spirit

Spirit fietsenmerk | Guill van de Ven

Spirit is een Nederlandse fietsenmerk met als uitgangspunt kwaliteit voor een scherpe prijs. Alle fietsen hebben dan ook optimale rijeigenschappen waar u nooit teveel voor betaald. Naast rijeigenschappen is er veel aandacht voor het ontwerp en het design van de fietsen. Spirit blijft constant in beweging en dat merkt u aan de telkens wisselende modellen. Het kleurgebruik en de prints zijn stuk voor stuk passend bij de trends van het jaar.


                                            SPIRIT FIETSEN VAN GUILL VD VEN MET GARANTIE EN SERVICEBEURTEN..!!!

Onze spirit fietsen zijn GEHEEL AFGEMONTEERD EN RIJKLAAR  en worden met garantie en service verkocht bij ons in de winkel.

Als extra optie kunt u kiezen om de Spirit fiets te voorzien van een AXA-fietsslot en snelbinder voor de voordelige prijs van €30,- .

Tevens bestaat er dan de mogelijkheid om voor deze fiets een voordelige diefstalverzekering af te sluiten!

Op internet zijn de prijzen iets anders maar daar krijgt u dus niet onze unieke service en garantiekaart bij en moet u de fiets zelf afmonteren. Indien u de voordelige prijs van internet wilt, géén probleem..de fiets kunt u zo in de doos meenemen….!!!

Daar wij géén kinderfietsen hebben staan van bv Spirit zijn deze wel te bestellen(informeer voor de juiste prijs incl afmontage en rijklaarmaken en dus ook de 2 jaar garantie).

Voor de jeugd van 10-11 jaar hebben wij "volwassenen " Spiritfietsen staan met een wat lager frame zodat ze de maat 26"overslaan en dus langer met hun fiets doen ipv dat u over een jaartje weer een andere fiets nodig heeft..!!

Zie onze service en garantie uitleg hieronder:
Heeft u net een mooie fiets gekocht, dan denken wij mee over de servicebeurten, dit om garantie te blijven houden op de fiets.

Bij een Spirit fiets die bij ons gekocht is met garantie, en dus door ons afgemonteerd is, geven wij 4 servicebeurten verspreid over de eerste 24 maanden, allen tegen een gereduceerd tarief:
– De eerste servicebeurt is na 2 maanden na aankoop.
– De tweede is na 6 maanden na aankoop.
– De derde servicebeurt valt uiteraard nog binnen de 12 maanden. Dit doen wij expres om volledige garantie te kunnen bieden. Binnen 12       maanden na aankoop van de fiets kunt u aanspraak maken op de garantie en wordt ook het arbeidsloon vergoed, mocht er iets geclaimd worden.
– De vierde servicebeurt wordt uitgevoerd binnen de 24 maanden. Dit in verband met de 2 jarige Europese garantie. Mocht er binnen de 24 maanden iets geclaimd moeten worden, dan heeft u nog recht op het onderdeel.

 

 

Voor meer informatie en/of vragen over de garantie / servicebeurten, neem dan contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom om langs te komen bij ons in de winkel!

Wilt u nog meer informatie over de diverse modellen en kleuren, neem dan eens een kijkje op de spirit website:

Voor de sportieve Valenti klik hier

voor de transportfietsen klik hier

 

In termijnen betalen

U kunt bij ons ook heel gemakkelijk in termijnen betalen. Wij werken samen met SprayPay en Santander.

Kom langs in ons Azor Experience Center in Tilburg

Ontdek welke fiets aan uw wensen voldoet in ons Azor Experience Center in Tilburg.

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.