ACTIE!! Nu bij aanschaf van een uit voorraad leverbare elektrische Bimas fiets een jaar lang ALL RISK-verzekering (incl. pech-onderweg-hulp) GRATIS!!

Sleutelservice

 

Bij de aankoop van een nieuwe fiets krijgt u altijd twee sleutels mee. Raakt u een fietssleutel kwijt, bestel dan gelijk een nieuwe sleutel. Het is niet alleen altijd handig om een extra fietssleutel te hebben maar als de fiets wordt gestolen, heeft u 2 originele sleutels nodig voor de verzekering.

Bestel hier een nieuwe fietssleutel van het merk Abus, Axa-Basta of Trelock

U kunt hier online een originele fietssleutel bijbestellen voor fietssloten van Abus, Axa-Basta of Trelock. Voor een sleutel van een fietsslot van een ander merk, kunt u bij ons in de winkel informeren naar de mogelijkheden.

Om te kunnen bestellen heeft u het juiste sleutelnummer nodig. U vindt het sleutelnummer altijd op de (reserve)sleutel, de garantiekaart of op de polis van de fietsverzekering. Het nummer bestaat uit cijfers en/of letters.

Bestel uw Abus sleutel

Bestel uw Axa sleutel

Bestel uw Trelock sleutel

 

Is de fiets verzekerd tegen diefstal?

Heeft u een sleutel bijbesteld en heeft u een fietsverzekering? Geef dit dan direct zelf aan de verzekeringsmaatschappij door of kom met uw kopiesleutel langs in de winkel. Dan melden wij het voor u bij de verzekeringsmaatschappij en wordt het aangepast op uw polis. Bij diefstal van de fiets moet u namelijk 2 originele fietssleutels aan de verzekeringsmaatschappij kunnen overleggen. De reservesleutel die u ontvangt, is gemerkt met een C van “copy”.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of langs komen in de winkel.

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.