Kalkhoff

E-bikes for daily use - Kalkhoff ontwerpt betrouwbare elektrische fietsen om u elke dag voor werk en vrije tijd moeiteloos mee te verplaatsen. De wind voelen zonder er tegenin te hoeven trappen. Eenvoudig het verkeer inhalen. Moeiteloos, stressvrij, milieuvriendelijk.

Kalkhoff fiets | Guill van de Ven Tilburg

Bij Guill. van de Ven Fietsspecialist vindt u de perfecte fiets voor de hele familie. Het gaat om de prachtige Kalkhoff e-bike. Ziet u al voor u hoe u op de groene, zwarte of rode fiets over de weg zweeft?

Waarom is dit dan zo’n top familiefiets?
Om héél veel redenen:

♦ U gaat véél sneller omdat de fiets elektrisch is
♦ De accu gaat 500 uur mee en is geïntegreerd, bij een aantal modellen, dus niemand die ‘m ziet zitten
♦ De kinderzitjes kunnen ook bij de e-bike gewoon achterop
♦ U hoort de motoren niet dus u kunt gewoon kletsen met de kids of met een medefietser
♦ De fiets is ook nog eens ideaal om naar uw werk te gaan; omdat-ie zo lekker snel is, kunt u lekker uitslapen!

Lang garantie

Stapt u elke keer met tegenzin op uw huidige fiets? Dan weet u nu dus wat u moet doen. Loop gewoon even bij ons binnen in de Nieuwlandstraat. De Kalkhoff e-bike is ook voorzien van compleet onderhoudspakket, komt als beste uit de bus en u krijgt twee jaar garantie.

Guill. van de Ven is dé Kalkhoff dealer in de regio Tilburg. Kalkhoff maakt fietsen die perfect bij u passen. Met de Endeavour- en Voyager- modellen kunt u een uitgebreide trekking fietsreis plannen, met de Agattu-fietsen kunt u comfortabel alle boodschappen doen en met de stijlvolle Cityglider- en City-Classic-fietsen rijdt u elegant door de stad.

Kom langs in de winkel en ontdek welke (elektrische) fietsen wij in het assortiment hebben van het merk Kalkhoff.

Frametechnologie

Wij vergemakkelijken de instap voor u: vind het frame dat bij u past – van een klassiek design tot aan zeer sportieve of comfortabele uitvoeringen. Hypermoderne techniek in perfecte vorm.

Kalkhoff, sinds 1919

Kalkhoff vertrouwt bij de keuze voor remmen, versnellingen en andere onderdelen op gerenommeerde partners en zijn hoogwaardige eigen merk Concept. Wij testen de toegepaste componenten bovendien nog eens in ons eigen testlaboratorium. Op deze manier controleren wij onze kwaliteitsstandaarden doorlopend.

Jouw fiets thuis laten bezorgen?

Maak gebruik van onze gratis koeriersdienst.

Lees meer

In termijnen betalen

U kunt bij ons ook heel gemakkelijk in termijnen betalen. Wij werken samen met SprayPay en Santander.

Meer informatie
2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.