ACTIE!! Nu bij aanschaf van een uit voorraad leverbare elektrische Bimas fiets een jaar lang ALL RISK-verzekering (incl. pech-onderweg-hulp) GRATIS!!

Over ons

Guill. van de Ven Fietsspecialist is gevestigd in het centrum van Tilburg en heeft in de winkel een ruim assortiment aan fietsen, accessoires, regenkleding en nog veel meer.

Over ons | Guill van de Ven

Fiets op maat

Bij Guill. van de Ven fietsspecialist kunt u naast standaardfietsen van allerlei merken ook terecht voor diverse (electrische) vouwfietsen, budget fietsen, elektrische fietsen, tweelingfietsen en steppen. Ook biedt de winkel de mogelijkheid om een fiets op maat voor u samen te stellen  aan de hand van uw persoonlijke voorkeuren. Door de combinatie van uw wensen, de kennis en de adviezen van uw vakman wordt een fiets op maat gemaakt die perfect bij u past.

Zadelmeting

Uniek bij Guill. van de Ven fietsspecialist is de zadelmeting om zadelpijn te voorkomen. In de winkel wordt door middel van een zadelmeetsysteem gekeken welk zadel het best bij u past en dat wordt uiteraard ook op maat gemaakt om het fietsplezier te vergroten.

Huren

Bij Guill. van de Ven fietsspecialist kunt u ook terecht voor de huur van een (trouw)bakfietsen, stadsfietsen, Kickbikesteps, mountainbikes, tandems en steppen.

Leenfiets

Uiteraard repareert het team ook fietsen. Guill. van de Ven heeft een eigen reparatiewerkplaats achter in de winkel en biedt de mogelijkheid om een leenfiets mee te nemen, zonder extra kosten. Niets is de fietsspecialist te gek!

Geschiedenis

Routebeschrijving

Contact

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.