Het is weer mogelijk om op afspraak langs te komen voor een proefrit of informatie over onze fietsen. De werkplaats is open tot 17.30uur (ingang achterzijde van de winkel). Het is ook nog steeds mogelijk om fietsen, accessoires en onderdelen telefonisch of per mail te bestellen en af te halen!

Wij kunnen veel fietsen uit eigen voorraad leveren!

Mountainbikes

Bij Guill van de Ven hebben we vele verschillende Mountainbikes in het assortiment. Ook voor het huren van een mountainbike bent u bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze winkel en bekijk alle MTB’s.

Merida Mountenbike | Guill van de Ven Tilburg

Mountainbike kopen

Bent u opzoek naar uw eerste mountainbike, of juist toe aan vervanging van uw huidige MTB? Dan helpen we u graag bij Guill van de Ven. Als dealer van Merida mountainbikes hebben wij een ruim aanbod aan verschillende mountainbikes voor fietsers van elk niveau. Het brede aanbod aan fietsen zorgt dat er voor zowel beginners als wedstrijdrijders een passend MTB model is.

Merida mountainbikes staan bekend om hun ruime aanbod. Denk hierbij aan full-suspension bikes als hartrails met zowel 26″, 27.5″, 29″ en 650b+ wielen.

 

Benieuwd welke mountainbike het beste bij uw fietswensen past? Kom langs in onze winkel, onze specialisten kijken graag met u mee.

Wist u dat u bij ons ook mountainbikes kunt huren? Voor meer info klik hier.

Wilt u weten welke mountainbikes Merida nog meer heeft? klik hier

 

Dé fietsenspecialist van Tilburg

Bij Guill van de Ven hebben we 650m2 aanbod aan de mooiste fietsmerken. Zo verkopen wij een groot assortiment aan fietsen van Azor, Avalon en vele andere A-merken. Ook voor uw nieuwe e-bike, mountainbike of bakfiets kunt u langskomen in onze winkel in Tilburg. 

Kom langs
Merida
2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.