Voorlopig geen koopavonden als gevolg van coronamaatregelen

Beste klanten, Wij willen zolang mogelijk open blijven om u van dienst te zijn. Het is daarom nodig om extra maatregelen te nemen. Voor uw en onze veiligheid vragen wij u per direct om altijd te pinnen. Is er geen mogelijkheid tot pinnen, leg dan het contante geld bij ons op de balie. Ook geven wij het wisselgeld niet in uw handen terug maar leggen het op de balie. Ook in de winkel tijdens de verkoop houden wij de afstand tot u van 1,5 meter in acht, aangegeven door het RIVM. Zijn we nog met een klant bezig wacht dan ook minimaal op 1,5 meter afstand. Heeft u verschijnselen van koorts, griep, hoesten, luchtwegproblemen of verkoudheid, dan verzoeken wij u om op een later moment nog eens terug te komen en onze winkel niet te bezoeken. Wij zullen de deurklinken, balie en pinautomaat meerdere keren per dag schoonmaken om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden. Deze maatregelen zijn helaas echt nodig. Bedankt voor uw medewerking en begrip! Team Guill van de Ven Fietsspecialist

Koeriersdienst

Het laten bezorgen van een fiets!

Wanneer u een fiets heeft aangeschaft, dan kunt u op de afgesproken datum de fiets afgesteld en wel afhalen in de winkel. Lukt het, om wat voor reden dan ook, niet om de fiets op te halen, kunnen wij de fiets thuis bezorgen in de regio Tilburg. Buiten de regio Tilburg vragen wij hier extra kosten voor.

Ook krijgen wij veel mensen van ver buiten de stad in onze winkel, zoals mensen uit België, Duitsland, de vele studenten die met hun families langskomen uit Italië, Frankrijk, Verenigde Staten, Polen enz. In Nederland bezorgen wij al jaren lang fietsen met onze transportdienst op een moment dat het u het beste uitkomt!

Woon je in het buitenland?

Woont u nu echt ver of zelfs in een ander land? Dat is geen probleem. Wij laten dan de aankoop bezorgen via Fedex Door to Door of via van Helderen transport.

Meer informatie? Neem contact op door een mail te sturen naar dumont@guillvandevenfietsen.nl of bel naar 013-580 17 16.
Natuurlijk is langs komen in de winkel ook altijd mogelijk!

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.