsen zijn tegenwoordig heel erg populair. Het maakt het voor een hele grote groep mensen een stuk makkelijker om toch gebruik te maken van een fiets in plaats van de auto te pakken. Hierdoor is een e-bike niet alleen voordelig, maar ook nog eens heel gezond.

Bij Guill. van de Ven Fietsspecialist hebben we elektrische fietsen van diverse merken, in diverse maten, diverse uitvoeringen en in verschillende prijsklassen. Zo kunnen we aan veel mensen de passende fiets voor het door hen gewenste gebruik aanbieden. De meeste fietsen zijn uit voorraad leverbaar en kun je snel rijden.

Hieronder vind je de merken die wij in de winkel hebben en die E-bikes leveren:
Een elektrische fiets kopen

Een e-bike kopen doe je niet zomaar. Het zijn prijzige fietsen en daarom wil je ook wel goed ingelicht worden. Bij Guill. van de Ven Fietsspecialist adviseren wij je in de beste keuze voor het aanschaffen van een e-bike. Hierbij kijken wij echt naar je behoefte en wat daar het beste bij aansluit. Kom langs in de winkel om onze verschillende elektrische fietsen te ontdekken en rijd er gelijk een test rit mee.

Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen via telefoonnummer: 013-580 17 16 of mailen naar: dumont@guillvandevenfietsen.nl

 

Cortina E-Common

Elektrische fiets huren Tilburg

Ben je na het rijden van een testrit enthousiast geworden? Maar ben je er nog niet helemaal aan uit welke elektrische fiets bij jou past? Huur deze dan bij Guill van de Ven! Op dit moment verhuren we 6 elektrische fietsen van het merk Qwic. Meer weten over een elektrische fiets huren in Tilburg? Bekijk onze pagina elektrische fiets huren.

In termijnen betalen

U kunt bij ons ook heel gemakkelijk in termijnen betalen. Wij werken samen met SprayPay en Santander.

Dé fietsenspecialist van Tilburg

Bij Guill van de Ven hebben we 650m2 aanbod aan de mooiste fietsmerken. Zo verkopen wij een groot assortiment aan fietsen van Azor, Avalon en vele andere A-merken. Ook voor uw nieuwe e-bike, mountainbike of bakfiets kunt u langskomen in onze winkel in Tilburg. 

Azor
Cortina
Kalkhoff
MultiCycle
QWIC
Merida
Bimas bikes
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.