ACTIE!! Nu bij aanschaf van een uit voorraad leverbare elektrische Bimas fiets een jaar lang ALL RISK-verzekering (incl. pech-onderweg-hulp) GRATIS!!

Merida Mountainbike

Merida Mountainbikes zijn er voor iedereen! Van beginnende mountainbiker tot wedstrijdrijder. Bij Guill. van de Ven in Tilburg hebben we een uitgebreid assortiment Merida MTB’s.

Merida mountainbike | Guill van de Ven Tilburg.

Merida Mountainbike

Mountainbike kopen? Met de collectie mountainbikes van Merida zit je goed! Merida staat al jaren bekend om het ruime aanbod mountainbikes. In het mountainbike assortiment van Merida vind je zowel full-suspension bikes als hardtails MTB’s met zowel 26″, 27.5″, 29″ en 650b+ wielen. Het brede aanbod aan mountainbikes bestaat uit fietsen voor de beginners, de wedstrijdrijders en de avontuurlijke trail bikers!

Kom langs in onze winkel aan de Nieuwlandstraat in Tilburg om te kijken welke mountainbikes wij in ons assortiment hebben.

Wist je dat je bij ons ook mountainbikes kunt huren? Voor meer info klik hier.

 

Elektrische fietsen

Dankzij een Duitse ontwikkelingsafdeling, die gekoppeld is aan een Taiwanese productiecompetentie, biedt Merida niet alleen mountainbikes maar ook kinderfietsen, high-end racefietsen en elektrische fietsen aan. Dit stelt iedere veeleisende fietser tevreden. Elektrische fiets huren in Tilburg? Lees hier meer!

 

Merida dealer

Als dealer van Merida hebben wij een ruim aanbod aan mountainbikes en andere fietsen in onze winkel staan. Kom langs in onze winkel in Tilburg om te kijken welke modellen van Merida wij in ons assortiment hebben en vind de fiets die bij jou past.

Wil je nu alvast zien welke fietsen Merida in het assortiment heeft, klik hier.

 

Garantie

Op al onze nieuwe fietsen ontvang je standaard 2 jaar garantie en een servicekaart voor 4 servicebeurten binnen 24 maanden.

In termijnen betalen

U kunt bij ons ook heel gemakkelijk in termijnen betalen. Wij werken samen met SprayPay en Santander.

Kom langs in ons Azor Experience Center in Tilburg

Ontdek welke fiets aan uw wensen voldoet in ons Azor Experience Center in Tilburg.

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.