Garantie

Heeft u net een mooie (elektrische-)fiets, bakfiets of step gekocht, dan denken wij mee over de servicebeurten. Dit om de garantie te blijven houden op de fiets.

Garantie fietsen

Wij geven 4 servicebeurten, verspreid over de eerste 24 maanden (zie onze servicekaart bij aankoop!).

– De eerste servicebeurt is na 2 maanden na aankoop en is volledig gratis.
– De tweede is na 6 maanden na aankoop voor een speciale gereduceerde prijs.
– De derde servicebeurt valt net binnen de 12 maanden. Ook deze is voor een speciaal gereduceerde prijs. Dit doen wij expres om volledige garantie te kunnen bieden. Binnen 12 maanden na aankoop van de fiets kan je aanspraak maken op de garantie en wordt ook het arbeidsloon vergoed, mocht er iets geclaimd worden.
– De vierde servicebeurt wordt uitgevoerd binnen de 24 maanden en is ook voor een speciaal gereduceerde prijs. Dit in verband met de 2 jarige Europese garantie. Mocht er binnen de 24 maanden iets geclaimd gaan worden, dan heb je nog recht op het onderdeel.

 

                                          !! NIEUW!!

 

Vanaf nu is het mogelijk om voor uw E-bike de standaard 2 jaar garantie uit te breiden met maar liefst 3 jaar extra garantie! Dit kost u slechts €179,- extra. Wij regelen dit via CarGarantie voor u.

Wat valt er onder de extra garantie:

Accu, motor, aandrijfunit, frame, zadel, achterlicht, bagagedrager, beschermplaat, derailleur voor, trapaslager, versnellingsbak, standaard, stuur, display, koplamp, verende voorvork, pedalen, velgen en nog veel meer (zie tekening).

CarGarantie neemt de volledige arbeids- en materiaalkosten op zich, vanzelfsprekend ook als uw e-bike meermaals gerepareerd moet worden. Enkel in het geval van een totale uitval van de accu draagt u zelf een aandeel in de kosten. Indien de accu volledig uitvalt, worden de kosten voor een nieuwe accu als volgt betaald – “nieuw voor oud”:
- 60 % vanaf het begin van het derde gebruiksjaar
- 40 % vanaf het begin van het vierde gebruiksjaar
- 20 % vanaf het begin van het vijfde gebruiksjaar

De loonkosten voor de accu zijn echter steeds volledig gedekt.

 

Vragen over de servicebeurten en/of de garantie? Neem contact op door een mail te sturen naar dumont@guillvandevenfietsen.nl of bel naar 013-580 17 16.  

U kunt ook een kijkje nemen op de site van CarGarantie.

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.