Vanwege de aangescherpte maatregelen ivm Covid19 is de winkel tot 9 februari 2021 gesloten. De werkplaats is open tot 16.30uur (ingang achterzijde van de winkel).

QWIC E-Bikes

Qwic ontwikkelt elektrische herenfietsen en elektrische damesfietsen van begin tot eind. De e-bikes worden met passie, vakmanschap en hoogwaardige componenten gesmeed onder de noemer: ‘een sterk staaltje Dutch Craftmanship’. Enkel de beste toeleveranciers complementeren de QWIC e-bikes . Elk frame is handgemaakt en uitvoerig getest op kwaliteit, stijfheid en rijeigenschappen. Het lichtgewicht aluminium frame heeft inwendige versterkingen voor verhoogde stijfheid en wendbaarheid. Wat resulteert in de beste elektrische fiets op de markt.

 

Qwic e-bike | Guill van de Ven Tilburg

Hoogwaardige componenten

Welke e-bike u ook kiest, alle QWIC elektrische fietsen zijn voorzien van hoogwaardige en duurzame componenten. Dankzij het oog voor detail en innovatieve oplossingen zijn onze elektrische fietsen onderhoudsvriendelijk. Dit maakt onze elektrische fietsen ideaal voor woon-werkverkeer.

 

Actie: Qwic MN7 premium RV special

Bafang middenmotor M400 met dubbele sensoren voor natuurlijke ondersteuning met een koppel van maar liefst 80Nm.

Complete vering

Diverse accu mogelijkheden (375Wh tot 735Wh)

Uitgebreid display

Shimano 7 versnellingsnaaf zodat u ook stilstaand kunt schakelen

Rollerbrake en V-brake remmen:

(Standaard wordt deze fiets geleverd met 2x VV remmen(remblokjes), wij veranderen deze zelf bij ons in de winkel naar een RV(rollerbrake/trommelrem achter omdat deze mogelijkheid gewoon aanwezig is).De voorzijde bliijft gewoon V brake remmen maar dat is voldoende omdat er géén voorwiel motor in zit maar een middenmotor.) Waarom doen we dit: puur voor het betere remvermogen en minder onkosten op den duur voor u als klant zijnde.

Compleet met 2 jaar garantie en een bijpassende servicekaart.

Vanaf €2249,-

********

********

 

Heeft u interesse in een van bovenstaande fietsen neem dan contact op of kom gezellig langs in onze winkel voor meer info of voor het maken van een proefrit. 

Kom langs en maak een Testrit!

Guill. van de Ven Fietsspecialist is gevestigd in het centrum van Tilburg en heeft in de winkel een ruim assortiment aan fietsen, accessoires, regenkleding en nog veel meer.

Bezoek onze winkel
2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.