Azor Tweelingfiets

Tweelingfietsen | Guill van de Ven Tilburg

Als u een tweeling mee wilt nemen op een gewone fiets kan dat prima totdat het kind dat in het zitje aan het stuur zit, te groot wordt.

Voor zulke situaties is deze fiets ontworpen. De achtervork is extra lang gemaakt, zodat de fiets nooit kan gaan steigeren wanneer u even niet op de fiets zit. De bagagedrager is zo gemaakt dat er meerdere merken kinderzitjes op passen. (De fiets is exclusief kinderzitjes). 

Elektrische AZOR tweelingfiets

De Azor tweelingfiets is nu bij Guill. van de Ven Fietsspecialist als enige in Nederland ook verkrijgbaar als Elektrische fiets! De fiets is uitgerust met een Bafang-systeem met middenmotor, 9 ondersteuningsstanden, 500wh accu in de voordrager. De fiets is verkrijgbaar voor €3499,- (excl. verwijderingsbijdrage en kinderzitjes). 

 

ZÉÉR LICHTLOPENDE SHIMANO PREMIUM 8 VERSNELLINGSNAAF

Ons meest verkochte pakket zijn de uitvoeringen met Shimano PREMIUM 8 speed uitvoering: terugtraprem 8 speed of handremmen 8 speed… Waarom?

Standaard heeft elke fabrikant een 7 versnellingsnaaf…de wat luxere fietsen hebben een 8 versnellingsnaaf… een 8 versnellingsnaaf t.o.v een standaard 7 versnellingsnaaf loopt 10% lichter.

Azor werkt alleen met Shimano 8 versnellingsnaven PREMIUM… een PREMIUM naaf loopt t.o.v een standaard 7 versnellingsnaaf 20% LICHTER.

Waarom? Een gewone versnellingsnaaf loopt op kogelringen/lagers…een PREMIUM naaf loopt op naaldlagers…een naaldgelagerde naaf loopt dus 20% lichter dan een kogelgelagerde naaf….VEEL MINDER “WRIJVING”… EEN GIGANTISCH VOORDEEL ZEKER ALS JE BEPAKT EN BEZAKT RIJDT MET BV VEEL BOODSCHAPPEN EN/OF KINDEREN OF WAT ZWAARDER BENT OF GEWOON LICHT WILT RIJDEN….!! Wij laten deze fietsen ook net wat luxer afmonteren met bv een verstelbare stuurpen en wat bredere banden voor nog meer stabiliteit.

Kom gerust een keertje proefrijden om het verschil te ervaren.

Kortom: de keuze is reuze!

 

Meer informatie? Neem contact op door een mail te sturen naar dumont@guillvandevenfietsen.nl of bel naar 013-580 17 16.

Natuurlijk bent u ook welkom in de winkel!

In termijnen betalen

U kunt bij ons ook heel gemakkelijk in termijnen betalen. Wij werken samen met SprayPay en Santander.

Dé fietsenspecialist van Tilburg

Bij Guill van de Ven hebben we 650m2 aanbod aan de mooiste fietsmerken. Zo verkopen wij een groot assortiment aan fietsen van Azor, Avalon en vele andere A-merken. Ook voor uw nieuwe e-bike, mountainbike of bakfiets kunt u langskomen in onze winkel in Tilburg. 

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.