ACTIE!! Nu bij aanschaf van een uit voorraad leverbare elektrische Bimas fiets een jaar lang ALL RISK-verzekering (incl. pech-onderweg-hulp) GRATIS!!

Azor Tweelingfiets

Tweelingfietsen | Guill van de Ven Tilburg

Tweelingfietsen

De Azor tweelingfiets is speciaal gemaakt om een tweeling op te vervoeren. Wanneer je twee kinderen mee wilt nemen op een gewone fiets kan dat prima met een zitje achterop en een zitje aan het stuur. Wanneer het kind dat in het zitje aan het stuur zit, te groot wordt biedt een tweelingfiets uitkomst.

Door de extra sterke en verlengde achtervork is de fiets geschikt om 2 zitjes op te monteren aan de achterkant. Ook hoef je hierdoor niet bang te zijn dat de fiets gaat steigeren wanneer je even niet op de fiets zit.

 

Elektrische AZOR tweelingfiets

De Azor tweelingfiets is nu bij Guill. van de Ven Fietsspecialist als enige in Nederland ook verkrijgbaar als elektrische fiets! De fiets is uitgerust met een Bafang-systeem met middenmotor, 9 ondersteuningsstanden, kleurendisplay en een 500wh accu in de voordrager. De fiets is verkrijgbaar voor €3799,- (excl. verwijderingsbijdrage en kinderzitjes).

Shimano Premium 8 versnellingsnaaf

Deze tweelingfiets wordt verkocht met een Shimano Premium 8 versnellingsnaaf. Deze loopt op naaldlagers waardoor hij veel lichter loopt dan andere naven die lopen op kogel gelagerde naven. Standaard heeft elke fabrikant een 7 versnellingsnaaf, de wat luxere fietsen hebben een 8 versnellingsnaaf. Met een 8 versnellingsnaaf krijg je minder te maken met wrijving t.o.v een standaard 7 versnellingsnaaf. Deze loopt wel 10% lichter. Een premium 8 versnellingsnaaf is daarom zeer geschikt bij het meenemen van veel bagage, boodschappen of kinderen die al wat groter zijn.

Wij laten onze elektrische tweelingfietsen net wat luxer afmonteren met bijvoorbeeld een verstelbare stuurpen en wat bredere banden voor nog meer stabiliteit.
Kom langs in onze winkel aan de Nieuwlandstraat in Tilburg om het verschil te ervaren!

Heb je vragen? Neem contact op door een mail te sturen naar dumont@guillvandevenfietsen.nl of bel naar 013-580 17 16

In termijnen betalen

U kunt bij ons ook heel gemakkelijk in termijnen betalen. Wij werken samen met SprayPay en Santander.

Dé fietsenspecialist van Tilburg

Bij Guill van de Ven hebben we 650m2 aanbod aan de mooiste fietsmerken. Zo verkopen wij een groot assortiment aan fietsen van Azor, Avalon en vele andere A-merken. Ook voor uw nieuwe e-bike, mountainbike of bakfiets kunt u langskomen in onze winkel in Tilburg. 

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.