ACTIE!! Nu bij aanschaf van een uit voorraad leverbare elektrische Bimas fiets een jaar lang ALL RISK-verzekering (incl. pech-onderweg-hulp) GRATIS!!

Tandems

Tandems | Guill van de Ven

Azor Special Elektrische tandem in sport uitvoering €4799,-

Wat maakt een tandem geschikt?

Een dagje op pad met je partner, familielid of vriend(in): een tandem leent zich er uitstekend voor. Op deze verlengde fiets, geschikt voor twee of drie personen, ga je op een plezierige wijze het avontuur aan. Bij Fietsspecialist Guill van de Ven heb je de keuze uit een aantal fraaie exemplaren, die rijklaar zijn. Mocht je twijfelen of een tandem bij jou past, huur deze dan voor slechts €25,- per dag en ervaar de voordelen van deze fiets!

Wat deze verlengde tweewieler zo geschikt maakt, is dat je elkaar samen vooruit trapt. Teamwork is een vereiste en dat zorgt voor verbinding. Het tempo, de route, wanneer je pauze neemt… het zijn afwegingen die je samen maakt. Bovendien kun je tijdens je tandemrit voortdurend met elkaar praten. Gezelligheid gegarandeerd.

Ook hoef je je geen zorgen te maken over de verschillen in de conditie. Samen bepaal je het tempo, omdat je gezamenlijk via één ketting trapt. Ook is het gewicht van een tandem lager dan dat van 2 afzonderlijke fietsen. Hierdoor zijn op een tandem hoge snelheden mogelijk en vergen lange afstanden minder uithoudingsvermogen.

Kortom: zin om samen gezellig op de fiets te stappen?  Bekijk dan onze tandems bij Fietsspecialist Guill van de Ven. Heb je nog vragen over het gebruik van een tandem? Schroom niet en stel ze ons!

 

AZOR Vouwtandem

Een van de best verkochte tandems bij Guill van de Ven zijn de vouwtandems van Azor. Deze verlengde tweewielers zijn compact op te vouwen, waardoor je ze gemakkelijk achterop je auto, caravan, vouwwagen of camper plaatst. Voor de productie van deze vouwtandem is licht en sterk aluminium gebruikt waardoor de Azor slechts 29,4 kilogram weegt.

Je hoeft je geen zorgen te maken om een eventuele vieze broek: beide kanten van de kettingkast zijn afgesloten, waardoor er geen vuil en water doorheen komt. Verdere bijzonderheden aan de vouwtandem zijn de gemonteerde hydraulische velgremmen van Magura. Die zorgen voor extra veiligheid, omdat je er resoluut mee af kunt remmen. Bovendien beschikt de fiets over een Shimano Nexus 8 versnellingsnaaf: een premium naaf. Die loopt lichter dan vele andere naven, door het gebruik van naaldlagers en heeft tegelijkertijd een groot bereik. Dit specifieke model loopt 20% lichter dan een standaard versnellingsnaaf van Shimano.

We bieden de tandems van Azor in twee varianten aan: als e-bike en in traditionele vorm, zonder trapondersteuning. De fiets heeft een lage instap en is te krijgen in maat 49. De mogelijkheid bestaat om een freewheel crankstel op de Azor vouwtandem te monteren zodat beide berijders van de fiets onafhankelijk van elkaar kunnen trappen. Overigens kun je je specifieke montagewensen altijd met ons bespreken. Kom daarvoor even langs in de winkel. Een testritje maken? Geen probleem!

 

Fietsendrager voor Tandems

Tevens hebben wij de kennis en mogelijkheid om een fietsendrager zo aan te passen dat je de tandem veilig achterop de auto mee kunt nemen. Meer over onze fietsendragers vind je hier.

 

STÆRK vouwtandem

STÆRK tandems zijn sterk, vouwbaar, sportief en betrouwbaar. Met een luxe afmontage en doordachte details.

De STÆRK tandems zijn er met zowel elektrische ondersteuning (Bosch en DAPU) als zonder elektrische aandrijving. De volgende kenmerken zal je gaan terugzien: vouwbaar, 48 spaaks wielen, Rohloff of derailleur versnellingen en hoogwaardige onderdelen zoals hydraulische schijfremmen en veel aluminium delen.

LET OP!: afbeelding is nog een prototype, de definitieve versie zal er op detail anders uit zien.

Nieuwsgierig geworden naar de STÆRKtandem, klik hier voor meer info.

Wil je meer info over de mogelijkheden of wil je een proefrit maken. Neem dan contact op via dumont@guillvandevenfietsen.nl of tel 013-5801716 of kom langs in de winkel aan de Nieuwlandstraat 47 in Tilburg.

 

Opmerkingen of vragen?

Indien u een opmerking of vraag heeft kunt u onderstaand contactformulier invullen.
Wij zullen zo spoedig mogelijk uw opmerking of vraag in behandeling nemen en contact met u opnemen.

 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

In termijnen betalen

U kunt bij ons ook heel gemakkelijk in termijnen betalen. Wij werken samen met SprayPay en Santander.

Azor
MultiCycle
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.