LET OP!! Gedurende de zomerperiode aangepaste openingstijden! Dinsdag t/m zaterdag geopend van 8.30-16.30 uur, zondag en maandag gesloten

QWIC E-Bikes

Qwic ontwikkelt elektrische herenfietsen en elektrische damesfietsen van begin tot eind. De e-bikes worden met passie, vakmanschap en hoogwaardige componenten gesmeed onder de noemer: ‘een sterk staaltje Dutch Craftmanship’. Enkel de beste toeleveranciers complementeren de QWIC e-bikes . Elk frame is handgemaakt en uitvoerig getest op kwaliteit, stijfheid en rijeigenschappen. Het lichtgewicht aluminium frame heeft inwendige versterkingen voor verhoogde stijfheid en wendbaarheid. Wat resulteert in de beste elektrische fiets op de markt.

 

Qwic e-bike | Guill van de Ven Tilburg

Hoogwaardige componenten

Welke e-bike u ook kiest, alle QWIC elektrische fietsen zijn voorzien van hoogwaardige en duurzame componenten. Dankzij het oog voor detail en innovatieve oplossingen zijn onze elektrische fietsen onderhoudsvriendelijk. Dit maakt onze elektrische fietsen ideaal voor woon-werkverkeer.

 

Actie: Qwic MN7 premium RV special

Bafang middenmotor 80NM

Complete vering

Rollerbrake en V-brake remmen

Diverse accu mogelijkheden (375Wh tot 735Wh)

Vanaf €2199,- (375wh Accu) 

********

********

 

Heeft u interesse in een van bovenstaande fietsen neem dan contact op of kom gezellig langs in onze winkel voor meer info of voor het maken van een proefrit. 

Kom langs en maak een Testrit!

Guill. van de Ven Fietsspecialist is gevestigd in het centrum van Tilburg en heeft in de winkel een ruim assortiment aan fietsen, accessoires, regenkleding en nog veel meer.

Bezoek onze winkel
2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.