Vanwege de aangescherpte maatregelen ivm Covid19 is de winkel tot 9 februari 2021 gesloten. De werkplaats is open tot 16.30uur (ingang achterzijde van de winkel).

Fietsen met extra lage instap

Fiets met lage instap | Guill van de Ven Tilburg

Bij Guill. van de Ven hebben we ook diverse fietsen in het assortiment met een (extra) lage instap. Een lage instap zorgt ervoor dat u veel makkelijker op de fiets kan stappen. Dit verhoogd het gebruiksgemak en tevens ook de veiligheid. Fietsen wordt weer leuk en de angst om te vallen zal minder worden omdat u met een lage instap fiets veel gemakkelijker af kan stappen wanneer dit nodig is.

Azor Ergo

Het ergo frame heeft een extreem lage instap, en is gemaakt van een stabiel extrusie profiel waarin de kabels zijn weggewerkt. U kunt kiezen uit terugtrap- of handremmen. Daarnaast kunt u kiezen uit geen, 2,3, 7 of 8 versnellingen. Ook kunt u de fiets in een kleur naar keuze bestellen!

 

De LinBike classic

Het op- en afstappen van een fiets is voor een grote groep Nederlanders een probleem. Deze lage instap fiets is de oplossing en is ook nog is bijzonder in zijn klasse. Met name ouderen vallen weleens bij het op- en afstappen. Zelfs bij damesfietsen blijkt de hoogte van de stang lastig te zijn. De LinBike Classic rekent hier kordaat mee af. De stang is extreem laag geplaatst terwijl de uitstekende constructie de stijfheid van het frame waarborgt. De fiets is in twee verschillende framematen te verkrijgen: 26” en 28”. Het zadel en het stuur kunnen zo worden ingesteld dat de polsen, de schouders en de nek tijdens het fietsen minimaal worden belast.

Bent u benieuwd welke fietsen met een (extra) lage instap wij in ons assortiment hebben? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel!

Dé fietsenspecialist van Tilburg

Onze winkel is 650m2 met een breed aanbod aan mooie merken.

Kom langs
Lintech
VanRaam
Azor
2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.