Vanwege de aangescherpte maatregelen ivm Covid19 is de winkel tot 9 februari 2021 gesloten. De werkplaats is open tot 16.30uur (ingang achterzijde van de winkel).

Azor

Azor fietsen | Guill van de Ven Tilburg

Het doel van Azor is om voor iedereen een goede en betaalbare fiets te kunnen maken. Voor lange mensen, voor kleine mensen, voor wat stevigere mensen, voor dunne mensen maar ook voor mensen die een lage instap willen, mensen die één, twee of drie kinderen hebben of als je gewoon een persoonlijk tintje aan je fiets wil geven. Alles en iedereen kan uit de voeten met een Azor.

Kiest men voor het juiste frame bij Azor is er dikwijls ook de mogelijkheid om er straks,als de kinderen niet meer achterop passen maar nog net te jong zijn om zelf hele afstanden te rijden, er een perfect passend buiszadel op te monteren incl voetsteuntjes en een setje voorwiel voetbeschermers.

Gewoon 2 RVS bouten door het “voorbewerkte” frame waar dan precies het buiszadeltje op past ipv met een andere fiets een buiszadel te moeten monteren met bouten,klemmen en rubbertjes enz enz… Het buiszadel van Azor is perfect passend en zéér stevig en veilig!

buiszadel | Guill van de Ven | Tilburg

Guillaume uitvoering

Al jaren lang werken wij met veel plezier met een speciaal merk: AZOR.
Jaren geleden zijn wij begonnen met dit merk vanwege de sublieme kwaliteit en de verschillende soorten frames die er te verkrijgen waren waaronder hele kleine frames maar ook hele hoge dames en heren frames!
Azor is zeer sterk in kwaliteit, er is keuze uit diverse pakketten zoals o.a: een terugtraprem, terugtraprem MET 2 speed, 3,7 of 8 speed, witte of zwarte banden, een lederen óf een gel zadel en nog veel meer verschillende mogelijkheden.

 

ZÉÉR LICHTLOPENDE SHIMANO PREMIUM 8 VERSNELLINGSNAAF

Ons meest verkochte pakket zijn de uitvoeringen met Shimano PREMIUM 8 speed uitvoering: terugtraprem 8 speed of handremmen 8 speed… Waarom?

Standaard heeft elke fabrikant een 7 versnellingsnaaf…de wat luxere fietsen hebben een 8 versnellingsnaaf… een 8 versnellingsnaaf t.o.v een standaard 7 versnellingsnaaf loopt 10% lichter.

Azor werkt alleen met Shimano 8 versnellingsnaven PREMIUM… een PREMIUM naaf loopt t.o.v een standaard 7 versnellingsnaaf 20% LICHTER.

Waarom? Een gewone versnellingsnaaf loopt op kogelringen/lagers…een PREMIUM naaf loopt op naaldlagers…een naaldgelagerde naaf loopt dus 20% lichter dan een kogelgelagerde naaf….VEEL MINDER “WRIJVING”… EEN GIGANTISCH VOORDEEL ZEKER ALS JE BEPAKT EN BEZAKT RIJDT MET BV VEEL BOODSCHAPPEN EN/OF KINDEREN OF WAT ZWAARDER BENT OF GEWOON LICHT WILT RIJDEN….!! Kom gerust een keertje proefrijden om het verschil te ervaren.

Kortom: de keuze is reuze!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een Azor fiets klik hier.

workman apple green Azor fiets | Guill van de Ven | Tilburg

 

Naast de fietsen die zelf zijn samen te stellen heeft azor ook nog een aantal specials in het assortiment. 

Zoals bijv. de AZOR Vouwtandem

Een van onze meest verkochte tandems is de vouwtandem van Azor. Deze is leverbaar als E-bike maar ook zonder ondersteuning. 

Deze Azor tandem is compact op te vouwen, waardoor deze ook makkelijk mee achterop de auto kan en makkelijker op te bergen is. De fiets is gemaakt van licht en sterk aluminium zodat de fiets slechts 29,4 kg weegt. Beide kettingen hebben een volledig dichte kettingkast, hierdoor komt vuil en water minder snel bij de ketting en hoort een vieze broek tot de verleden tijd. Voor en achter zijn de magura hydraulische velgremmen gemonteerd, zodat u voldoende remkracht hebt als u tijdens u fietstocht opeens moet stoppen. Bovendien heeft de fiets een Shimano Nexus 8 versnellingsnaaf. Dit is een premium naaf, die lichter loopt dan vele andere naven door het gebruik van naaldlagers en tegelijkertijd een groot bereik heeft. De shimano PREMIUM naaf die Azor gebruikt loopt 20% lichter dan een standaard shimano 7 versnellingsnaaf.

Eventueel is er een freewheel crankstel zodat beide personen onafhankelijk van elkaar kunnen trappen. Ook is de fiets te krijgen met elektrische ondersteuning. De fiets heeft een lage instap en is te krijgen in maat 49. Uiteraard is de fiets helemaal aan te passen aan uw wensen, komt u daarvoor langs in onze winkel. U kunt dan gelijk de fiets een keer testen. Bij montage van eventuele accessoires kijken we ter plekke in de winkel of dit aangepast kan worden zodat u niet onnodig hoeft te wachten… 

Tevens hebben wij de kennis en mogelijkheid om een fietsendrager zo aan te passen dat u de tandem veilig achterop de auto mee kunt nemen.

Wilt u meer info over de mogelijkheden of wilt u een proefrit maken. Neem dan contact op via dumont@guillvandevenfietsen.nl of tel 013-5801716 of kom langs in de winkel aan de Nieuwlandstraat 47 in Tilburg.

 

Azor, hoe het begon

Hoe sterk de Azorfietsen zijn? Kijk onderstaand filmpje.

 

Waarom een Azor?

Azor BIKE is de beste keuze omdat u de fiets helemaal zelf kunt samenstellen. Geen onnodige extra's. De fiets is uniek en wordt speciaal voor u gemaakt. Door het gebruik van de beste materialen en onderdelen loopt een Azor lekker licht, is betrouwbaar en zorgt voor jarenlang fietsplezier! Daarnaast wordt bij de ontwikkeling en productie het milieu zo weinig mogelijk belast. 

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.