ACTIE!! Nu bij aanschaf van een uit voorraad leverbare elektrische Bimas fiets een jaar lang ALL RISK-verzekering (incl. pech-onderweg-hulp) GRATIS!!

QWIC E-Bikes

Qwic ontwikkelt elektrische herenfietsen en elektrische damesfietsen van begin tot eind. De e-bikes worden met passie, vakmanschap en hoogwaardige componenten gesmeed onder de noemer: ‘een sterk staaltje Dutch Craftmanship’.

 

Qwic e-bike | Guill van de Ven Tilburg

Hoogwaardige componenten in de Qwic E-bikes

Enkel de beste toeleveranciers complementeren de QWIC e-bikes . Elk frame van de elektrische fiets is handgemaakt en uitvoerig getest op kwaliteit, stijfheid en rijeigenschappen. Het lichtgewicht aluminium frame heeft inwendige versterkingen voor verhoogde stijfheid en wendbaarheid. Wat resulteert in een perfecte elektrische fiets op de markt. Welke e-bike je ook kiest, alle QWIC elektrische fietsen zijn voorzien van hoogwaardige en duurzame componenten. Dankzij het oog voor detail en innovatieve oplossingen zijn onze elektrische fietsen onderhoudsvriendelijk. Dit maakt onze elektrische fietsen van Qwic ideaal voor woon-werkverkeer. Wil je meer informatie over Qwic-fietsen? Neem een kijkje op de site van Qwic of klik op de link hieronder.Wil je meer? Stuur een mail naar dumont@guillvandevenfietsen.nl of bel 013-5801716. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel aan de Nieuwlandstraat in Tilburg om te zien welke modellen wij op voorraad hebben of voor het maken van een proefrit.

 

Accessoires voor de Qwic fietsen d.m.w. het MIK-systeem.

MIK staat voor 'Mounting Is Key' en is op de markt gebracht door het merk Basil. Met dit Basil-systeem plaats je een fietstas of fietsmand eenvoudig op de bagagedrager. Denk aan een dubbele fietstas, een hondenfietsmand of gewone mand voor achterop. Voor welke fietsaccessoire je ook kiest, zolang hij geschikt is voor MIK, klik je deze snel vast en los op de bagagedrager. Het voordeel van het gebruik van MIK is dat je telkens snel en eenvoudig kunt wisselen van tas of mand.

Elektrische fiets huren Tilburg

Wil je graag Tilburg en omgeving eenmalig verkennen? Dan is het huren van een elektrische fiets bij Guill van de Ven een zeer geschikte optie. Meer weten over een elektrische fiets huren in Tilburg? Lees hier meer of neem contact met ons.

Ook fietstassen, manden etc. zonder het MIK-systeem kun je monteren op de Qwic dragers.

Heb je interesse in bovenstaande fiets en/of MIK accessoires neem dan contact op of kom gezellig langs in onze winkel aan de Nieuwlandstraat in Tilburg voor meer informatie of voor het maken van een proefrit.

Kom langs en maak een Testrit!

Guill. van de Ven Fietsspecialist is gevestigd in het centrum van Tilburg en heeft in de winkel een ruim assortiment aan fietsen, accessoires, regenkleding en nog veel meer.

In termijnen betalen

U kunt bij ons ook heel gemakkelijk in termijnen betalen. Wij werken samen met SprayPay en Santander.

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.