Voorlopig geen koopavonden als gevolg van coronamaatregelen

Beste klanten, Wij willen zolang mogelijk open blijven om u van dienst te zijn. Het is daarom nodig om extra maatregelen te nemen. Voor uw en onze veiligheid vragen wij u per direct om altijd te pinnen. Is er geen mogelijkheid tot pinnen, leg dan het contante geld bij ons op de balie. Ook geven wij het wisselgeld niet in uw handen terug maar leggen het op de balie. Ook in de winkel tijdens de verkoop houden wij de afstand tot u van 1,5 meter in acht, aangegeven door het RIVM. Zijn we nog met een klant bezig wacht dan ook minimaal op 1,5 meter afstand. Heeft u verschijnselen van koorts, griep, hoesten, luchtwegproblemen of verkoudheid, dan verzoeken wij u om op een later moment nog eens terug te komen en onze winkel niet te bezoeken. Wij zullen de deurklinken, balie en pinautomaat meerdere keren per dag schoonmaken om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden. Deze maatregelen zijn helaas echt nodig. Bedankt voor uw medewerking en begrip! Team Guill van de Ven Fietsspecialist

Tweelingfiets

Tweelingfietsen | Guill van de Ven Tilburg

Als u een tweeling mee wilt nemen op een gewone fiets kan dat prima totdat het kind dat in het zitje aan het stuur zit, te groot wordt.

Voor zulke situaties is deze fiets ontworpen. De achtervork is extra lang gemaakt, zodat de fiets nooit kan gaan steigeren wanneer u even niet op de fiets zit. De bagagedrager is zo gemaakt dat er meerdere merken kinderzitjes op passen. (De fiets is exclusief kinderzitjes).

Meer informatie? Neem contact op door een mail te sturen naar dumont@guillvandevenfietsen.nl of bel naar 013-580 17 16.

Natuurlijk bent u ook welkom in de winkel!

Dé fietsenspecialist van Tilburg

Onze winkel is 650m2 met een breed aanbod aan mooie merken.

Kom langs
2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.