ACTIE!! Nu bij aanschaf van een uit voorraad leverbare elektrische Bimas fiets een jaar lang ALL RISK-verzekering (incl. pech-onderweg-hulp) GRATIS!!

Vouwfietsen

Vouwfietsen | Guill van de Ven Tilburg

Een vouwfiets (in Vlaanderen ook wel plooifiets genoemd) is een fiets die ingeklapt ("opgevouwen") of ingeschoven kan worden tot een kleiner formaat. Hierdoor is deze makkelijk te transporteren en op te bergen. Een vouwfiets is bruikbaar voor fietsers met diverse lichaamslengtes, vanwege het in hoogte verstelbare zadel of stuur. Een vouwfiets kan ook makkelijk meegenomen worden in vervoermiddelen als auto, bus, trein, tram, metro of het bagageruim van het vliegtuig. Hij kan zelfs mee een camper of in een boot.

Vouwfietsen bij Guill van de Ven

Bij Guill. van de Ven Fietsspecialist vind je vouwfietsen van diverse merken als Dax20, Takashi en Guillaume. De guillaume vouwfietsen zijn fietsen met diverse mogelijkheden qua versnellingen en met een stevig aluminium frame. Verder heeft deze vouwfiets stevige wielen met stevige dubbelwandige velgen en kwalitatieve Schwalbe banden. Deze vouwfiets heeft een eenvoudig in te klappen frame en stuurpen om hem compact en eenvoudig op te kunnen vouwen. Daarnaast beschikt deze vouwfiets over klappedalen om hem extra smal te maken. Last but nog least is deze vouwfiets uitgerust met een verstelbaar zadel en stuur dat je eenvoudig in hoogte kunt verstellen. Ideaal voor in de trein, boot of auto.
Bij al onze GUILLAUME vouwfietsen zit onze uitgebreide service en garantie kaart. Verkrijgbaar met nexus 3 versnellingsnaaf (€649,-), 7 versnellingen licht lopende derailleur(€625,-) en nexus 7 versnellingsnaaf (€739,-).

Afmeting:66.0×83.0x35.0cm
Gewicht: 12,5 tot 13,5kgElektrische BIMAS vouwfiets

Bij Guill van de Ven hebben we ook elektrische vouwfietsen van diverse merken. Je vind bij ons onder andere de Bimas E Folding.

De Bimas E Folding is uitgerust met een aluminium frame, achterwielmotor, Shimano 6 speed, 16 inch wielen, schijfremmen, 7,5Ah accu.
Afmeting ingeklapt: 78x43x60cm
Gewicht: 19.4kg (incl. accu)
Prijs: €799,-

Het is eventueel mogelijk om een achterdrager te monteren op de Bimas E-folding.

E-vision Matisse 20"

De E-vision Matisse 20" is uitgerust met een Bafang achterwiel motor,  Shimano Tourney 7 versnellingen, walkassist, 20 inch wielen en V-Brakes, 5 ondersteuningsstanden en een 14Ah (504Wh) accu wat zorgt voor een actieradius van +/- 100km. 

Afmeting: 100x80x37cm
Gewicht: 27,4kg (incl. accu), 24,8kg (excl. accu)
Prijs €1499,-Vouwfiets | Guill van de VenVouwfiets | Guill van de Ven

Vouwfiets | Guill van de Ven

 

Natuurlijk krijg je ook bij al onze vouwfietsen 2 jaar garantie en een servicekaart! Meer weten? Neem contact op of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van Tilburg.

In termijnen betalen

U kunt bij ons ook heel gemakkelijk in termijnen betalen. Wij werken samen met SprayPay en Santander.

Kom langs in ons Azor Experience Center in Tilburg

Ontdek welke fiets aan uw wensen voldoet in ons Azor Experience Center in Tilburg.

Bimas bikes
Guillaume
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.