Voorlopig geen koopavonden als gevolg van coronamaatregelen

Beste klanten, Wij willen zolang mogelijk open blijven om u van dienst te zijn. Het is daarom nodig om extra maatregelen te nemen. Voor uw en onze veiligheid vragen wij u per direct om altijd te pinnen. Is er geen mogelijkheid tot pinnen, leg dan het contante geld bij ons op de balie. Ook geven wij het wisselgeld niet in uw handen terug maar leggen het op de balie. Ook in de winkel tijdens de verkoop houden wij de afstand tot u van 1,5 meter in acht, aangegeven door het RIVM. Zijn we nog met een klant bezig wacht dan ook minimaal op 1,5 meter afstand. Heeft u verschijnselen van koorts, griep, hoesten, luchtwegproblemen of verkoudheid, dan verzoeken wij u om op een later moment nog eens terug te komen en onze winkel niet te bezoeken. Wij zullen de deurklinken, balie en pinautomaat meerdere keren per dag schoonmaken om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden. Deze maatregelen zijn helaas echt nodig. Bedankt voor uw medewerking en begrip! Team Guill van de Ven Fietsspecialist

Vouwfietsen

 

Vouwfietsen | Guill van de Ven Tilburg

Een vouwfiets (in Vlaanderen ook wel plooifiets genoemd) is een fiets die ingeklapt ("opgevouwen") of ingeschoven kan worden tot een kleiner formaat. Hierdoor is deze makkelijk te transporteren en op te bergen.

Een vouwfiets is bruikbaar voor fietsers met diverse lichaamslengtes, vanwege het in hoogte verstelbare zadel of stuur.

Een vouwfiets kan ook makkelijk meegenomen worden in vervoermiddelen als auto, bus, trein, tram, metro of het bagageruim van het vliegtuig. Hij kan zelfs mee een camper of in een boot. 

 

Bij Guill. van de Ven vindt u vouwfietsen van diverse merken als Dax20, Takashi, maar ook onze eigen:

Guillaume Vouwfiets

De guillaume vouwfietsen zijn fietsen met diverse mogelijkheden qua versnellingen en met een stevig aluminium frame. Stevige wielen met stevige dubbelwandige velgen en kwaliteit Schwalbe banden. Eenvoudig in te klappen frame en stuurpen om hem compact en eenvoudig op te kunnen vouwen en natuurlijk met klappedalen om hem extra smal te maken. Uitgerust met een verstelbare zadel en stuur die u eenvoudig op hoogte kunt stellen. Ideaal voor in de trein, boot of auto.

Bij al onze GUILLAUME vouwfietsen zit onze uitgebreide service en garantie kaart.
Verkrijgbaar met 3 versnellingsnaaf, 7 versnellingen licht lopende derailleur en 7 versnellingsnaaf van Shimano.

Afmeting:66.0×83.0x35.0cm

Gewicht: 12,5 tot 13,5kg

Resp.: € 625 – € 649 – € 739*

*Prijsstijgingen en kleuren onder voorbehoud.

 

Bickerton Vouwfiets

Bickerton staat sinds 1971 bekend om de meeste geavanceerde vouwfietsen. De perfecte fiets voor efficiënt gebruik, gemakkelijk te vervoeren en ontzettend praktisch op te bergen. De geavanceerde technologie, stijl en prestaties kunt u pas echt ervaren als u er een proefrit op gereden hebt!

 

Elektrische vouwfiets

Bij Guill van de Ven hebben we ook elektrische vouwfietsen van diverse merken. U vindt bij ons oa de: 

Qwic compact MN7 

De meest complete elektrische vouwfiets: de QWIC Compact. Deze kleine maar krachtige fiets neemt u niet alleen zelf gemakkelijk mee, hij brengt u ook overal naartoe. Het onderscheidende design in combinatie met gemak maakt deze e-bike vouwfiets prettig in gebruik. De vouwfiets van QWIC beschikt over een krachtige Bafang middenmotor, hydraulische velgremmen, 20 inch wielen en Shimano nexus 7 versnelling.

Gewicht: 24,2kg (zonder accu)

Afmeting:66.0×83.0x35.0cm

Qwic vouwfiets koop je bij Guill van de Ven Tilburg

Folda E-vision

De Folda E-vision is uitgerust met een Bafang achterwiel motor,  Shimano Tourney 7 versnellingen, 20 inch wielen en V-Brakes.

Afmeting: 100x80x37cm

Gewicht: 27,4kg (incl. accu)

 

Folda E-vision

 

Meer weten? Neem contact op of kom een kijkje nemen in onze winkel in Tilburg centrum.

Kom langs in ons Azor Experience Center in Tilburg

Ontdek welke fiets aan uw wensen voldoet in ons Azor Experience Center in Tilburg.

Kom testrijden
Guillaume
QWIC
2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.