Voorlopig geen koopavonden als gevolg van coronamaatregelen

Beste klanten, Wij willen zolang mogelijk open blijven om u van dienst te zijn. Het is daarom nodig om extra maatregelen te nemen. Voor uw en onze veiligheid vragen wij u per direct om altijd te pinnen. Is er geen mogelijkheid tot pinnen, leg dan het contante geld bij ons op de balie. Ook geven wij het wisselgeld niet in uw handen terug maar leggen het op de balie. Ook in de winkel tijdens de verkoop houden wij de afstand tot u van 1,5 meter in acht, aangegeven door het RIVM. Zijn we nog met een klant bezig wacht dan ook minimaal op 1,5 meter afstand. Heeft u verschijnselen van koorts, griep, hoesten, luchtwegproblemen of verkoudheid, dan verzoeken wij u om op een later moment nog eens terug te komen en onze winkel niet te bezoeken. Wij zullen de deurklinken, balie en pinautomaat meerdere keren per dag schoonmaken om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden. Deze maatregelen zijn helaas echt nodig. Bedankt voor uw medewerking en begrip! Team Guill van de Ven Fietsspecialist

Over ons

Guill. van de Ven Fietsspecialist is gevestigd in het centrum van Tilburg en heeft in de winkel een ruim assortiment aan fietsen, accessoires, regenkleding en nog veel meer.

Fiets op maat

Bij Guill. van de Ven fietsspecialist kunt u naast standaardfietsen van allerlei merken ook terecht voor diverse (electrische) vouwfietsen, budget fietsen, elektrische fietsen, tweelingfietsen en steppen. Ook biedt de winkel de mogelijkheid om een fiets op maat voor u samen te stellen  aan de hand van uw persoonlijke voorkeuren. Door de combinatie van uw wensen, de kennis en de adviezen van uw vakman wordt een fiets op maat gemaakt die perfect bij u past.

Zadelmeting

Uniek bij Guill. van de Ven fietsspecialist is de zadelmeting om zadelpijn te voorkomen. In de winkel wordt door middel van een zadelmeetsysteem gekeken welk zadel het best bij u past en dat wordt uiteraard ook op maat gemaakt om het fietsplezier te vergroten.

Huren

Bij Guill. van de Ven fietsspecialist kunt u ook terecht voor de huur van een (trouw)bakfietsen, stadsfietsen, Kickbikesteps, mountainbikes, tandems en steppen.

Leenfiets

Uiteraard repareert het team ook fietsen. Guill. van de Ven heeft een eigen reparatiewerkplaats achter in de winkel en biedt de mogelijkheid om een leenfiets mee te nemen, zonder extra kosten. Niets is de fietsspecialist te gek!

Geschiedenis

Routebeschrijving

Contact

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.