Nieuw bij Guill. van de Ven fietsspecialist.

 

Wij van Guill. van de Ven fietsspecialist zijn al jaren op zoek naar een fiets die "groen", duurzaam en lichtgewicht is en liefst ook nog recyclebaar.  

Wij denken al deze eisen gevonden te hebben bij het merk Coh&Co uit Denemarken.

We leggen je graag uit waarom.

 

Coh&Co staat voor duurzaamheid en design verenigd in stedelijke mobiliteit. 

Ongeveer 7 jaar geleden in Nordhavn, Kopenhagen begonnen Mette Walsted-Kristiansen en Paul Harder-Cohen (beide met een achtergrond in productontwerp en engineering) met het ontwerpen en bouwen van fietsen. De missie was om frames van carbon te bouwen en deze geschikt te maken voor dagelijks gebruik in de stad.

Ook was duidelijk dat deze frames volledig recyclebaar moesten zijn, iets dat in de wereld van carbon fietsen volledig ongehoord is. Mensen stappen over op de fiets om een beter en groener leven te leiden, het wordt dus tijd dat de fietsen industrie groenere manieren van produceren gaat hanteren. Coh&Co neemt die verantwoordelijkheid zeer serieus en ontwikkelde daarom een volledig nieuw soort carbon (StoneWaeve).

Coh&Co presenteert met StoneWeave, het eerste carbon dat door de toevoeging van basaltvezel niet alleen sterker is als gewoon carbon maar ook veel vergeeflijker op de veelal ruwe wegen in de steden. Ook kunnen we het hele frame 100% recyclen, een echt unicum in de fietswereld.

Om er voor te zorgen dat de fietsen ook daadwerkelijk worden gerecycled biedt Coh&Co na 10 jaar een terugkoopgarantie waarbij ze de fiets zullen terugkopen en zorg zullen dragen voor de recycling, deze garantie is overdraagbaar naar nieuwe eigenaren, dit is een totaal nieuwe manier van carbon fietsen bouwen en verkopen. Koppel dit aan een levenslange garantie op het frame en je hebt een product dat niet alleen innovatief is maar ook vooruit loopt op design.

 

Bij Guill. van de Ven zijn de Erik Urban en de Erik Urban Electric op voorraad. Andere types zijn op bestelling verkrijgbaar. Je kunt het uitgebreide assortiment bekijken op de site van Coh&Co.

 

De Erik Urban fietsen van Coh&Co bieden een soepele en krachtige rit door het stedelijke landschap, op je dagelijkse woon-werkverkeer of om de stad op de fiets te verkennen.

De Erik Urban fietsen zijn uitgerust met een duurzaam koolstof frame. StoneWeave, een speciale mix van koolstof- en steenvezels, maakt het Erik-frame niet-corrosief, lichtgewicht en superduurzaam. Stevig genoeg om de harde realiteit van het stadse straatleven te weerstaan, terwijl het van nature uitstekend is in het absorberen van trillingen op de weg.

Geboren uit vulkanisch gesteente, lichtgewicht en een regelrechte game-changer in een duurzaam ontwerp, garandeert Erik jarenlang krachtig, onderhoudsarm rijden onder alle omstandigheden - en het unieke ontwerp zal zeker de aandacht trekken.

Met zijn lichtheid en het unieke achternaafsysteem, waarbij motor en batterij in één zijn geïntegreerd, is de Erik Urban Electric van Coh&Co een natuurlijke keuze voor de forens in de stad die op zoek is naar een unieke rijervaring.

De geïntegreerde motor, accu, elektronica en sensoren in één achternaafsysteem hebben een gewicht van slechts 3,4 kilo (totale fiets 13kg).

Begin met 3 achterwaartse pedaalrotaties en je bent vertrokken.

De regeneratieve remfunctie laadt de batterij op tijdens het rijden.

De Erik Urban Electric heeft een krachtige en responsieve 250W motor met een 160Wh accu.

De actieradius in full power-modus gaat tot maar liefst 50km. 

De fiets is eenvoudig te bedienen via een app op je smartphone.

Geïntegreerd elektrisch aandrijfsysteem met Gates carbon riemaandrijving.

Geschikt voor dagelijkse gebruik in een stedelijke en landelijke omgeving is de Erik Urban uitgerust met dubbelwerkende schijfremmen, die zeer efficiënt en onderhoudsarm zijn.

Afhankelijk van je behoeften aan stadsfietsen, kan Erik Urban Electric worden geüpgraded met een reeks accessoires die hem voorbereiden op je dagelijkse woon-werkverkeer op de fiets of avonturen in de stad. Welke accessoires er zijn kun je zien op de site van Coh&Co (prijzen zijn excl. montage).

 

Op al onze Coh&Co fietsen geven wij 2 jaar garantie en 4 servicebeurten verdeeld over 24 maanden. Wil je weten wat dit inhoud, klik hier.

Wil je meer info neem dan contact op of kom gezellig langs in onze winkel voor verdere uitleg of het maken van een proefrit.  

 

Opmerkingen of vragen?

Indien u een opmerking of vraag heeft kunt u onderstaand contactformulier invullen.
Wij zullen zo spoedig mogelijk uw opmerking of vraag in behandeling nemen en contact met u opnemen.

 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

In termijnen betalen

U kunt bij ons ook heel gemakkelijk in termijnen betalen. Wij werken samen met SprayPay en Santander.

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.