LET OP!! Gedurende de zomerperiode aangepaste openingstijden! Dinsdag t/m zaterdag geopend van 8.30-16.30 uur, zondag en maandag gesloten

Mountainbikes

Mountenbikes | Guill van de Ven Tilburg

Merida staat al jaren bekend om het ruime aanbod mountainbikes. In het mountainbike assortiment van Merida vindt u zowel full-suspension bikes als hardtails met zowel 26″, 27.5″, 29″ en 650b+ wielen. Het brede aanbod biedt fietsen voor de beginners tot de wedstrijdrijders en avontuurlijke trail bikers!

Kom langs in de winkel om te kijken welke mountainbikes wij in ons assortiment hebben.

Wist u dat u bij ons ook mountainbikes kunt huren? Voor meer info klik hier.

Wilt u weten welke mountainbikes Merida nog meer heeft? klik hier

 

Nieuw binnen!! Merida Big Nine 500

MOUNTAINBIKE VOOR SPORTIEVE RITTEN

Met de Big Nine 500 kom je altijd goed voor de dag. Het aluminium TFS frame biedt een aangename zithouding. Samen met de Manitou Markhor Comp Air voorvork met lockout zorgt dit voor een comfortabele rit, zelfs in ruig terrein. De volledige Shimano Deore groep met 2x10 aandrijving schakelt precies en betrouwbaar. De hydraulische schijfremmen zorgen er voor dat je onder alle omstandigheden krachtig en gedoseerd kunt remmen. Perfect voor de sportieve recreant.

NU €999,-

********

 

Nieuw binnen!! Merida Big Nine Limited

SNELLE 29" MOUNTAINBIKE MET 1X12 AANDRIJVING

Het lichte en hoogwaardige Lite frame deelt veel eigenschappen met de carbon varianten. Dit maakt deze mountainbike de juiste keuze voor mountainbikers die een 29-er zoeken met een sportief karakter en een scherpe prijs. De Sram SX Eagle 1x12 aandrijving schakelt onder alle omstandigheden strak en precies en heeft een groot genoeg bereik om goed te kunnen klimmen.

Nu voor €1199,-

********

Dé fietsenspecialist van Tilburg

Onze winkel is 650m2 met een breed aanbod aan mooie merken.

Kom langs
Merida
2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.