Het is weer mogelijk om op afspraak langs te komen voor een proefrit of informatie over onze fietsen. De werkplaats is open tot 17.30uur (ingang achterzijde van de winkel). Het is ook nog steeds mogelijk om fietsen, accessoires en onderdelen telefonisch of per mail te bestellen en af te halen!

Wij kunnen veel fietsen uit eigen voorraad leveren!

Sleutelservice

 

Bij de aankoop van een nieuwe fiets krijgt u altijd twee sleutels mee. Raakt u een fietssleutel kwijt, bestel dan gelijk een nieuwe sleutel. Het is niet alleen altijd handig om een extra fietssleutel te hebben maar als de fiets wordt gestolen, heeft u 2 originele sleutels nodig voor de verzekering.

Bestel hier een nieuwe fietssleutel van het merk Abus, Axa-Basta of Trelock

U kunt hier online een originele fietssleutel bijbestellen voor fietssloten van Abus, Axa-Basta of Trelock. Voor een sleutel van een fietsslot van een ander merk, kunt u bij ons in de winkel informeren naar de mogelijkheden.

Om te kunnen bestellen heeft u het juiste sleutelnummer nodig. U vindt het sleutelnummer altijd op de (reserve)sleutel, de garantiekaart of op de polis van de fietsverzekering. Het nummer bestaat uit cijfers en/of letters.

Bestel uw Abus sleutel

Bestel uw Axa sleutel

Bestel uw Trelock sleutel

 

Is de fiets verzekerd tegen diefstal?

Heeft u een sleutel bijbesteld en heeft u een fietsverzekering? Geef dit dan direct zelf aan de verzekeringsmaatschappij door of kom met uw kopiesleutel langs in de winkel. Dan melden wij het voor u bij de verzekeringsmaatschappij en wordt het aangepast op uw polis. Bij diefstal van de fiets moet u namelijk 2 originele fietssleutels aan de verzekeringsmaatschappij kunnen overleggen. De reservesleutel die u ontvangt, is gemerkt met een C van “copy”.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of langs komen in de winkel.

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.