Vanwege de aangescherpte maatregelen ivm Covid19 is de winkel tot 9 februari 2021 gesloten. De werkplaats is open tot 16.30uur (ingang achterzijde van de winkel).

Reparatie

Uiteraard repareren wij ook fietsen!

Wij hebben een eigen reparatie werkplaats die u kunt vinden achterin onze winkel.


Hieronder een aantal punten die belangrijk voor ons zijn bij een reparatie.

  • Er wordt altijd in overleg gerepareerd.
  • Wij bespreken bij het maken van een afspraak voor een reparatie altijd een prijs. Deze prijs wordt altijd genoteerd. Wordt de uiteindelijke prijs voor een reparatie toch hoger geschat, dan overleggen wij dit altijd eerst telefonisch voordat wij de reparatie voortzetten. Pas als wij toestemming hebben gekregen van de klant dat de kosten hoger mogen zijn, zetten wij de reparatie voort. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!
  • Wanneer u een leenfiets wilt hebben, kunt u er altijd vooraf een reserveren. Wanneer u in de winkel bent om uw fiets af te leveren voor een reparatie, kunt u altijd vragen naar een leenfiets. Mocht er op dat moment een leenfiets beschikbaar zijn, krijgt u deze uiteraard mee, zonder extra kosten.

 

Voor het maken van een reparatie afspraak kunt u bellen naar 013-580 17 16. Uiteraard is langs komen in de winkel ook altijd mogelijk!

Dé fietsenspecialist van Tilburg

Onze winkel is 650m2 met een breed aanbod aan mooie merken.

Kom langs
2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.