ACTIE!! Nu bij aanschaf van een uit voorraad leverbare elektrische Bimas fiets een jaar lang ALL RISK-verzekering (incl. pech-onderweg-hulp) GRATIS!!

Bakfiets.nl

Bij Guill van de Ven fietsspecialist kunt ook terecht voor de bakfietsen van bakfiets.nl.

Bakfiets van bakfiets.nl | Guill van de Ven

Bakfiets.nl

Bakfiets.nl wordt geproduceerd door Azor uit Hoogeveen. De fabrikant is nog iedere dag bezig met het product. Zo worden de wielen zelf gespaakt, wordt er veel met roestvrijstalen onderdelen gewerkt en uitsluitend met A-materiaal. Hierdoor is de kwaliteit van deze bakfietsen zo groot dat er zelfs 2 jaar garantie op gegeven wordt.

Bakfiets.nl heeft met de tweewielbakfiets Cargo Bike Long de meest verkochte bakfiets van Nederland te pakken. Telkens weer komt deze bakfiets als beste uit de test. Tevens zijn er veel accessoires te verkrijgen zoals een dekzeil, tentje, extra bankje enz enz enz…!!

Bakfiets.nl levert zowel gewone als elektrische bakfietsen.

Een echt kwaliteitsmerk met een breed assortiment aan verschillende bakfietsen.

Families met twee of meer kinderen hebben vaak al snel een probleem als ze op de fiets in de stad bijvoorbeeld boodschappen willen gaan doen. Zware tassen aan het stuur, een kind vóór voor op de fiets en de ander achterop, zorgt voor onveilige situaties in het verkeer. De bakfiets heeft een lage instap en het zwaartepunt ligt laag bij de grond. De Cargo bike is zeer wendbaar, gemakkelijk en licht te besturen. De kinderen zitten in een stevige bak vóór de bestuurder en zitten vast met driepuntsgordels.

 

ZÉÉR LICHTLOPENDE SHIMANO PREMIUM 8 VERSNELLINGSNAAF

Ons meest verkochte pakket zijn de uitvoeringen met Shimano PREMIUM 8 speed uitvoering: terugtraprem 8 speed of handremmen 8 speed. 

Standaard heeft elke fabrikant een 7 versnellingsnaaf. De wat luxere fietsen hebben een 8 versnellingsnaaf. Een 8 versnellingsnaaf t.o.v een standaard 7 versnellingsnaaf loopt 10% lichter!

Azor / bakfiets.nl werkt alleen met Shimano 8 versnellingsnaven PREMIUM… een PREMIUM naaf loopt t.o.v een standaard 7 versnellingsnaaf 20% LICHTER…!!!

Waarom? Een gewone versnellingsnaaf loopt op kogelringen/lagers… een PREMIUM naaf loopt op naaldlagers… een naaldgelagerde naaf loopt dus 20% lichter dan een kogelgelagerde naaf….VEEL MINDER “WRIJVING”… EEN GIGANTISCH VOORDEEL ZEKER ALS JE BEPAKT EN BEZAKT RIJDT MET BV VEEL BOODSCHAPPEN EN/OF KINDEREN OF WAT ZWAARDER BENT OF GEWOON LICHT WILT RIJDEN….!! Kom gerust een keertje proefrijden om het verschil te ervaren..!!!

Bakfiets.nl levert zowel gewone als elektrische bakfietsen.

Tevens kun je buiten de Shimano 7 versnellingsnaaf ook nog kiezen voor automatische versnellingen (NN5Di2). Het voordeel van deze luxe versnellingsnaaf is datje dan de volledige aandacht kunt houden op het verkeer en de kinderen zonder steeds te moeten schakelen. Het systeem "denkt" voor je. Hoe ideaal is dat!

 

Rollerbrake remmen

Wij als experts kiezen liever voor de rollerbrakes ipv een ander remsysteem, omdat we hier de beste ervaring mee hebben.

De Rollerbrakes van shimano die bakfiets.nl gebruikt zijn zo goed als onderhoudsvrij en bezitten een grote remkracht door hun grote koelingsschrijf en "grote" remkamer. Hierdoor heb je geen last van schaven of piepen zoals andere remsystemen wel dikwijls hebben. 

Dit soort bakfietsen wordt vele malen meer belast dan een "gewone" fiets en de ervaring leert dat de consument met de "grote" rollerbrakes minder ellende en minder onkosten heeft. Maar jij beslist!

Bij aanschaf van een bakfiets krijg je onze 2 jaar garantie en servicekaart voor 4 servicebeurten in 24 maanden. Meer info over onze garantie, kijk hier!

 

Wist je dat wij ook bakfietsen in de verhuur hebben? O.a hebben wij een (trouw-)bakfiets, een trike en elektrische bakfiets van bakfiets.nl in de verhuur. Meer info over onze verhuurfietsen vind je hier.

Wil je meer info over bakfiets.nl klik hier of neem dan contact op of kom gezellig langs in onze winkel voor verdere uitleg of het maken van een proefrit. 

 

In termijnen betalen

U kunt bij ons ook heel gemakkelijk in termijnen betalen. Wij werken samen met SprayPay en Santander.

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.