Vanwege de coronamaatregelen is de winkel gesloten om 17.00u en is de werkplaats tot 17.30u geopend (op zaterdag tot 17.00).

Bimas (E-)Bikes, transportfietsen en bakfietsen

De voordelige Bimas E-bikes en Bimas transportfietsen en de Bimas bakfiets E-cargo 3.3 Premium zijn verkrijgbaar bij Guill van de Ven Fietsspecialist te Tilburg.

Bimas e-bike | Guill van de Ven

Bimas (E)-Bikes en Bimas transportfietsen

Bimas is in 1996 opgericht om fietsen te ontwerpen en te produceren die waarde toevoegen aan ons leven. Met het idee om met absolute zorg functionele, betrouwbare, duurzame, ergonomische, milieuvriendelijke en mooie fietsen te vervaardigen.

Wij van Guill van de Ven fietsspecialist hebben ons gefocust op een kwalitatief en innovatief goede fiets, waarvan wij denken dat dit een betaalbare fiets zou kunnen zijn voor onze klanten.

Wij hebben deze fietsen uitvoerig laten testen door onze testrijders, familie en ook wijzelf zijn gaan testen. We hebben deze ervaringen naast elkaar gelegd en zijn tot de conclusie gekomen dat de Bimas E-Bikes zeer degelijke, stabiele frames hebben en met de betrouwbare bafang techniek zijn uitgerust. Hierdoor hebben al onze testrijders het fietsen op een Bimas (E-)bike als zeer positief ervaren. De transportfietsen staan zeer stabiel door de dubbele standaard, de fietsen zijn uitgerust met 3 versnellingen, luxe drifterzadel, lederen handvatten en een axa veiligheidsslot. Dus verzekeren is geen enkel probleem! De Bimas transportfiets is verkrijgbaar met handremmen of terugtraprem.

 

De E-bikes zijn verkrijgbaar voor de zeer scherpe prijs vanaf €1499,- en de transportfietsen vanaf €469,-. U heeft dan een hoogwaardig product met onze bekende 2 jaar garantie. En mocht er onverhoopt toch iets zijn kunt u altijd terecht voor service in onze fysieke winkel/ werkplaats (geen internetverkoop) en zullen we er alles aan doen om uw probleem op te lossen (wij hebben er nog geen kunnen ontdekken!!).

Enthousiast of nieuwsgierig geworden, check dan de site van Bimasbikes.

Of kom langs in de winkel om te kijken welke modellen wij op voorraad hebben of voor het maken van een proefrit, zodat u zelf kunt ervaren waarom wij van Guill van de Ven Fietsspecialist kiezen voor de Bimas (E-)Bikes en transportfietsen. 

Bimas (E-)Bikes zijn verkrijgbaar vanaf €1499,-

De transportfietsen zijn verkrijgbaar vanaf €469,-

De Bimas E-cargo 3.3 Premium bakfiets is verkrijgbaar vanaf €2599,-

 

Opmerkingen of vragen?

Indien u een opmerking of vraag heeft kunt u onderstaand contactformulier invullen.
Wij zullen zo spoedig mogelijk uw opmerking of vraag in behandeling nemen en contact met u opnemen.

 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

In termijnen betalen

U kunt bij ons ook heel gemakkelijk in termijnen betalen. Wij werken samen met SprayPay en Santander.

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.