ACTIE!! Nu bij aanschaf van een uit voorraad leverbare elektrische Bimas fiets een jaar lang ALL RISK-verzekering (incl. pech-onderweg-hulp) GRATIS!!

Fietsen met extra lage instap

Fiets met lage instap | Guill van de Ven Tilburg

Bij Guill. van de Ven hebben we ook diverse fietsen in het assortiment met een (extra) lage instap. Een lage instap zorgt ervoor dat je veel makkelijker op de fiets kan stappen. Dit verhoogd het gebruiksgemak en tevens ook de veiligheid. Fietsen wordt weer leuk en de angst om te vallen zal minder worden omdat je met een lage instap fiets veel gemakkelijker af kan stappen wanneer dit nodig is.

Azor Ergo

Het ergo frame heeft een extreem lage instap, en is gemaakt van een stabiel extrusie profiel waarin de kabels zijn weggewerkt. Je kunt kiezen uit terugtrap- of handremmen. Daarnaast kun je kiezen uit geen, 2,3, 7 of 8 versnellingen. Ook kun je de fiets in een kleur naar keuze bestellen!

Bimas e-Comfort 7.1 (elektrisch)

De Bimas e-Comfort 7.1 elektrische fiets is een comfortabele fiets van hoogwaardige kwaliteit. De lage instap met 7 versnellingen en ruime actieradius zorgen voor een prettige fietservaring. De fiets beschikt over een krachtige Bafang-voorwielmotor en een afneembare accu. Kortom, hij heeft alles in huis voor comfortabele fietstochten.

Ook is deze fiets voorzien van dikkere banden. Dit draagt niet alleen bij aan de veiligheid en stabiliteit maar ook aan het rijcomfort! Trap altijd op je ideale tempo met de 7 versnellingen.

Wilt u meer weten over de Bimas lage instap fiets, klik hier!

Fiets met lage instap

De LinBike classic

Het op- en afstappen van een fiets is voor een grote groep Nederlanders een probleem. Deze lage instap fiets is de oplossing en is ook nog is bijzonder in zijn klasse. Met name ouderen vallen weleens bij het op- en afstappen. Zelfs bij damesfietsen blijkt de hoogte van de stang lastig te zijn. De LinBike Classic rekent hier kordaat mee af. De stang is extreem laag geplaatst terwijl de uitstekende constructie de stijfheid van het frame waarborgt. De fiets is in twee verschillende framematen te verkrijgen: 26” en 28”. Het zadel en het stuur kunnen zo worden ingesteld dat de polsen, de schouders en de nek tijdens het fietsen minimaal worden belast.

Ben je benieuwd welke fietsen met een (extra) lage instap wij in ons assortiment hebben? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel!

In termijnen betalen

U kunt bij ons ook heel gemakkelijk in termijnen betalen. Wij werken samen met SprayPay en Santander.

Dé fietsenspecialist van Tilburg

Bij Guill van de Ven hebben we 650m2 aanbod aan de mooiste fietsmerken. Zo verkopen wij een groot assortiment aan fietsen van Azor, Avalon en vele andere A-merken. Ook voor uw nieuwe e-bike, mountainbike of bakfiets kunt u langskomen in onze winkel in Tilburg. 

VanRaam
Azor
Bimas bikes
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.