ANWB Gastvrijnetwerk plus 2018

ANWB Gastvrijnetwerk plus

Al enkele jaren zijn wij, Guill van de Ven, onderdeel van het ANWB Gastvrijnetwerk plus! Zoals alle andere afgelopen jaren, staan wij natuurlijk in 2018 ook weer voor u klaar.

Wat houdt ANWB Gastvrijnetwerk plus in?

Duizenden mensen vinden het heerlijk om een lang stuk te gaan fietsen maar wat nou als je een grote afstand hebt gefietst en je accu is leeg? Of als je band opeens kapot is? Dan kun je terecht bij Guill van de Ven. Omdat wij onderdeel zijn van het ANWB Gastvrijnetwerk, hebben we voor al onze fietsers dat klein beetje extra. Zo hebben wij fietskaarten van de omgeving maar ook bandenplaksetjes en fietspompen in het assortiment. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht wanneer u naar de toilet moet, om te schuilen bij regen of voor een lekker kopje koffie of thee!

Gratis ANWB fietscheck

Wanneer u in het bezit bent van een ANWB fietspas, kunt u ook bij ons een gratis ANWB fietscheck laten uitvoeren. Tijdens de ANWB fietscheck wordt er gekeken naar de remmen, de versnelling en ketting, de verlichting en reflectie, de wielen, banden en spaken. Indien gewenst kan er ook gekeken worden naar de accu van uw elektrische fiets. Hier zit wel een meerprijs van € 10 euro aan verbonden.

Met een ANWB fietspas, heeft u ook nog eens recht op 15% korting in de maanden maart en november!