Bimas (E-)Bikes

 

NIEUW!! Vanaf 1 december 2020 zijn deze voordelige E-bikes verkrijgbaar bij Guill van de Ven Fietsspecialist te Tilburg.

Bimas e-bike | Guill van de Ven

Bimas (E)-Bikes

Bimas is in 1996 opgericht om fietsen te ontwerpen en te produceren die waarde toevoegen aan ons leven. Met het idee om met absolute zorg functionele, betrouwbare, duurzame, ergonomische, milieuvriendelijke en mooie fietsen te vervaardigen.

Wij van Guill van de Ven fietsspecialist hebben ons gefocust op een kwalitatief en innovatief goede fiets, waarvan wij denken dat dit een betaalbare fiets zou kunnen zijn voor onze klanten.

Wij hebben deze fietsen uitvoerig laten testen door onze testrijders, familie en ook wijzelf zijn gaan testen. We hebben deze ervaringen naast elkaar gelegd en zijn tot de conclusie gekomen dat de Bimas (E-)Bikes zeer degelijke, stabiele frames hebben en met de betrouwbare bafang techniek zijn uitgerust. Hierdoor hebben al onze testrijders het fietsen op een Bimas (E-)bike als zeer positief ervaren.

Zeker voor de zeer scherpe prijs vanaf €1499,-, heeft u een hoogwaardig product met onze bekende 2 jaar garantie. En mocht er onverhoopt toch iets zijn kunt u altijd terecht voor service in onze fysieke winkel/ werkplaats (geen internetverkoop) en zullen we er alles aan doen om uw probleem op te lossen (wij hebben er nog geen kunnen ontdekken!!).

Enthousiast of nieuwsgierig geworden, check dan de site van Bimasbikes.com.

Of kom langs in de winkel om te kijken welke modellen wij op voorraad hebben of voor het maken van een proefrit, zodat u zelf kunt ervaren waarom wij van Guill van de Ven Fietsspecialist kiezen voor de Bimas (E-)Bikes. 

Bimas (E-)Bikes zijn verkrijgbaar vanaf €1499,-

In termijnen betalen

U kunt bij ons ook heel gemakkelijk in termijnen betalen. Wij werken samen met SprayPay en Santander.

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.