Voorlopig geen koopavonden als gevolg van coronamaatregelen

Beste klanten, Wij willen zolang mogelijk open blijven om u van dienst te zijn. Het is daarom nodig om extra maatregelen te nemen. Voor uw en onze veiligheid vragen wij u per direct om altijd te pinnen. Is er geen mogelijkheid tot pinnen, leg dan het contante geld bij ons op de balie. Ook geven wij het wisselgeld niet in uw handen terug maar leggen het op de balie. Ook in de winkel tijdens de verkoop houden wij de afstand tot u van 1,5 meter in acht, aangegeven door het RIVM. Zijn we nog met een klant bezig wacht dan ook minimaal op 1,5 meter afstand. Heeft u verschijnselen van koorts, griep, hoesten, luchtwegproblemen of verkoudheid, dan verzoeken wij u om op een later moment nog eens terug te komen en onze winkel niet te bezoeken. Wij zullen de deurklinken, balie en pinautomaat meerdere keren per dag schoonmaken om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden. Deze maatregelen zijn helaas echt nodig. Bedankt voor uw medewerking en begrip! Team Guill van de Ven Fietsspecialist

Azor

Azor fietsen | Guill van de Ven Tilburg

Het doel van Azor is om voor iedereen een goede en betaalbare fiets te kunnen maken. Voor lange mensen, voor kleine mensen, voor wat stevigere mensen, voor dunne mensen maar ook voor mensen die een lage instap willen, mensen die één, twee of drie kinderen hebben of als je gewoon een persoonlijk tintje aan je fiets wil geven. Alles en iedereen kan uit de voeten met een Azor.

Kiest men voor het juiste frame bij Azor is er dikwijls ook de mogelijkheid om er straks,als de kinderen niet meer achterop passen maar nog net te jong zijn om zelf hele afstanden te rijden, er een perfect passend buiszadel op te monteren incl voetsteuntjes en een setje voorwiel voetbeschermers.

Gewoon 2 RVS bouten door het “voorbewerkte” frame waar dan precies het buiszadeltje op past ipv met een andere fiets een buiszadel te moeten monteren met bouten,klemmen en rubbertjes enz enz… Het buiszadel van Azor is perfect passend en zéér stevig en veilig!

buiszadel | Guill van de Ven | Tilburg

Guillaume uitvoering

Al jaren lang werken wij met veel plezier met een speciaal merk: AZOR.
Jaren geleden zijn wij begonnen met dit merk vanwege de sublieme kwaliteit en de verschillende soorten frames die er te verkrijgen waren waaronder hele kleine frames maar ook hele hoge dames en heren frames!
Azor is zeer sterk in kwaliteit, er is keuze uit diverse pakketten zoals o.a: een terugtraprem, terugtraprem MET 2 speed, 3,7 of 8 speed, witte of zwarte banden, een lederen óf een gel zadel en nog veel meer verschillende mogelijkheden.

ZÉÉR LICHTLOPENDE SHIMANO PREMIUM 8 VERSNELLINGSNAAF

Ons meest verkochte pakket zijn de uitvoeringen met Shimano PREMIUM 8 speed uitvoering: terugtraprem 8 speed of handremmen 8 speed… Waarom?

Standaard heeft elke fabrikant een 7 versnellingsnaaf…de wat luxere fietsen hebben een 8 versnellingsnaaf… een 8 versnellingsnaaf t.o.v een standaard 7 versnellingsnaaf loopt 10% lichter.

Azor werkt alleen met Shimano 8 versnellingsnaven PREMIUM… een PREMIUM naaf loopt t.o.v een standaard 7 versnellingsnaaf 20% LICHTER.

Waarom? Een gewone versnellingsnaaf loopt op kogelringen/lagers…een PREMIUM naaf loopt op naaldlagers…een naaldgelagerde naaf loopt dus 20% lichter dan een kogelgelagerde naaf….VEEL MINDER “WRIJVING”… EEN GIGANTISCH VOORDEEL ZEKER ALS JE BEPAKT EN BEZAKT RIJDT MET BV VEEL BOODSCHAPPEN EN/OF KINDEREN OF WAT ZWAARDER BENT OF GEWOON LICHT WILT RIJDEN….!! Kom gerust een keertje proefrijden om het verschil te ervaren.

Kortom: de keuze is reuze!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een Azor fiets klik hier.

workman apple green Azor fiets | Guill van de Ven | Tilburg

Waarom een Azor?

Azor BIKE is de beste keuze omdat u de fiets helemaal zelf kunt samenstellen. Geen onnodige extra's. De fiets is uniek en wordt speciaal voor u gemaakt. Door het gebruik van de beste materialen en onderdelen loopt een Azor lekker licht, is betrouwbaar en zorgt voor jarenlang fietsplezier! Daarnaast wordt bij de ontwikkeling en productie het milieu zo weinig mogelijk belast. 

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.