ACTIE!! Nu bij aanschaf van een uit voorraad leverbare elektrische Bimas fiets een jaar lang ALL RISK-verzekering (incl. pech-onderweg-hulp) GRATIS!!

Stadsfietsen

Een goede fiets is multi-inzetbaar. Om boodschappen te vervoeren, om naar het werk te gaan of om een lange fietstocht te maken. Met de stadsfietsen bij Fietsspecialist Guill van de Ven ben je hoe dan ook verzekerd van een plezierige rit!

Stadsfiets bij Guill van de Ven Tilburg

Stadsfietsen

Ben je op zoek naar een dames stadsfiets met lage instap? Dan ben je bij Fietsspecialist Guill van de Ven aan het juiste adres! Daarnaast beschikken we – uiteraard – ook over verschillende stadsfietsen voor heren. Daar hebben we diverse modellen (in verschillende kleuren) van op voorraad. Denk dan aan een sportieve, oranje gekleurde stadsfiets of juist aan een klassieke, zwarte stadsfiets. De keuze is reuze!

Stadsfiets kopen bij Guill van de Ven

Bij Guill van de Ven geloven we dat er voor ieder mens een perfect passende fiets bestaat. Met ons fietsenaanbod moet dat zeker goed komen: wij hebben allerlei stadsfietsen in ons assortiment van de merken Multicycle, Cortina, Kalkhoff en Azor. Die fietsen hebben allemaal hun eigen specifieke, unieke kwaliteiten. Ben je op zoek naar jouw ideale stadsfiets? Breng dan een bezoekje aan onze winkel in Tilburg. Zo ondervind je zelf welke stadsfiets het beste bij jou past!

In termijnen betalen

U kunt bij ons ook heel gemakkelijk in termijnen betalen. Wij werken samen met SprayPay en Santander.

Dé fietsenspecialist van Tilburg

Bij Guill van de Ven hebben we 650m2 aanbod aan de mooiste fietsmerken. Zo verkopen wij een groot assortiment aan fietsen van Azor, Avalon en vele andere A-merken. Ook voor uw nieuwe e-bike, mountainbike of bakfiets kunt u langskomen in onze winkel in Tilburg. 

MultiCycle
Cortina
Kalkhoff
Azor
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.