ACTIE!! Nu bij aanschaf van een uit voorraad leverbare elektrische Bimas fiets een jaar lang ALL RISK-verzekering (incl. pech-onderweg-hulp) GRATIS!!

High speed pedelecs

   

High speed pedelecs | Guill van de Ven

Een speed pedelec is een elektrische fiets waarbij de ondersteuning niet, zoals bij andere elektrische fietsen, stopt bij 25 kilometer per uur. Je kunt zelfs een snelheid van ongeveer 45 kilometer bereiken. Vooralsnog is de fiets vooral populair bij mensen die grotere afstanden moeten afleggen naar hun werk en daarvoor liever op de fiets stappen dan in de auto.Is een speed pedelec wel een fiets?

De snelle e-bike kwam via een maas in de wetgeving als snorfiets op de markt. Dat hield in dat je ermee op het fietspad mocht. Sinds 1 januari 2017 is de speed pedelec vanwege de snelheid officieel een bromfiets is. Dat betekent dat het blauwe plaatje vervangen wordt door een geel brommerplaatje. En net als voor bromfietsers is de helm verplicht. In dit geval een lichte helm die speciaal voor de speed pedelec is ontworpen.

Kalkhoff, sinds 1919

Kalkhoff vertrouwt bij de keuze voor remmen, versnellingen en andere onderdelen op gerenommeerde partners en het hoogwaardige eigen merk Concept. Kalkhoff test de toegepaste componenten voor hun e-bikes bovendien nog eens in hun eigen testlaboratorium. Op deze manier garanderen wij onze kwaliteitsstandaarden doorlopend.

In termijnen betalen

U kunt bij ons ook heel gemakkelijk in termijnen betalen. Wij werken samen met SprayPay en Santander.

Kalkhoff
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.