Voorlopig geen koopavonden als gevolg van coronamaatregelen

Beste klanten, Wij willen zolang mogelijk open blijven om u van dienst te zijn. Het is daarom nodig om extra maatregelen te nemen. Voor uw en onze veiligheid vragen wij u per direct om altijd te pinnen. Is er geen mogelijkheid tot pinnen, leg dan het contante geld bij ons op de balie. Ook geven wij het wisselgeld niet in uw handen terug maar leggen het op de balie. Ook in de winkel tijdens de verkoop houden wij de afstand tot u van 1,5 meter in acht, aangegeven door het RIVM. Zijn we nog met een klant bezig wacht dan ook minimaal op 1,5 meter afstand. Heeft u verschijnselen van koorts, griep, hoesten, luchtwegproblemen of verkoudheid, dan verzoeken wij u om op een later moment nog eens terug te komen en onze winkel niet te bezoeken. Wij zullen de deurklinken, balie en pinautomaat meerdere keren per dag schoonmaken om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden. Deze maatregelen zijn helaas echt nodig. Bedankt voor uw medewerking en begrip! Team Guill van de Ven Fietsspecialist

Avalon

 

 

Avalon fiets | Guill van de Ven | Tilburg

Het merk Avalon wordt met zorg in Nederland geproduceerd. Daarvoor gebruiken zij voornamelijk onderdelen uit Europa. De Avalon fiets wordt vakkundig in Nederland gelakt en gemonteerd. Na de montage vindt nog een intensieve kwaliteitscontrole plaats. De Avalon wordt dan ook alleen geleverd aan gerenommeerde rijwielzaken, ook bij ons natuurlijk!

Kom langs bij ons in de winkel en vind de fiets die bij je past!

 

AKTIE:


AVALON OMA/OPA FIETSEN
Kwalitatief goede fiets met 2 jaar garantie en een servicekaart voor 4 servicebeurten tegen gereduceerde prijzen. De fietsen worden door onze vakundige monteurs compleet rijklaar gemaakt en goed afgemonteerd.
Geleverd met AXA veiligheidsslot en snelbinder.                                                                                 

Het afsluiten van een fietsverzekering behoort tot de mogelijkheden!

Keuze uit terugtraprem (€ 299,00) of handremmen met versnellingen (€ 499,00). In diverse kleuren verkrijgbaar!

Kom eens kijken in onze outlet corner!

Meer info neem contact op of kijk alvst op de site van Avalon.

 

Kom langs in ons Azor Experience Center in Tilburg

Ontdek welke fiets aan uw wensen voldoet in ons Azor Experience Center in Tilburg.

Kom testrijden
2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.