Vanwege de coronamaatregelen is de winkel gesloten om 17.00u en is de werkplaats tot 17.30u geopend (op zaterdag tot 17.00).

Cortina

Aan een vervoersmiddel dat je dagelijks gebruikt, mag je best wat eisen stellen! Hij moet sterk, betaalbaar en betrouwbaar zijn. En mooi natuurlijk! Of het nu om een praktische transportfiets, stevige familybike, snelle e-bike of hippe designfiets gaat.

Cortina Elektrische fiets | Guill van de Ven

Er zijn van die dingen in het leven, die zó snel wennen dat je je bijna niet kunt voorstellen dat het er nog niet zo lang geleden helemaal niet was. Maar toen ze bij Cortina een aantal jaar geleden om zich heen keken, zagen ze vooral veel dezelfde type fietsen; sobere kleuren, vergelijkbare modellen met veel opsmuk. Weinig om je echt mee te onderscheiden en zeker geen fietsen waar je je als modebewuste man of vrouw graag mee vertoonde. Tijd voor verandering vonden ze bij Cortina. Want laten we eerlijk zijn; als je jong bent, dan zoek je een fiets waarmee je er bij hoort en toch opvalt. Net als je kleding, je smartphone en andere accessoires.

Ontdek ook de Cortina Ecomo!

Cortina E-U4 raw elektrische fiets | Guill van de Ven | Tilburg

Op al onze Cortina fietsen geven wij 2 jaar garantie en 4 servicebeurten verdeeld over 24 maanden. Wilt u weten wat dit inhoud, klik hier

Wilt u meer weten over de Cortinamodellen? klik hier 

Shimano Steps E6100 Motor

Natuurlijk fietsgevoel door combinatie van trapkrachtsensor en rotatiesensor. Met krachtige, compacte lichtgewicht (2,88 kg) motor, bij uitstek geschikt voor langere afstanden, heuvels en bergen. Ideale gewichtsverdeling in de fiets door plaatsing van de motor in het midden van het frame (bij de trapas).

Shimano geïntegreerde accu (504 WH)

De Cortina E-Mozzo valt op door zijn strakke design en de geïntegreerde accu op de bovenbuis van de e-bike. De Actieradius van deze fiets is 85 kilometer bij maximale ondersteuning en maar liefst 170 km met minimale ondersteuning.

Een fiets op maat

Iedereen is anders en iedereen heeft andere eisen voor een fiets. Bij Guill. van de Ven zijn wij erin gespecialiseerd om de perfecte fiets aan te meten. Kom langs in onze winkel voor een advies op maat.

In termijnen betalen

U kunt bij ons ook heel gemakkelijk in termijnen betalen. Wij werken samen met SprayPay en Santander.

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.