Vanwege de coronamaatregelen is de winkel gesloten om 17.00u en is de werkplaats tot 17.30u geopend (op zaterdag tot 17.00).

Geschiedenis

Guill. van de Ven Fietsspecialist

Guill. van de Ven Fietsspecialist is begonnen in de poort van Tante Riet in juni van het jaar 1950 en doorgestart achter de V&D. Daarna in méér dan 40 jaar gegroeid tot een begrip in Tilburg en omstreken aan de Korvelseweg te Tilburg. Sinds 2005 zijn we gevestigd in het centrum van Tilburg aan de Nieuwlandstraat.

Foto van de winkel aan de korvelseweg.

Guill van de Ven

Sinds 2005 zitten wij in de Nieuwlandstraat met een prachtig groot winkelpand, midden in het winkelcentrum. We hebben ons gespecialiseerd in diverse fietsen en zijn van velen markten thuis.

Op 1100m² winkelplezier vindt u alles voor uw fiets. Wij hebben ook een verscheidenheid aan electrische fietsen voor u klaar staan. Niets is ons teveel en een proefrit of leenfiets staan tot uw beschikking zodat u altijd, met ons deskundig advies, een juiste keuze maakt.

Achter in de winkel vindt u onze open werkplaats, die het mogelijk maakt een blik te werpen op de monteurs die vol enthousiasme en deskundigheid uw fiets onderhouden of repareren.

Verder vindt u een breed scala aan stads- en transportfietsen, steppen, vouwfietsen, aanhangers en ophangsystemen. Tevens is het magazijn groot genoeg om fietsen uit eigen voorraad te kunnen leveren, waardoor lange wachttijden beperkt zijn. 

Bij onze medewerkers kunt u terecht voor advies over verzekeringen, garantie en financieringsmogelijkheden.

Kortom: een bezoek aan onze winkel is zeker de moeite waard. Ons team, met ieder zijn eigen specialisme, zal u met een kopje koffie graag van dienst zijn.

Graag tot ziens,

Namens het gehele team

Oprichter: Guill van de Ven

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.