Het is weer mogelijk om op afspraak langs te komen voor een proefrit of informatie over onze fietsen. De werkplaats is open tot 17.30uur (ingang achterzijde van de winkel). Het is ook nog steeds mogelijk om fietsen, accessoires en onderdelen telefonisch of per mail te bestellen en af te halen!

Wij kunnen veel fietsen uit eigen voorraad leveren!

Merida Mountainbike

Merida Mountainbikes zijn er voor iedereen. Van beginnende mountainbiker tot wedstrijdrijder. Bij Guill van de Ven in Tilburg hebben we een uitgebreid assortiment Merida MTB’s.

Merida mountainbike | Guill van de Ven Tilburg.

Merida Mountainbike

Merida staat al jaren bekend om het ruime aanbod mountainbikes. In het mountainbike assortiment van Merida vindt je zowel full-suspension bikes als hardtails MTB’s met zowel 26″, 27.5″, 29″ en 650b+ wielen. Het brede aanbod biedt fietsen voor de beginners tot de wedstrijdrijders en avontuurlijke trail bikers!

Kom langs in de winkel om te kijken welke mountainbikes wij in ons assortiment hebben.

Wist u dat u bij ons ook mountainbikes kunt huren? Voor meer info klik hier.

Elektrische fietsen

Dankzij een Duitse ontwikkelingsafdeling, die gekoppeld is aan een Taiwanese productiecompetentie, biedt Merida kinderfietsen tot high-end racefietsen en elektrische fietsen aan, wat een veeleisende fietser tevreden stelt.

 

Ontdek in de winkel welke modellen van Merida wij in het assortiment hebben.

Garantie

Op al onze nieuwe fietsen ontvangt u standaard 2 jaar garantie en een servicekaart voor 4 servicebeurten binnen 24 maanden. 

Kom langs in ons Azor Experience Center in Tilburg

Ontdek welke fiets aan uw wensen voldoet in ons Azor Experience Center in Tilburg.

Kom test rijden
2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.