Voorlopig geen koopavonden als gevolg van coronamaatregelen

Beste klanten, Wij willen zolang mogelijk open blijven om u van dienst te zijn. Het is daarom nodig om extra maatregelen te nemen. Voor uw en onze veiligheid vragen wij u per direct om altijd te pinnen. Is er geen mogelijkheid tot pinnen, leg dan het contante geld bij ons op de balie. Ook geven wij het wisselgeld niet in uw handen terug maar leggen het op de balie. Ook in de winkel tijdens de verkoop houden wij de afstand tot u van 1,5 meter in acht, aangegeven door het RIVM. Zijn we nog met een klant bezig wacht dan ook minimaal op 1,5 meter afstand. Heeft u verschijnselen van koorts, griep, hoesten, luchtwegproblemen of verkoudheid, dan verzoeken wij u om op een later moment nog eens terug te komen en onze winkel niet te bezoeken. Wij zullen de deurklinken, balie en pinautomaat meerdere keren per dag schoonmaken om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden. Deze maatregelen zijn helaas echt nodig. Bedankt voor uw medewerking en begrip! Team Guill van de Ven Fietsspecialist

Fiets op maat

Iedereen is anders en iedereen heeft andere eisen voor een fiets. Wij bij Guill. van de Ven zijn erin gespecialiseerd om de perfecte fiets aan te meten.

Wilt u ook comfortabel fietsen?

Ergonomie en fietsen                                                                                                                     

Veel mensen met gewricht- en rugproblemen bewegen vaak te weinig. Fietsen is een zeer goede oplossing hiervoor, maar dan moet de fiets wel goed afgesteld zijn. Een juiste houding kan de druk op rug- en halswervels en hand- en kniegewrichten verminderen.

Zitpositie en frame geometrie

Kijk bij aankoop van een fiets niet alleen naar de kleur van een fiets, maar let vooral op de frame geometrie. Die is per model verschillend en heel belangrijk. De frame geometrie is namelijk van invloed op uw zitpositie …Zit u rechtop, iets voorovergebogen of zeer sportief op een fiets?

hoge fiets

Bij GUILL VD VEN ruime keuze uit Hoge en lage/kleine fietsen

Veel mensen vragen zich af welke maat fiets ze nodig hebben. De framemaat zegt echter niet alles. Ook belangrijk is welk model fiets geschikt voor u is. En wat is de beste zithouding, zodat u de klachten aan schouders, polsen, rug, nek en knieën voorkomt? Bij ons in de zaak gaan we zelfs tot dames 67cm en de heren tot 73cm…maar ook lage/kleine fietsen met bv 26″ wielen…speciaal voor u op maat gemaakt en van uitzonderlijke kwaliteit van het merk AZOR.

Wij vragen u naar uw persoonlijke voorkeuren:
– Waar gaat u de fiets voor gebruiken?
– Aan welke eisen moet de fiets voldoen?

Deze informatie wordt dan gecombineerd met de juiste keuze van fiets. Guill. vd Ven adviseert u dan over het type fiets dat het meest geschikt voor u is. Afhankelijk van het type fiets kijken we samen de juiste stand van:
– het stuur (naar keuze)
– het zadel (kan evt aangemeten worden dmv ons unieke zadelmeetsysteem)
– de pedalen (ook te verkrijgen met speciale as lengtes voor mensen met kleine of hele grote voeten)
– de handvatten (ergonomische en zodanig gevormd om het tintelenvan de handen tegen te gaan,verkrijgbaar in div maten)

Niet alleen het formaat van het frame bepaalt hoe u optimaal op de fiets zit, maar ook de juiste ergonomische instelling; de hoogte van het zadel, het stuur en de afstand tussen het zadel en het stuur.

Met dit professionele advies wordt voor u dan de best passende fiets uitgezocht. De fiets wordt daarna op de juiste zitpositie afgesteld zodat u heerlijk kunt genieten van vele comfortabele kilometers fietsplezier!

Dé fietsenspecialist van Tilburg

Onze winkel is 650m2 met een breed aanbod aan mooie merken.

Kom langs
2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.