ACTIE!! Nu bij aanschaf van een uit voorraad leverbare elektrische Bimas fiets een jaar lang ALL RISK-verzekering (incl. pech-onderweg-hulp) GRATIS!!

Mountainbikes

Bij Guill. van de Ven Fietsspecialist hebben we vele verschillende Mountainbikes in het assortiment. Ook voor het huren van een mountainbike ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze winkel en bekijk alle MTB’s.

Mountainbikes | Guill van de Ven

Mountainbike kopen

Ben je opzoek naar je eerste mountainbike, of juist toe aan vervanging van je huidige MTB? Dan helpen we je graag bij Guill. van de Ven Fietsspecialist. Als dealer van Merida mountainbikes hebben wij een ruim aanbod aan verschillende mountainbikes voor fietsers van elk niveau. Het brede aanbod aan fietsen zorgt dat er voor zowel beginners als wedstrijdrijders een passend MTB model is.

Merida mountainbikes staan bekend om hun ruime aanbod. Denk hierbij aan full-suspension bikes als hartrails met zowel 26″, 27.5″, 29″ en 650b+ wielen. Benieuwd welke mountainbike het beste bij jouw fietswensen past? Kom langs in onze winkel, onze specialisten kijken graag met je mee.

Mountainbike huren Tilburg

Wist je dat je bij ons ook mountainbikes kunt huren? Voor meer info klik hier.

 

In termijnen betalen

U kunt bij ons ook heel gemakkelijk in termijnen betalen. Wij werken samen met SprayPay en Santander.

Dé fietsenspecialist van Tilburg

Bij Guill van de Ven hebben we 650m2 aanbod aan de mooiste fietsmerken. Zo verkopen wij een groot assortiment aan fietsen van Azor, Avalon en vele andere A-merken. Ook voor uw nieuwe e-bike, mountainbike of bakfiets kunt u langskomen in onze winkel in Tilburg. 

Merida
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.