ACTIE!! Nu bij aanschaf van een uit voorraad leverbare elektrische Bimas fiets een jaar lang ALL RISK-verzekering (incl. pech-onderweg-hulp) GRATIS!!

Nijland

Nijland driewielfiets | Guill van de Ven | Tilburg

Nijland fietsen, meer dan 30 jaar innovatie en kwaliteit!

Nijland fietsen is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van bakfietsen, fietsen voor de revalidatiebranche en fietsen voor sport, spel en recreatie. Zo levert Nijland Products bijvoorbeeld fietsen voor ouderen, driewielfietsen, tandems, ligfietsen voor kinderen en diverse varianten van de Huisman authentieke bakfiets.

Nijland is met hun kunde en kennis in staat om voor iedereen een fiets op maat van hoge kwaliteit te leveren. Innovatie is een van de belangrijkste pijlers. De kracht van Nijland is dan ook het bedenken en uitwerken van nieuwe ideeën.

Ontdek wat wij in het assortiment hebben van Nijland, door langs te komen bij ons in de winkel.

Op al onze nieuwe fietsen ontvang je standaard 2 jaar garantie en een servicekaart voor 4 servicebeurten binnen 24 maanden.

In termijnen betalen

U kunt bij ons ook heel gemakkelijk in termijnen betalen. Wij werken samen met SprayPay en Santander.

Dé fietsenspecialist van Tilburg

Bij Guill van de Ven hebben we 650m2 aanbod aan de mooiste fietsmerken. Zo verkopen wij een groot assortiment aan fietsen van Azor, Avalon en vele andere A-merken. Ook voor uw nieuwe e-bike, mountainbike of bakfiets kunt u langskomen in onze winkel in Tilburg. 

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.