Het is weer mogelijk om op afspraak langs te komen voor een proefrit of informatie over onze fietsen. De werkplaats is open tot 17.30uur (ingang achterzijde van de winkel). Het is ook nog steeds mogelijk om fietsen, accessoires en onderdelen telefonisch of per mail te bestellen en af te halen!

Wij kunnen veel fietsen uit eigen voorraad leveren!

MultiCycle

Guill. van de Ven fietsspecialist is de MultiCycle dealer in de regio Tilburg.

 

Multicycle | Guill van de Ven Tilburg

Een fiets moet bij je passen. In uitstraling en uiterlijk, maar ook in gebruik. Je moet je vrij en trots voelen op uw MultiCycle! Bij MultiCycle denken ze verder dan techniek alleen, maar verdiepen zich ook in uw belevingswereld. Wat kan er nóg beter, hoe kunnen we de grenzen van fantastisch fietsen nog verder verleggen? Een goede fiets is een stukje maatwerk. Daarom ontwerpt MultiCycle volgens het principe ’Designed around you’.

Elektrische fiets van Multicycle | Guill van de Ven | Tilburg

MultiCycle heeft een schitterende collectie elektrische fietsen.

Wilt u weten welke modellen wij hebben staan in de winkel? Neem contact op of kom langs in de winkel.

Op al onze nieuwe fietsen ontvangt u standaard 2 jaar garantie en een servicekaart voor 4 servicebeurten binnen 24 maanden. 

Wil u meer weten over MultiCycle?  Voor een bezoek aan de MultiCycle website Klik hier.

Dé fietsenspecialist van Tilburg

Bij Guill van de Ven hebben we 650m2 aanbod aan de mooiste fietsmerken. Zo verkopen wij een groot assortiment aan fietsen van Azor, Avalon en vele andere A-merken. Ook voor uw nieuwe e-bike, mountainbike of bakfiets kunt u langskomen in onze winkel in Tilburg. 

Kom langs
2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.