Vanwege de aangescherpte maatregelen ivm Covid19 is de winkel tot 9 februari 2021 gesloten. De werkplaats is open tot 16.30uur (ingang achterzijde van de winkel).

spirit

Spirit is een Nederlandse fietsenmerk met als uitgangspunt kwaliteit voor een scherpe prijs. Alle fietsen hebben dan ook optimale rijeigenschappen waar u nooit teveel voor betaald. Naast rijeigenschappen is er veel aandacht voor het ontwerp en het design van de fietsen. Spirit blijft constant in beweging en dat merkt u aan de telkens wisselende modellen. Het kleurgebruik en de prints zijn stuk voor stuk passend bij de trends van het jaar.


SPIRIT FIETSEN VAN GUILL VD VEN MET GARANTIE EN SERVICEBEURTEN..!!!

Onze spirit fietsen zijn GEHEEL AFGEMONTEERD EN RIJKLAAR  en worden met garantie en service verkocht bij ons in de winkel.


Als extra optie kunt u kiezen om de Spirit fiets te voorzien van een AXA-fietsslot en snelbinder voor de voordelige prijs van €30,- .

Tevens bestaat er de mogelijkheid om voor deze fiets een voordelige diefstalverzekering af te sluiten!

Op internet zijn de prijzen iets anders maar daar krijgt u dus niet onze unieke service en garantiekaart bij en moet u de fiets zelf afmonteren. Indien u de voordelige prijs van internet wilt, géén probleem..de fiets kunt u zo in de doos meenemen….!!!

Zie onze service en garantie uitleg hieronder:
Heeft u net een mooie fiets gekocht, dan denken wij mee over de servicebeurten, dit om garantie te blijven houden op de fiets.

Bij een Spirit fiets die bij ons gekocht is met garantie, en dus door ons afgemonteerd is, geven wij 4 servicebeurten verspreid over de eerste 24 maanden:
– De eerste servicebeurt is na 2 maanden na aankoop en is helemaal gratis.
– De tweede is na 6 maanden na aankoop voor een speciale reductie prijs.
– De derde servicebeurt (ook weer voor een speciale reductie prijs) valt uiteraard nog binnen de 12 maanden. Dit doen wij expres om volledige garantie te kunnen bieden. Binnen 12 maanden na aankoop van de fiets kunt u aanspraak maken op de garantie en wordt ook het arbeidsloon vergoed, mocht er iets geclaimd worden.
– De vierde servicebeurt (ook weer voor een speciale reductie prijs) wordt uitgevoerd binnen de 24 maanden. Dit in verband met de 2 jarige Europese garantie. Mocht er binnen de 24 maanden iets geclaimd moeten worden, dan heeft u nog recht op het onderdeel.

Voor meer informatie en/of vragen over de garantie / servicebeurten, neem dan contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom om langs te komen bij ons in de winkel!

Bekijk ook de moderne stadsfietsen voor zowel dames als heren van het merk Spirit, Valenti of de Fixed Gear herenfietsen 

Wilt u nog meer informatie over de diverse modellen en kleuren, neem dan eens een kijkje op de spirit website:

Voor de sportieve Valenti klik hier

Voor de fixed gear modellen klik hier

voor de transportfietsen klik hier

 

Kom langs in ons Azor Experience Center in Tilburg

Ontdek welke fiets aan uw wensen voldoet in ons Azor Experience Center in Tilburg.

Kom test rijden
2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.