ACTIE!! Nu bij aanschaf van een uit voorraad leverbare elektrische Bimas fiets een jaar lang ALL RISK-verzekering (incl. pech-onderweg-hulp) GRATIS!!

Fietsen Reparatie

Bij ons kun je terecht voor het repareren van je fiets, mountainbike of bakfiets.

Fiets reparatie in Tilburg | Guill van de Ven

Reparatie van uw fiets in onze eigen werkplaats in Tilburg.

Een kapotte fiets is erg vervelend. Natuurlijk wilt u deze zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Bij Guill van de Ven repareren we fietsen in onze werkplaats in Tilburg. De werkplaats vindt u achterin onze winkel. Maar ook voor het repareren van uw e-bike, onderhoud aan uw fiets of reparatie van uw mountainbike kunt u bij ons terecht. 

 

Onze werkwijze bij het repareren van uw fiets:

Wanneer u langskomt met een kapotte fiets, bakfiets, mountainbike of racefiets bespreken we altijd vooraf een prijs voor de reparatie. Deze prijs wordt altijd genoteerd. Wordt de uiteindelijke prijs voor de reparatie van uw fiets toch hoger geschat, dan overleggen wij dit altijd eerst telefonisch voordat wij de reparatie voortzetten. Pas als wij toestemming hebben gekregen dat de kosten hoger mogen zijn, zetten wij de fiets reparatie voort. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

 

Bij Guill van de Ven is het mogelijk om een leenfiets te krijgen wanneer u uw fiets langsbrengt voor reparatie. Deze leenfiets kun je vooraf reserveren, maar kun je ook vragen wanneer je in de winkel bent om uw fiets af te leveren. Mocht er op dat moment een leenfiets beschikbaar zijn, krijgt u deze uiteraard mee, zonder extra kosten.

 

Voor het maken van een reparatie afspraak kunt u bellen naar 013-580 17 16. Uiteraard is langs komen in de winkel ook altijd mogelijk!

 

Dé fietsenspecialist van Tilburg

Bij Guill van de Ven hebben we 650m2 aanbod aan de mooiste fietsmerken. Zo verkopen wij een groot assortiment aan fietsen van Azor, Avalon en vele andere A-merken. Ook voor uw nieuwe e-bike, mountainbike of bakfiets kunt u langskomen in onze winkel in Tilburg. 

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.