Vanwege de aangescherpte maatregelen ivm Covid19 is de winkel tot 9 februari 2021 gesloten. De werkplaats is open tot 16.30uur (ingang achterzijde van de winkel).

Garantie

Heeft u net een mooie (elektrische-)fiets, bakfiets of step gekocht, dan denken wij mee over de servicebeurten. Dit om de garantie te blijven houden op de fiets.

Garantie fietsen

Wij geven 4 servicebeurten, verspreid over de eerste 24 maanden (zie onze servicekaart bij aankoop!).

– De eerste servicebeurt is na 2 maanden na aankoop en is volledig gratis.
– De tweede is na 6 maanden na aankoop voor een speciale gereduceerde prijs.
– De derde servicebeurt valt net binnen de 12 maanden. Ook deze is voor een speciaal gereduceerde prijs. Dit doen wij expres om volledige garantie te kunnen bieden. Binnen 12 maanden na aankoop van de fiets kan je aanspraak maken op de garantie en wordt ook het arbeidsloon vergoed, mocht er iets geclaimd worden.
– De vierde servicebeurt wordt uitgevoerd binnen de 24 maanden en is ook voor een speciaal gereduceerde prijs. Dit in verband met de 2 jarige Europese garantie. Mocht er binnen de 24 maanden iets geclaimd gaan worden, dan heb je nog recht op het onderdeel.

Vragen over de servicebeurten en/of de garantie? Neem contact op door een mail te sturen naar dumont@guillvandevenfietsen.nl of bel naar 013-580 17 16.  

 

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.