Voorlopig geen koopavonden als gevolg van coronamaatregelen

Beste klanten, Wij willen zolang mogelijk open blijven om u van dienst te zijn. Het is daarom nodig om extra maatregelen te nemen. Voor uw en onze veiligheid vragen wij u per direct om altijd te pinnen. Is er geen mogelijkheid tot pinnen, leg dan het contante geld bij ons op de balie. Ook geven wij het wisselgeld niet in uw handen terug maar leggen het op de balie. Ook in de winkel tijdens de verkoop houden wij de afstand tot u van 1,5 meter in acht, aangegeven door het RIVM. Zijn we nog met een klant bezig wacht dan ook minimaal op 1,5 meter afstand. Heeft u verschijnselen van koorts, griep, hoesten, luchtwegproblemen of verkoudheid, dan verzoeken wij u om op een later moment nog eens terug te komen en onze winkel niet te bezoeken. Wij zullen de deurklinken, balie en pinautomaat meerdere keren per dag schoonmaken om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden. Deze maatregelen zijn helaas echt nodig. Bedankt voor uw medewerking en begrip! Team Guill van de Ven Fietsspecialist

Reparatie

Uiteraard repareren wij ook fietsen!

Wij hebben een eigen reparatie werkplaats die u kunt vinden achterin onze winkel.


Hieronder een aantal punten die belangrijk voor ons zijn bij een reparatie.

  • Er wordt altijd in overleg gerepareerd.
  • Wij bespreken bij het maken van een afspraak voor een reparatie altijd een prijs. Deze prijs wordt altijd genoteerd. Wordt de uiteindelijke prijs voor een reparatie toch hoger geschat, dan overleggen wij dit altijd eerst telefonisch voordat wij de reparatie voortzetten. Pas als wij toestemming hebben gekregen van de klant dat de kosten hoger mogen zijn, zetten wij de reparatie voort. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!
  • Wanneer u een leenfiets wilt hebben, kunt u er altijd vooraf een reserveren. Wanneer u in de winkel bent om uw fiets af te leveren voor een reparatie, kunt u altijd vragen naar een leenfiets. Mocht er op dat moment een leenfiets beschikbaar zijn, krijgt u deze uiteraard mee, zonder extra kosten.

 

Voor het maken van een reparatie afspraak kunt u bellen naar 013-580 17 16. Uiteraard is langs komen in de winkel ook altijd mogelijk!

Dé fietsenspecialist van Tilburg

Onze winkel is 650m2 met een breed aanbod aan mooie merken.

Kom langs
2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.