Guillaume

Guillaume

Al jaren lang werken wij met veel plezier met een speciaal merk: AZOR.
Jaren geleden zijn wij begonnen met dit merk vanwege de sublieme kwaliteit en de verschillende soorten frames die er te verkrijgen waren waaronder hele kleine frames maar ook hele hoge dames en heren frames!
Azor is zeer sterk in kwaliteit, er is keuze uit diverse pakketten zoals onder andere: een terugtraprem, 3,7 of 8 speed, witte of zwarte banden, een lederen óf een gel zadel en nog veel meer verschillende mogelijkheden. Kortom: de keuze is reuze!

Sinds kort hebben wij voor de AZOR fietsen een eigen uitvoering ‘GUILLAUME’.
Zoals elke andere fiets van Azor, straalt deze uiteraard ook uit in kwaliteit waarbij het rijcomfort in een zéér hoog vandaal staat.
Kiest u voor een ‘GUILLAUME’ uitvoering, dan wordt deze fiets voorzien, indien mogelijk, met een luxe 70lux koplamp en wordt er een afneembare telefoonhouder op de fiets gemonteerd zodat men de telefoon kan opladen tijdens het fietsen. (t.w.v. € 120.-)