Kalkhoff

E-bikesvoor dagelijks gebruik. Kalkhoff ontwerpt betrouwbare elektrische fietsen om u elke dag voor werk en vrije tijd moeiteloos mee te verplaatsen. De wind voelen zonder er tegenin te hoeven trappen. Eenvoudig het verkeer inhalen. Moeiteloos, stressvrij, milieuvriendelijk.

Kalkhoff fiets | Guill van de Ven Tilburg

Bij Guill. van de Ven Fietsspecialist vindt u de perfecte Kalkhoff elektrische fiets voor de hele familie. De fietsen van Kalkhoff zijn bij Guill van de Ven te verkrijgen in diverse kleuren. Kom langs in onze winkel in Tilburg.

De Kalkhoff elektrische fiets is de perfecte e-bike voor de gehele familie:

  • Fietsen gaat snel en gemakkelijk op de elektrische fiets van Kalkhoff.
  • De accu gaat 500 uur mee en is bij specifieke modellen geïntegreerd, dus niemand die ‘m ziet zitten.
  • Neem je kinderen mee op de elektrische fiets. De kinderzitjes kunnen ook bij de e-bike gewoon achterop.
  • U hoort de motoren niet dus u kunt gewoon kletsen met de kids of met een medefietser.
  • De fiets is ideaal om naar uw werk te gaan. Door de elektrische aandrijving van de Kalkhoff E-bike bent u binnen no-time op uw bestemming.

Garantie en onderhoud van uw Kalkhoff E-bike

Bent u toe aan een nieuwe (elektrische) fiets? Kom dan gerust langs bij Guill van de Ven in Tilburg om een testrit te maken op de Kalkhoff fietsen. De Kalkhoff e-bike is ook voorzien van compleet onderhoudspakket, komt als beste uit de bus en u krijgt twee jaar garantie.

Guill. van de Ven is dé Kalkhoff dealer in de regio Tilburg. Kalkhoff maakt fietsen die perfect bij u passen. Met het Endeavour model kunt u een uitgebreide trekking fietsreis plannen, met de Agattu-fietsen kunt u comfortabel alle boodschappen doen.

Kom langs in de winkel en ontdek welke (elektrische) fietsen wij in het assortiment hebben van het merk Kalkhoff.

Frametechnologie

Wij vergemakkelijken de instap voor u: vind het frame dat bij u past – van een klassiek design tot aan zeer sportieve of comfortabele uitvoeringen. Hypermoderne techniek in perfecte vorm.

Kalkhoff, sinds 1919

Kalkhoff vertrouwt bij de keuze voor remmen, versnellingen en andere onderdelen op gerenommeerde partners en zijn hoogwaardige eigen merk Concept. Kalkhoff test de toegepaste componenten bovendien nog eens in hun eigen testlaboratorium. Op deze manier garanderen wij onze kwaliteitsstandaarden doorlopend.

Jouw fiets thuis laten bezorgen?

Maak gebruik van onze gratis koeriersdienst.

In termijnen betalen

U kunt bij ons ook heel gemakkelijk in termijnen betalen. Wij werken samen met SprayPay en Santander.

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.