Het is weer mogelijk om op afspraak langs te komen voor een proefrit of informatie over onze fietsen. De werkplaats is open tot 17.30uur (ingang achterzijde van de winkel). Het is ook nog steeds mogelijk om fietsen, accessoires en onderdelen telefonisch of per mail te bestellen en af te halen!

Wij kunnen veel fietsen uit eigen voorraad leveren!

Vouwfietsen

 

Vouwfietsen | Guill van de Ven Tilburg

Een vouwfiets (in Vlaanderen ook wel plooifiets genoemd) is een fiets die ingeklapt ("opgevouwen") of ingeschoven kan worden tot een kleiner formaat. Hierdoor is deze makkelijk te transporteren en op te bergen.

Een vouwfiets is bruikbaar voor fietsers met diverse lichaamslengtes, vanwege het in hoogte verstelbare zadel of stuur.

Een vouwfiets kan ook makkelijk meegenomen worden in vervoermiddelen als auto, bus, trein, tram, metro of het bagageruim van het vliegtuig. Hij kan zelfs mee een camper of in een boot. 

 

Bij Guill. van de Ven vindt u vouwfietsen van diverse merken als Dax20, Takashi, maar ook onze eigen:

 

Guillaume Vouwfiets

De guillaume vouwfietsen zijn fietsen met diverse mogelijkheden qua versnellingen en met een stevig aluminium frame. Stevige wielen met stevige dubbelwandige velgen en kwaliteit Schwalbe banden. Eenvoudig in te klappen frame en stuurpen om hem compact en eenvoudig op te kunnen vouwen en natuurlijk met klappedalen om hem extra smal te maken. Uitgerust met een verstelbare zadel en stuur die u eenvoudig op hoogte kunt stellen. Ideaal voor in de trein, boot of auto.

Bij al onze GUILLAUME vouwfietsen zit onze uitgebreide service en garantie kaart.
Verkrijgbaar met nexus 3 versnellingsnaaf (€649,-), 7 versnellingen licht lopende derailleur(€625,-) en nexus 7 versnellingsnaaf (€739,-).

Afmeting:66.0×83.0x35.0cm

Gewicht: 12,5 tot 13,5kg

 

Elektrische vouwfiets

Bij Guill van de Ven hebben we ook elektrische vouwfietsen van diverse merken. U vindt bij ons oa de: 

 

Qwic compact MN7 

De meest complete elektrische vouwfiets: de QWIC Compact. Deze kleine maar krachtige fiets neemt u niet alleen zelf gemakkelijk mee, hij brengt u ook overal naartoe. Het onderscheidende design in combinatie met gemak maakt deze e-bike vouwfiets prettig in gebruik. De vouwfiets van QWIC beschikt over een krachtige Bafang middenmotor (80Nm), hydraulische velgremmen, 20 inch wielen en Shimano nexus 7 versnelling.

Gewicht: 24,2kg (zonder accu)

Afmeting:66.0×83.0x35.0cm

Prijs vanaf €2599,-

Qwic vouwfiets koop je bij Guill van de Ven Tilburg

 

E-vision Matisse 20"

De E-vision Matisse 20" is uitgerust met een Bafang achterwiel motor,  Shimano Tourney 7 versnellingen, 20 inch wielen en V-Brakes, 5 ondersteuningsstanden en een 14Ah (504Wh) accu wat zorgt voor een actieradius van +/- 100km. 

Afmeting: 100x80x37cm

Gewicht: 27,4kg (incl. accu)

Prijs €1399,-

Natuurlijk krijgt u ook bij al onze vouwfietsen 2 jaar garantie en een servicekaart!

Meer weten? Neem contact op of kom een kijkje nemen in onze winkel in Tilburg centrum.

Kom langs in ons Azor Experience Center in Tilburg

Ontdek welke fiets aan uw wensen voldoet in ons Azor Experience Center in Tilburg.

Kom test rijden
Guillaume
QWIC
2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.