Het is weer mogelijk om op afspraak langs te komen voor een proefrit of informatie over onze fietsen. De werkplaats is open tot 17.30uur (ingang achterzijde van de winkel). Het is ook nog steeds mogelijk om fietsen, accessoires en onderdelen telefonisch of per mail te bestellen en af te halen!

Wij kunnen veel fietsen uit eigen voorraad leveren!

Routebeschrijving

Routebeschrijving en parkeergelegenheid nabij Guill. v.d. Ven

Wanneer u onze winkel aan de Nieuwlandstraat 47 te Tilburg wilt bezoeken, en u komt met de auto, kunt u deze het beste parkeren in de parkeergarage aan het Louis Bouwmeesterplein. Hier kunt u per uur betalen. Voor de parkeerplaatsen aan de achterkant van de winkel kunt u alleen een dagkaart kopen. 

Als u de auto geparkeerd hebt aan het Louis Bouwmeesterplein, steekt u de Schouwburgring over door onder de appartementen door te lopen zodat u op de schouwburgpromenade uitkomt. Ook hier gaat u weer onder de appartementen door (langs de speelgoedwinkel). Aan de achterzijde van de schouwburgpromenade is een parkeerplaats voor vergunninghouders met achterin de hoek (aan de rechterkant) de ingang van onze werkplaats. Boven de deur van onze werkplaats hangt een groot blauw bord met ‘Guill v.d. Ven Fietsspecialist werkplaats’. 

Achterzijde zaak voor laden en lossen (let op: dit is een parkeerplaats voor vergunninghouders).

LET OP!! Er wordt gecontroleerd met scanauto’s op verkeerd parkeren. Wilt u toch even wat laden en lossen? Zet dan uw knipperlichten aan en de achterklep open. Dit wordt oogluikend toegelaten, maar is het uiteraard nog steeds op eigen risico!

Sommige navigatiesystemen tonen de achterzijde van de zaak op Frater Paulussehof of Heuvelstraat 141.

Tot snel bij Guill van de Ven!

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.