Voorlopig geen koopavonden als gevolg van coronamaatregelen

Beste klanten, Wij willen zolang mogelijk open blijven om u van dienst te zijn. Het is daarom nodig om extra maatregelen te nemen. Voor uw en onze veiligheid vragen wij u per direct om altijd te pinnen. Is er geen mogelijkheid tot pinnen, leg dan het contante geld bij ons op de balie. Ook geven wij het wisselgeld niet in uw handen terug maar leggen het op de balie. Ook in de winkel tijdens de verkoop houden wij de afstand tot u van 1,5 meter in acht, aangegeven door het RIVM. Zijn we nog met een klant bezig wacht dan ook minimaal op 1,5 meter afstand. Heeft u verschijnselen van koorts, griep, hoesten, luchtwegproblemen of verkoudheid, dan verzoeken wij u om op een later moment nog eens terug te komen en onze winkel niet te bezoeken. Wij zullen de deurklinken, balie en pinautomaat meerdere keren per dag schoonmaken om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden. Deze maatregelen zijn helaas echt nodig. Bedankt voor uw medewerking en begrip! Team Guill van de Ven Fietsspecialist

Moederfiets

Een "moederfiets" heeft een ruimere instap dan een normale fiets. Ze zijn uitgerust met een breder stuur en een speciale bagagedrager. Hierdoor is het eenvoudig om een voor- en/of achterzitje te monteren. Dit alles zodat u makkelijk en veilig met uw kind overal naartoe kunt fietsen. 

Moederfiets | Guill van de Ven Tilburg

Wij hebben onder andere "moederfietsen" van Cortina, spirit en diverse modelen van Azor zijn ook zeer geschikt als moederfiets. 

 

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen of kom een kijkje nemen in de winkel en maak een proefrit!

Dé fietsenspecialist van Tilburg

Onze winkel is 650m2 met een breed aanbod aan mooie merken.

Kom langs
Cortina
Azor
Spirit
2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.