ACTIE!! Nu bij aanschaf van een uit voorraad leverbare elektrische Bimas fiets een jaar lang ALL RISK-verzekering (incl. pech-onderweg-hulp) GRATIS!!

Cortina

Aan een vervoersmiddel dat je dagelijks gebruikt, mag je best wat eisen stellen! Hij moet sterk, betaalbaar en betrouwbaar zijn. En mooi natuurlijk! Of het nu gaat om een praktische transportfiets, stevige familybike, snelle e-bike of hippe designfiets.

Cortina Elektrische fiets | Guill van de Ven

Val op met een fiets van Cortina

Toen ze bij Cortina een aantal jaar geleden om zich heen keken, zagen ze vooral veel dezelfde type fietsen; sobere kleuren en vergelijkbare modellen met veel opsmuk. Weinig om je echt mee te onderscheiden en zeker geen fietsen waar je je als modebewuste man of vrouw graag mee vertoonde. Tijd voor verandering vonden ze bij Cortina. Want laten we eerlijk zijn; jij wilt toch ook een fiets waarmee je er bij hoort en toch opvalt. Net als je kleding, je smartphone en andere accessoires.

Van lichte designfiets tot robuuste transportfiets, ontdek hier alle Cortina modellen. Dankzij de trendy kleuren en mooie details is er altijd een Cortina fiets die bij jou en jouw stijl past!

Garantie

Op al onze Cortina fietsen geven wij 2 jaar garantie en 4 servicebeurten verdeeld over 24 maanden. Wil je weten wat dit inhoud? Klik hier.

Als dealer van Cortina hebben wij een ruim aanbod aan fietsen in onze winkel staan. Kom langs in onze winkel aan de Nieuwlandstraat 47 in Tilburg om te kijken welke Cortina fietsen wij in ons assortiment hebben en vind de eyecatcher die aan jouw wensen voldoet.

Shimano geïntegreerde accu (504 WH)

De Cortina E-Mozzo valt op door zijn strakke design en de geïntegreerde accu op de bovenbuis van de e-bike. De Actieradius van deze fiets is 85 kilometer bij maximale ondersteuning en maar liefst 170 km met minimale ondersteuning.

Een fiets op maat

Iedereen is anders en iedereen heeft andere eisen voor een fiets. Bij Guill. van de Ven zijn wij erin gespecialiseerd om de perfecte fiets aan te meten. Kom langs in onze winkel voor een advies op maat.

In termijnen betalen

U kunt bij ons ook heel gemakkelijk in termijnen betalen. Wij werken samen met SprayPay en Santander.

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.