Vanwege de coronamaatregelen is de winkel gesloten om 17.00u en is de werkplaats tot 17.30u geopend (op zaterdag tot 17.00).

Azor fietsen

Azor fietsen zijn geschikt voor iedereen. Bij Azor heb je de mogelijkheid om zelf je fiets samen te stellen, hierdoor krijg je een fiets die speciaal voor jou is gemaakt! Bij Guill van de Ven werken we al jaren met veel plezier samen met Azor en kunnen we met trots zeggen dat we de grootse Azor dealer van Nederland zijn. Benieuwd naar alle Azor opties? Kom langs in onze winkel.

Azor vrouwenfietsen | Guill van de Ven

Azor, de fiets voor iedereen

Het doel van Azor is om voor iedereen een goede en betaalbare fiets te kunnen maken. Voor lange mensen, voor kleine mensen, voor wat stevigere mensen, voor dunne mensen maar ook voor mensen die een lage instap willen. Mensen die één, twee of drie kinderen hebben of als je gewoon een persoonlijk tintje aan je fiets wil geven. 

Bij Azor is het mogelijk om een fiets samen te stellen die helemaal bij uw wensen past.

Wanneer je kiest voor een Azor frame, dan heb je de mogelijkheid om een eventueel buiszadel te monteren op je fiets. Deze is geschikt voor kinderen welke niet meer achterop passen, maar nog geen hele afstanden zelf kunnen fietsen. Het buiszadel van Azor is perfect passend en zeer stevig en veilig.

 

Heb je interesse om een buiszadel te monteren op je Azor fiets? Kom langs in onze winkel of neem contact met ons op. 

Buiszadel Azor fiets | Guill van de Ven

Onze Azor fietsen bij Guill van de Ven

We werken bij Guill van de Ven al jaren met veel plezier met Azor fietsen. Vanwege de sublieme kwaliteit en de verschillende soorten frames is dit merk geschikt voor iedereen. Bij ons hebben we Azor vrouwenfietsen, Azor herenfietsen en fietsen voor kinderen in het assortiment. Wij zijn de grootste Azor dealer van Nederland. De kwaliteit van Azor frames is erg sterk. Ook heb je bij ons de keuze uit diverse pakketten zoals o.a.een terugtraprem, terugtraprem MET 2 speed, 3,7 of 8 speed, witte of zwarte banden, een lederen óf een gel zadel en nog veel meer verschillende mogelijkheden.

Ons meest verkochte Azor pakket zijn de uitvoeringen met Shimano PREMIUM 8 speed uitvoering: terugtraprem 8 speed of handremmen 8 speed. 

Standaard heeft elke fabrikant een 7 versnellingsnaaf, de wat luxere fietsen hebben een 8 versnellingsnaaf. Deze fietsen met een 8 versnellingsnaaf t.o.v een standaard 7 versnellingsnaaf loopt 10% lichter. Azor werkt alleen met Shimano 8 versnellingsnaven PREMIUM. Een PREMIUM naaf loopt t.o.v een standaard 7 versnellingsnaaf 20% LICHTER. Waardoor het fietscomfort omhoog gaat en je minder energie kwijt raakt/ Je hebt minder wrijving wat een groot voordeel is en waardoor je extra licht kunt rijden. Benieuwd hoe het voelt om op een Azor te fietsen? Kom lang voor een proefrit.

Onze Azor fietsen worden geleverd met standaard 2 jaar garantie en de speciale servicekaart!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een Azor fiets klik hier.

Enkele voorbeelden van Azorfietsen die wij op voorraad hebben bekijkt u hier.

Wilt u nu een fiets samen stellen klik hier om direct naar de my azor configurator te gaan.

workman apple green Azor fiets | Guill van de Ven | Tilburg

 

Azor Tandem

 

Naast de fietsen die zelf zijn samen te stellen heeft Azor ook nog een aantal specials in het assortiment. Een van onze meest verkochte tandems is de vouwtandem van Azor. Deze is leverbaar als E-bike maar ook zonder ondersteuning. Deze Azor tandem is compact op te vouwen, waardoor de fiets makkelijk mee achterop de auto kan en makkelijker op te bergen is. De Azor Tandem is gemaakt van licht en sterk aluminium zodat de fiets slechts 29,4 kg weegt. Beide kettingen hebben een volledig dichte kettingkast, hierdoor komt vuil en water minder snel bij de ketting en hoort een vieze broek tot de verleden tijd. Voor en achter zijn de magura hydraulische velgremmen gemonteerd, zodat u je voldoende remkracht hebt als  u je tijdens u een fietstocht opeens moet stoppen. Bovendien heeft de fiets een Shimano Nexus premium 8 versnellingsnaaf. Hierdoor loopt de tandem 20% lichter dan een standaard 7 versnellingsnaaf. Je fiets met deze Azor Tandem dus heerlijk licht.

Azor tandem | Guill van de Ven

Eventueel is er een freewheel crankstel zodat beide personen onafhankelijk van elkaar kunnen trappen. Ook is de Azor tandem te krijgen met elektrische ondersteuning. De fiets heeft een lage instap en is te krijgen in maat 49. Zoals bij alle Azor fietsen is de tandem helemaal aan te passen aan je wensen, kom daarvoor langs in onze winkel. Je kunt dan gelijk de fiets een keer testen. Bij montage van eventuele accessoires kijken we ter plekke in de winkel of dit aangepast kan worden zodat u niet onnodig hoeft te wachten. Ook is het bij Guill van de Ven mogelijk om een fietsendrager aan te passen zodat je Azor tandem veilig achterop de auto mee kan.

Azor tandem | Guill van de Ven

Azor tandem fietsendrager | Guill van de Ven

Wilt u meer info over de mogelijkheden of wilt u een proefrit maken. Neem dan contact op via dumont@guillvandevenfietsen.nl of tel 013-5801716 of kom langs in de winkel aan de Nieuwlandstraat 47 in Tilburg.

 

Azor, hoe het begon

Hoe sterk de Azorfietsen zijn? Kijk onderstaand filmpje.

 

In termijnen betalen

U kunt bij ons ook heel gemakkelijk in termijnen betalen. Wij werken samen met SprayPay en Santander.

Waarom een Azor?

Azor BIKE is de beste keuze omdat u de fiets helemaal zelf kunt samenstellen. Geen onnodige extra's. De fiets is uniek en wordt speciaal voor u gemaakt. Door het gebruik van de beste materialen en onderdelen loopt een Azor lekker licht, is betrouwbaar en zorgt voor jarenlang fietsplezier! Daarnaast wordt bij de ontwikkeling en productie het milieu zo weinig mogelijk belast. 

Azor fiets of tandem bekijken of uitproberen?

Wilt u meer info over de mogelijkheden of wilt u een proefrit maken. Neem dan contact op via dumont@guillvandevenfietsen.nl of tel 013-5801716 of kom langs in de winkel aan de Nieuwlandstraat 47 in Tilburg.

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.